Није он за странку , чијег председника отац објављује књигу о ВЕЛИКОСРПСКОМ ХЕГЕМОНИЗМУ
Izvini, nije da branim Tadica, ali malo mi je jadno da kritikujesh choveka za neshto shto mu neko iz familije radi. :rolleyes:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није он за странку , чијег председника отац објављује књигу о ВЕЛИКОСРПСКОМ ХЕГЕМОНИЗМУ
"Oluja" jeste bila etničko čišćenje. Problem je samo u tome što su Hrvatima, Slobodan Milošević i Vojislav Šešelj (inače osvedočeni antisrbin) pomogli da ga sprovedu.
Pa moze on da bude nacionalista koliko hoce, ali ako radi na stetu svog naroda...
Inace, svi zaboravise cinjenicu da je Sloba na vlast dosao tako sto su za njega glasali ne srpski nacionalisti vec, naprotiv, ljudi koji su verovali u komunizam i socijalizam i gnusali se, izmedju ostalog, nacionalizma (kakvog je propagirao Vuk).
Upravo tako. Za Slobu su sigurno glasali svi koji nisu mogli da prihvate raspad Jugoslavije. Koliko je bilo ostalih, ne znam.
To je još jedna činjenica koja ide u prilog Slobi, kad se govori o uzrocima raspada Jugoslavije i kad fašisti tvrde da je Sloba kriv zbog "raspirivanja nacionalizma".
a cetnicka obiljezja, karte Velike Srbije, pjesme poput "Ko to kaze, ko to laze" sa derneka i kojekakvih dogadanja naroda, bilo sve "antinacionalisticko" i sa ciljem ocuvanja Jugoslavije...
mlatite praznu slamu...pogledaj malo slike sa mitinga. od onog prvog pa nadalje...

Tada se Zloba vec ustolicio, kako tako. Ja znam da je moja majka glasala za njega (jer je bila naivna i glupa), citaj: nije htela nacionalistu Vuka, vec je htela Jugoslaviju i socijalizam.Sto se tice cetnickih obelezja, kao sto rekoh, glasaci to kod Slobe nisu videli, narocito u vreme kad asu ga dovodili na vlast. U centralnoj Srbiji (po selima), hgde su do neke 2001 imali samo RTS1 i 2 (sa snegom) i dalje su stari komunisti verovali da je Sloba "njihov" socijalista, nesot kao anstavljac politike partizana iz II sv. rata. Pa ne bi se cetnik masi obracao sa "drugarice i drugovi"...
Ne kazem, taj covek je ucinio mnoga zla, ako nikom drugom, a onda sopstvenom narodu, ali stoji da je na vlast dosao glasovima ljudi koji su bili za socijalizam. Onaj ko nije to zeleo, imao je Vuka, a onaj ko je bio jos... diskutabilnije nastrojen i Sekija.![]()
Već su bile izjave brojnih političkih analitičara i kritičara i političara, u Piramidi će govoriti povodom ove izjave, kao i u Latinici i još nekoliko emisija koje se pripremaju na HRT-u. Već vidim pismo opšteg protesta koje Sanader piše i sprema se da ga pošalje Ban Ki Munu.
Hoće li biti i masovnih nereda po zagrebačkim ulicama kao u Srbiji za vreme onog protesta, kao i zatvaranja istočne granice Hrvatske?
Ili neće ovog puta?![]()

Izvini, nije da branim Tadica, ali malo mi je jadno da kritikujesh choveka za neshto shto mu neko iz familije radi. :rolleyes:
како ти мењаш мишљење од теме до теме![]()
Već su bile izjave brojnih političkih analitičara i kritičara i političara, u Piramidi će govoriti povodom ove izjave, kao i u Latinici i još nekoliko emisija koje se pripremaju na HRT-u. Već vidim pismo opšteg protesta koje Sanader piše i sprema se da ga pošalje Ban Ki Munu.
Hoće li biti i masovnih nereda po zagrebačkim ulicama kao u Srbiji za vreme onog protesta, kao i zatvaranja istočne granice Hrvatske?
Ili neće ovog puta?![]()
Jeremic ih je opasno napenalio...
Како су Танјугу рекли извори који су присуствовали седници, Јандроковић је након говора пришао Јеремићу и упитао га: „Како усред Загреба можеш да кажеш да је било етничког чишћења Срба”, на шта је Јеремић одговорио да је то „став Београда”
Спорна је била и жеља Београда да отвори конзулат у Книну, јер је Јандроковић рекао да због реципроцитета Србија не може имати два конзулата у Хрватској, а Хрватска само један у Србији - конзулат у Суботици.
„Колико ја знам, Хрватска има два конзулата у Србији - један у Суботици, а други у Приштини”, одговорио је на то Јеремић.
covece, ako se ovako nastavi, pocecu da glasam za zute...
http://www.politika.co.yu/vesti/najnovije-vesti/index.1.sr.html#v43557
ne govori on o ETNIČKOM ČIŠĆENJU,nego o "humanom preseljenju",koje je raznim manipuliranjima danas ocijenjeno kao etničko čišćenje.
