Vukčević predao izveštaj o jatacima

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević uputio je glavnom tužiocu Haškog tribunala Seržu Bramercu izveštaj o istrazi o predmetu jataci haškog optuženika Ratka Mladića.
Kako piše list Danas, izveštaj je vrlo iscrpan, a u njemu se navodi celokupno kretanje Mladića od donošenja Zakona o saradnji sa Haškim tribunalom u maju 2002, pa do njegovog hapšenja maja 2011.
Mladić se krio u vojnim objektima do usvajanja pomenutog zakona zahvaljujući naredbi komandanta Prve armijske oblasti, sa kojom je bio upoznat načelnik Generalštaba Vojske Jugoslavije Nebojša Pavković, protiv koga bi takođe bila otvorena istraga da nije već na optužnici Haškog tribunala.
http://www.novimagazin.rs/vesti/vukcevic-predao-izvestaj-o-jatacima

А да није склепо и како извешће о трговцима органима, оних које шатро застпупа?
Или о броју побијених, протераних, несталих, попаљеној и отетој имовини, захваљујући онома којима спријема извешћа и испоруке?
Или је и ово сасвим довољно, да се оправда плаћа од оних за које се фали да их је све, неке и уз ''каберне'' испорућијо?

komentar postavljaca o nepodizanju optuznice za trgovinu organima ukazuje na mogucu vezu siptarskih zlikovaca sa nekim u srbiji???

Нема ни оптужнице за демокрацијску и изнад свега пријатељску сусједну,
па проширите могуће везе са некима у просербии.
Милосрдну акцију доношења слободе нећу ни да помињем.....

Meni je zao da se u ovom izvestaju ne pominje gnusno ubistvo dva vojnika.
A svakako da ima veze sa ovim jatacima.
Meni je žao kada pročitam ovako nešto, u smislu da se ljudi primaju na medijske špekulacije sa ciljem da se diskredituje Mladić i predstavi kao najgori mogući zločinac i ne samo on, nego i isključiva krivica srpskog naroda za ratove devedesetih.

I u samom ovom izveštaju se navodi da se Mladić krio u vojnim objektima do 2002 godine, tj.do usvajanja Zakona o saradnji sa Haškim tribunalom, a dvojica vojnika su ubijena 2004 godine. S tim što pretpostavljam da je taj izveštaj jedna velika laž jer se Mladić, po mom nekom sudu, uopšte nije krio po vojnim objektima, pogotovo ne u tom periodu a ni kasnije, jer je čovek bio u svojoj kući na Banovom brdu, tačnije kući njegovog sina, to zna dosta ljudi koji žive u blizini te kuće. Koliko sam ga samo puta video kada je bio u šetnji po Košutnjaku, na trim stazi, obično kada nema puno ljudi, najčešće zimi, kada je malo lošije vreme - kišovito. Bio je viđan sve tamo do kraja 2005 godine.

Meni je žao kada pročitam ovako nešto, u smislu da se ljudi primaju na medijske špekulacije sa ciljem da se diskredituje Mladić i predstavi kao najgori mogući zločinac i ne samo on, nego i isključiva krivica srpskog naroda za ratove devedesetih.

I u samom ovom izveštaju se navodi da se Mladić krio u vojnim objektima do 2002 godine, tj.do usvajanja Zakona o saradnji sa Haškim tribunalom, a dvojica vojnika su ubijena 2004 godine.
S tim što pretpostavljam da je taj izveštaj jedna velika laž jer se Mladić, po mom nekom sudu, uopšte nije krio po vojnim objektima, pogotovo ne u tom periodu a ni kasnije, jer je čovek bio u svojoj kući na Banovom brdu, tačnije kući njegovog sina, to zna dosta ljudi koji žive u blizini te kuće. Koliko sam ga samo puta video kada je bio u šetnji po Košutnjaku, na trim stazi, obično kada nema puno ljudi, najčešće zimi, kada je malo lošije vreme - kišovito. Bio je viđan sve tamo do kraja 2005 godine.

Никога то није брига у просербии, творевини обећане будућности.
Видиш како им је кренуло, чим су поиспуштали балоне, попили по ''каберне'' и уз осмјехе прославили испоруку последње препреке ка будућности, њиховој.

.

Ov de je prica o jatacima , a ne o mukama srpskog naroda i Solunskom Frontu. Zanimljivo je da svaka vest,diskusija, topik obavezno ode u pravcu
napacenog srpskog naroda, srpskih heroja tipa Ratko Mladic, zlocinackog tribunala u Hagu.

