Vukčević u Saturnu

• Začetnik teme Začetnik teme Elvin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Elvin

Poznat
Poruka
9.874
Zečević nastavlja po starom,uspeo je da proda igrača koji još uvek nema punih 20 godina,i to ni manje ni više nego u Saturn.
Posle priča o interesovanju Valeansije,Juventusa...
Posle priče o evropskom Partizanu...

Dokle?

Ocigledno da za bolje i nije.
Mada ja sam slusao price da i Zvezda i Partizan namerno rodaju igrace u Rusiju i Ukrajnu poslednjih godina,jer imaju neke menadzere koji tamo imaju jake veze i obezbedjuju vecu kintu za taljenje izmedju funkcionera klubova. Cesto se desava da celnici kluba ne saopste igracu da je neki zapadno evropski klub zainteresovan za njega.Nego mu samo uvale ponude koje funkcionerima odgovaraju tj. samo od menadzera koji im daju veci procenat.
Najbolji dokaz toga je Vidicev transfer u Spartak iz Moskve,iako ga je trazio Palermo.Jeste da je nudio oko milion evra manje...ali n emoze da se poredi igranje u Italiji,sa igranjem u Rusiji.
Tako je bilo u Zvezdi dok je Dzajic bio direktor. Sada cemo da vidimo...
U Partizanu sve po starom,ocigledno.
Vukcevic je budala sto je otisao tamo. Ne bih igrao fudbal u Rusiji ili Ukrajni ne znam za kakve pare.
Pre bih otisao u Kinu ili Koreju...makar ima grandiozne stadione.
Mislim...Satrun!!!??? Pa jos transfer 3 milion evra???!!! A procenjivan je na oko 10 miliona???

RASPRODAJA JE POČELA!!! JOŠ MALO PA ĆE IH PRODAVATI NA KILO!!!
DOKLE BRE VIŠE DA TE LOPUŽE VODE KLUB!!!
Kad sam čuo na vestima umalo nisam pao u nesvest. Ove treba govnjivim motkama isterati.
KO JE SLEDEĆI???
Ajde da pogađamo. Ja tipujem na Nebojšu Marinkovića. Mali je dao nekoliko evro-golova. Može, na primer, da ode u Estoniju. Tamo još niko nije otišao.
LOPOVI BRE, MARŠ IZ PARTIZANA!!! PRAVO U SIBIR!!!

E moji grobari koliko vrede vasi igraci, ovaj "najbolji" 3 miliona evra, hehehe pa Vidic je takodje otisao u rusiju, ali ipak u neki klub za koji sam ipak cuo, a i vidi ga sad ode u Fijorentinu, a Simon u Pltuon-Saturn ma daj... to je mozdai realno stanje naseg fudbala, pogledajte sta nasi klubovi rade u Evropi a ovde neki mafijasi do menadzera procenjuju nase igraca na dvocifrene cifre, milioni milioni evra, mad daj... ovo je realnost..

Zvezda je Zivot sve drugo su sutnice!

bojan86:
Ne bi mogli stadion da prodate jer NIJE VAS, to si zaboravio.... hehehe...
E, ovo je stvarno vrhunac kompleksa. Non-stop namećete kako je neko iskompleksiran (čast izuzecima), a svaki komentar je ciganski kompleks. Sad još i nije naš stadion. Jaoooo sačuvaj Bože kakvih sve ovde nema.
Stadion je Partizanov i zove se za tvoju informaciju Stadion Partizana. To što nije bio pre ne znači da sad nije.
Molim da pre nego što početne da lupate da bar održavate ritam. Ovako zvuči iskompleksirano.
I za tvoju informaciju: PROMAŠIO SI TEMU. Ako nemaš šta da kažeš u vezi toga imaš gde to da ispoljiš.

Simon i nije za bolje. Mozda bi eventualno mogao da igra za drugorazredne zapadnoevropske klubove. Sa onakvom igrom i ponasanjem moze da prolazi samo kod nas. Kod bilo kog iole ozbiljnog trenera bi sedeo na klupi. Dzaba njemu sto on zna da predribla, da sutne, sto ima dobre fizicke predispozicije, kada nema u glavi. A fudbal se igra glavom i fudbal je timska a ne volovska igra, da upres ko volina pa vuci vuci vuci petoricu i na kraju izgubi loptu.

jeste da sam delija ali ipak da tako bacamo talente po Rusiji,Kazakstanu,Ukrajini...bruka
Simon je dobar igrac,jeste mlad,zelen,lud...ali kvalitetan...mada je i glup ako misli da ce mu biti bolje u Saturnu nego u bg-u...

Sandy_BG:
Simon i nije za bolje. Mozda bi eventualno mogao da igra za drugorazredne zapadnoevropske klubove. Sa onakvom igrom i ponasanjem moze da prolazi samo kod nas. Kod bilo kog iole ozbiljnog trenera bi sedeo na klupi. Dzaba njemu sto on zna da predribla, da sutne, sto ima dobre fizicke predispozicije, kada nema u glavi. A fudbal se igra glavom i fudbal je timska a ne volovska igra, da upres ko volina pa vuci vuci vuci petoricu i na kraju izgubi loptu.
Slusaj ti ovog idiota...

Back