Vuk Jeremić:U Operaciji Oluja bilo etničkog čišćenja Srba

poruka predsjednika Republike Hrvatske (nekada i Vašeg predsjednika:lol::lol::lol:)
U Srbiji još uvijek ima mnogo ljudi koji 'se ne sjećaju' da su tenkovi iz Srbije dolazili razarati ne samo Vukovar nego i druge gradove te da su ispraćani i s cvijećem, rekao je Mesić.

ti to prizheljkujes Srpske tenkove ispred kuce..glup si ili shta? samo napred,jednog dana ce ti san postati java..i treba da znas da nismo hteli taj rat..ali tada nismo znali ko ste vi..bilo je ispiranje mozga bratsvom i jedinstvom..sada se vidi od kakvog ste materijala..bolesni ste i ebacemo vam kevine keve kevu pre ili kasnije..

ti to prizheljkujes Srpske tenkove ispred kuce..glup si ili shta? samo napred,jednog dana ce ti san postati java..i treba da znas da nismo hteli taj rat..ali tada nismo znali ko ste vi..bilo je ispiranje mozga bratsvom i jedinstvom..sada se vidi od kakvog ste materijala..bolesni ste i ebacemo vam kevine keve kevu pre ili kasnije..

U potpunosti se slažem!!!:worth::worth:

A (Danke) Deutschland, oni su im tradicionalne gazde...

da, i sto sad s tim...
ili si htio reci da su oni i nasi prijatelji i saveznici, a vasi hranioci...koliko ono ima po njemackim baustelama srba...?i koliko ono milijuna € salju svakog mjeseca u Srbiju i pomazu joj da doslovno prezivi...
ili si htio reci time sto?
da su Njemci gori gazde od vasih Osmanlija ?

"Izlazim pred ovaj Tribunal sa dubokim osjećanjem sramote i kajanja. Dozvolio sam sebi sudjelovati u progonu najgore vrste protiv ljudi samo zato što su bili Hrvati a ne Srbi. Žaljenje koje osjećam zbog toga je bol sa kojim moram živjeti ostatak života. Molim moju braću Hrvate da oproste braći Srbima. Preklinjem moj srpski narod da ostavi prošlost iza sebe i okrene se budućnosti gdje će dobro, suosjećanje i pravda na neki način olakšati rezultate zla u kojemu sam i sam sudjelovao." (Milan Babic)

da, i sto sad s tim...
ili si htio reci da su oni i nasi prijatelji i saveznici, a vasi hranioci...koliko ono ima po njemackim baustelama srba...?i koliko ono milijuna € salju svakog mjeseca u Srbiju i pomazu joj da doslovno prezivi...

Pa hteo sam upozoriti da nije dovoljno da USA prestane da šiti Htvatsku jer ona ima i druge zaštitnike ((inače sprdao sam se, a nisam hteo ništa pametno da kažem, jer nije ni on rekao)
Nisu oni 1941 pomagali Srbiju nego NDH...U Srbiji su streljali 100 za 1
A preživeli bi mi i bez gastosa....Nisu baš oni toliko bitni nama

ili si htio reci time sto?
da su Njemci gori gazde od vasih Osmanlija ?

Ma nisu oni nama gazde, nego osvajači i porobljivači i mrzeli smo ih iz dna duše (a i dan danas ih ne volimo i devedesetih su bili protiv nas)....e sad bili su jači....a posle kad su oslabili mi smo ih poslali ili kući ili Alahu na istinu...
Naš gazda može biti eventualno Rusija, ali slabo nas sponzoriše

Poslednja izmena:
Pa hteo sam upozoriti da nije dovoljno da USA prestane da šiti Htvatsku jer ona ima i druge zaštitnike ((inače sprdao sam se, a nisam hteo ništa pametno da kažem, jer nije ni on rekao)
Nisu oni 1941 pomagali Srbiju nego NDH...U Srbiji su streljali 100 za 1
A preživeli bi mi i bez gastosa....Nisu baš oni toliko bitni nama

Ma nisu oni nama gazde, nego osvajači i porobljivači i mrzeli smo ih iz dna duše (a i dan danas ih ne volimo i devedesetih su bili protiv nas)....e sad bili su jači....a posle kad su oslabili mi smo ih poslali ili kući ili Alahu na istinu...
Naš gazda može biti eventualno Rusija, ali slabo nas sponzoriše

dobro, sad znam sto si htio reci...
p.s. ono 100 prema jedan nije prakticirano samo u Srbiji nego svugdje u porobljenoj Evropi.., hocu reci srbija u tome nije jedinstven slucaj..

Back