Vuk u jagnjećoj koži

Jeste, stvarno je teško, a neprijatno je svakako i kada se sretnu nekad negde, svo troje...

A kakav je stav o tome onih koji su "počinili" tu prevaru i odnos prema osobi koju su povredili? Shvataju li to kao nešto loše, ili ako ne loše, onda bar neophodno?

ne mogu da ti odgovorim na to pitanje jer meni tako nesto nikada nije palo na pamet...ne znam kako i o cemu ti ljudi razmisljaju

i za mene bi to bilo porazavajuce..i ne bih krivila prijateljicu ili poznanicu
koja je to pokusala i uradila vec mog partnera..koji je prihvatio to i izneverio me..
meni se skoro desilo da na proslavi meni jako bliske osobe, pridje tip, znaci tu je mojih godina
nema vise od 27,8 i krene prvo da se nabacuje
posle na ocigled svih postaje navalentan
pri tom je ozenjen, zena mu sedela i u medjuveremenu otisla
a on naravno nastavio dok ga ja nisam isprozivala, naravno sala sala i sala
al je mene bilo sramota zbog njegovog ponasanja
vrh svega je bilo to sto je ponudio da odemo kod njegovog ortaka koji zivi blizu :lol:
a jooooj idiota

meni se skoro desilo da na proslavi meni jako bliske osobe, pridje tip, znaci tu je mojih godina
nema vise od 27,8 i krene prvo da se nabacuje
posle na ocigled svih postaje navalentan
pri tom je ozenjen, zena mu sedela i u medjuveremenu otisla
a on naravno nastavio dok ga ja nisam isprozivala, naravno sala sala i sala
al je mene bilo sramota zbog njegovog ponasanja
vrh svega je bilo to sto je ponudio da odemo kod njegovog ortaka koji zivi blizu :lol:
a jooooj idiota

Takve odhebes ladno.....

Kako se postaviti u situaciji kada vam prijatelj ili poznanik preotme partnera ili čak pokuša? Šta mislite o svim tim brižnim ljudima koji se mešaju u tuđe veze sa "najboljim namerama"?
Kakve bi bile vaše reakcije i mišljenje o ovoj, ne tako retkoj pojavi?
Ako bi uspela u toj svojoj nameri,onda bih verovatno bila zahvalana sto mi je otvorila oci da vidim s'kakvim skotom zivim.Za mene bi prestali da postoje.
Ali,ako bi pokusala,ja skontam,a on se odupre jasno da bih s'njom zavrsila za sva vremena na ne bas lep nacin.

Kako se postaviti u situaciji kada vam prijatelj ili poznanik preotme partnera ili čak pokuša? Šta mislite o svim tim brižnim ljudima koji se mešaju u tuđe veze sa "najboljim namerama"?

ja ne znam kako vas stvarno mogu zanimati takva pitanja ... ja mislim da ne moram po svaku cijenu imati druga, djevojku ... i ako mi neko nesto ruzno ucini, nesto neoprostivo ... moja reakcija je ''cao'' necu se tu duriti nesto, histerisati, ljutiti, nego sve normala samo si ispisan iz moga zivota od prijatelja si mi postao samo poznanik i to je to ....

za prijatelje:mislim da ne bih mogla vjerovati očima
čak bih pustila da vidim dokle bi to bilo spremno da ide...

za poznanike: ništa nas ne smije iznenaditi

pa u nekim tinejdz godinama zna da bude bolno al kasnije je sve manje vise foliraza... kao nismo svesni da se takve stvari desavaju i kao ne vidimo da ako se vec desi onda ono nase i nije bilo bas speshl, a ako nije bas bilo speshl cemu drama i patetika

nije isto prijatelj i poznanik.

msm, niko ne moze da ti otme nekoga, jer ljudi nisu predmeti pa da budu oteti. ponudjeno je nesto sto fali nekome u nekoj vezi ili taj neko pomisli da mu je to ponudjeno i odleprsa. dal mu je ponudjeno ili ne kasnije utvrdi.

od moje drugarice drugarica je svojoj drugarici ''preotela'' partnera. dzumbus bio, ova sto je bila u vezi bacila mu stavri kroz prozor, a ova ''otimacica'' se posle udala za tipa.

mislim da to nema veze sa onom narodnom - na tudjoj nesreci se ne gradi sopstvena sreca. mislim da je ta izreka bila u cilju lepog vaspitanja, a sta ko kasnije mulja sa strane, propagirajkuci moral je druga prica. samo zato sto mu je nesto urezano u detinjstvu. padne mi na pamet da su to sve neke sudbine i da je nesto moralo da se desi.

a inace, cim neko pocne da mi se mesa u vezu ja to skartiram. mislim na zenski rod.

Ne volim da pravim neke polne razlike, svi smo mi ljudi, manje-više isto osećamo, pa se ponašamo u skladu sa tim, ali to mešanje u vezu mi je nekako tipičnije za žene.
Meni se desilo da sam bila sa jednim super likom, ali jedna osoba iz moje okoline nije mogla da podnese to, jer je skoro doživela raskid/odbijanje, ne sećam se... I tako se stalno ubacivala i nametala, dramila, izmišljala itd...sve pod paravanom "za moje dobro". Ružna situacija, bzvz se i završilo, za svo troje.

Pa nista, ja bih se povukao i ne bih vise kontaktirao n isa jednim ni sa drugim.
Nasao bih drugu ako mogu. Cekaj prvo da dodjem do te sitvacije.

Back