Vulgarna slika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ај немој да закераш.Од избирача нема манијака:lol:

Pa jbga idi ti onda je.b.i muskoga WEIS-a... i je.bi mari mari koja ce u pola pusenja da ti kaze "e izvini sad moram hitno da otvorim jos jednu nenormalnu temu, pusicu ti kad to uradim, to je jace od mene i odmah se vracam" tj pretpostavljam da bi tako bilo. Za sat vremena je.b.anja sa bilo kim (pa i Radom Serbedzijom) njoj bi na pamet doslo 50 tema koje je jace od nje...

Mislim, kakvo je to je.b.anje kad ona u pola posla skoci da napise temu... jos uz to i nenormalnu (aj bar da je koja normalna, pa ni tad ne valja, nije to to)

Poslednja izmena:
Pa jbga idi ti onda je.b.i muskoga WEIS-a... i je.bi mari mari koja ce u pola pusenja da ti kaze "e izvini sad moram hitno da otvorim jos jednu nenormalnu temu, pusicu ti kad to uradim, to je jace od mene i odmah se vracam" tj pretpostavljam da bi tako bilo. Za sat vremena je.b.anja sa bilo kim (pa i Radom Serbedzijom) njoj bi na pamet doslo 50 tema koje je jace od nje...

Раде Шербеџија?:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

E, ta fora sa Weishauptom je već izlizana. ;)

Mislim, kakvo je to je.b.anje kad ona u pola posla skoci da napise temu... jos uz to i nenormalnu (aj bar da je koja normalna, pa ni tad ne valja, nije to to)

E tebe izgleda niko ne j.e.b.e idiot.eeeee:rotf::rotf::rotf::rotf:

Jedan lik sa jednog fruma kojem je u profilu slika:

profilepic1098092sw2.jpg

kaze da to nije vulgarna slika.
Istovremeno, kaze da sam ja nepostovatelj (posto koristim rec "pic.ka" u kontekstu "sto ne slikas i pic.ku" (sala)) zenskog roda jer koristim rec za zesnki polni organ i kazem nekoj devojci u sali da slika i nju.

Da li za toga coveka mozemo reci da je 100% lazov, ili da je normalan (i da nije lazov, ili da nije lazov namerno vec je lud pa iz bolesti laze?

Slika nije vulgarna,slika je ruzna.

:klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back