A eto nas obicne smrtnike zaista zanima ko su bili jataci, a mene jos vise zanima da li ce ti ljudi biti izvedeni na sud.

Nisam znala da je kuca njegovog sina. Bogati neki ljudi cim su mogli skoro pa direktno pored Kosutnjaka da naprave onako lepu ,veiku kucu.
Cudno je da ga Vuk Draskovic nije vidjao jer i on stanuje tu, a i nekoliko puta dnevno vodi svog psa u setnju.

Svi ti srpski junaci iz Bosne naselise se na Dedinje/Senjak. Meni to dodje malo cudno.
Te Dodik ima vilu ( privatnu vlasnistvo), te sin Ratka Mladica vilu. Od kud im pare?

Ov de je prica o jatacima , a ne o mukama srpskog naroda i Solunskom Frontu. Zanimljivo je da svaka vest,diskusija, topik obavezno ode u pravcu
napacenog srpskog naroda, srpskih heroja tipa Ratko Mladic, zlocinackog tribunala u Hagu.

A eto nas obicne smrtnike zaista zanima ko su bili jataci, a mene jos vise zanima da li ce ti ljudi biti izvedeni na sud.

Nisam znala da je kuca njegovog sina. Bogati neki ljudi cim su mogli skoro pa direktno pored Kosutnjaka da naprave onako lepu ,veiku kucu.
Cudno je da ga Vuk Draskovic nije vidjao jer i on stanuje tu, a i nekoliko puta dnevno vodi svog psa u setnju.

Svi ti srpski junaci iz Bosne naselise se na Dedinje/Senjak. Meni to dodje malo cudno.
Te Dodik ima vilu ( privatnu vlasnistvo), te sin Ratka Mladica vilu. Od kud im pare?
Ti si potegla priču o ubistvu dva vojnika na Topčideru, odgovorio sam ti da nije logično čak i po ovom verovatno lažnom izveštaju, tako da je nepotrebno da ubacuješ ovaj sarkazam koji je blago rečeno idiotski.

Mene isključivo zanima kada će država Srbija jednom smoći snage i reći dosta je bilo tih svinjarija i priča o srpskim zločinima tipa Srebrenica koji se nisu dogodili onako kako ga predstavljaju raznorazni, sa ciljem da se Srbija i srpski narod kvalifikuje kao agresor, divljak i šta ti ja znam koje sve negativne epitete upotrebljavaju, sa ciljem da svoju krivicu sakriju.

Živim u blizini kuće Mladićevih i vrlo dobro znam o čemu pričam , takođe i Draškovića sam koliko puta viđao a da li je on viđao Mladića, ne znam, verovatno jeste, negova stvar.

Ti si potegla priču o ubistvu dva vojnika na Topčideru, odgovorio sam ti da nije logično čak i po ovom verovatno lažnom izveštaju, tako da je nepotrebno da ubacuješ ovaj sarkazam koji je blago rečeno idiotski.

Mene isključivo zanima kada će država Srbija jednom smoći snage i reći dosta je bilo tih svinjarija i priča o srpskim zločinima tipa Srebrenica koji se nisu dogodili onako kako ga predstavljaju raznorazni, sa ciljem da se Srbija i srpski narod kvalifikuje kao agresor, divljak i šta ti ja znam koje sve negativne epitete upotrebljavaju, sa ciljem da svoju krivicu sakriju.

Živim u blizini kuće Mladićevih i vrlo dobro znam o čemu pričam , takođe i Draškovića sam koliko puta viđao a da li je on viđao Mladića, ne znam, verovatno jeste, negova stvar.

Можда кад буде Српска,
за разлику од југославенске, еуроатланске, брезалтернативне, НВО удругашке, актуалне?

Ti

Ali su se dogodili? Da li je ovako ili onako, ne menja nista na tregadiji tog zlocina. I za to je kriv Ratko Mladic. I tu se i zavrsava cela polemika.

I verujem ja tebi da si ga vidjao po shumama i gorama kako se seta, samo je vec i u to vreme bila potera za njim, sto ce reci da je imao dobru zaledjinu kod raznoraznih
sluzbi, a koje eto sada opanjkavaju jatake, pominju nesto i slavnog djenerala Pavkovica:D Tog Pavkovica su zanimale samo zene, vile, svaleracije,
farbanje kose ( svoje), moguce je da o Mladicu i jatacima nije imao pojma jer ga to nije ni zanimalo.

sagovornica ti je tendenciozna, neobavestena i politicki ekstremna

Back