"Civilna zaštita u terorističkoj RSK bila je glavna poluga pomoću koje se pripremao, uvježbavao i izvršio odlazak Srba iz hrvatskih područja. Riječ je dakle o vlastitom izboru, a ne o hrvatskom planu etničkoga čišćenja, kao što tvrdi Savo Štrbac i Međunarodni sud u Haagu. Srpski dokumenti to nedvojbeno dokazuju. S kojima je sigurno upoznat i bliski haaški suradnik, Savo Štrbac, sekretar terorističke vlade RSK, ako već nije upoznat zaštićeni svjedok Stjepan Mesić. Jedan od velikosrpskih ciljeva "evakuacije" jest i naknadno optuživanje RH za "etničko čišćenje", što znači da se nisu odrekli srpske države u Hrvatskoj. Da u tome postižu uspjehe vidljivo je i u haaškim optužnicama hrvatkim generalima. U operativnome smislu sve pripreme radila je organizacija pod imenom "civilna zaštita"�
Izveštaj o uvidu u stanje i probleme funkcionisanja civilne zaštite na teritoriju 'Korduna' izvršenom 23.03.1993. godine dokazuje da su pobunjeni Srbi, pripremali plan odlaska Srba iz Hrvatske, ako ova vrati svoj okupirani teritorij.U tome izvješću koje je sastavio i potpisao Sava Milović, "stručni saradnik za civilnu zaštitu u Republičkom štabu civilne zaštite", jasno stoji kako je on u "Upravi Ministarstva odbrane, uz prisustvo načelnika Uprave Bore Vorkapića i Ivošević Dušanke" došao "sagledati probleme" i "dati upute". U "opštini Vrginmost" razgovarao je s "Kajganić Stevanom", "načelnikom štaba civilne zaštite" i "Stanojčić Milom", "saradnikom za pripreme privrede i društvenih delatnosti". U opisu stanja Vrginmosta vidi se kako "Opštinski štab civilne zaštite ima 7 članova koji pokrivaju osnovne mere zaštite i spasavanja. Nalaze se na radnoj obavezi� aktivirano je 66 poverenika civilne zaštite, starijih godišta, koji imaju autoritet kod stanovništva i koji uspešno realizuju postavljene zadatke." Najzanimljivije: "Evakuacija je planirana iz 11 rubnih mesnih zajednica prema Cazinskoj krajini. Ovim planom za evakuaciju je predviđeno 1.213 lica, čiji je prihvat i razmještaj planiran u 10 mesnih zajednica. Plan je do te mere detaljno razrađen da je precizirano ko se i kojim vozilom prevozi. Za izvršenje evakuacije u planiranom obimu potrebno je obezbediti gorivo i to D-2 - 1670 litara i MB-98 - 150 litara�". Dakle, godine 1993. već se uvježbavala evakuacija srpskoga pučanstva..."
Vi demoNkrate nikako da se dogovorite.
Čas su ova dvojica antisrbi, čas su hiper-super-extra srBski nacionalisti. To valjda kako vam gde odgovara pa ga tako udenete :-)
Ne znam ni zašto si sumnjao...
Ja odavno govorim da Vuk Jeremić odlično obavlja svoj posao. Niko ga ne smatra nacionalistom i fašistom, a on to koristi da bi u SB UN, kao i na ovakvim skupovima izneo srpsko demokrtatsko mišljenje o Kosovu u Srbiji, Srbiji u Evropi i o etničkom čišćenju u Hrvatskoj...
Treba stvarno biti paranoični ekstremni radikal pa reći kako DS radi protiv interesa svoje zemlje...
Uostalom, odjednom čak ni potpisivanje sporazuma o priključenju EU nije više izdajnički akt, bar tako sada govore radikali, DSS i NS...
sad imate sve uvjete?
zbog čega se srbi ne vraćaju?
Jeremic je mozda jedini politicar koga- ne mogu bas reci "cenim", ali koji mi je ok. Nek sastavlja vladu ko hoce, ali neka on ostane ministar spoljnih poslova.
Zasto da ne? Pa ipak DS nije LDP... Ne mislim da bi se dobro snasao u SPS-u, mozda gresim, a kod Karica ili M. Risticevica mi nikako ne ide. Sto se rice radikala, to nikako ne dolazi u obzir, jer Jeremic radi upravo ono sto politicar i treba da radi: bori se za ono sto ima da kaze sredstvima koje druga strana (obicno stredzeri) vrlo dobro razume, za sta su radikali apsolutni antitalenti. Mozda samo u DSS... moosaaa!![]()
Zapad je Oluju prešutno odobrio i nadgledao.
Kao npr. invazija na Irak! 
Pod "Zapad" je "odredjeni krugovi Zapada, prvenstveno u SAD", a javno ju je proglasio najuspesnijim etnickim ciscenjem (Evropska Zajednica) u Balkanskim ratovima...a Oluja je bila i posle svega onog drugog...
...a i to bi vise govorilo o tim krugovima Zapada nego o zlocincima. Taj isti "Zapad" je i dao zeleno svjetlo za Srebrenicu (mada vjerojatno nisu mislili da ce biti masakr).
Znaci, ako II. podsekretar kaze da je nesto dobro - dobro je!Kao npr. invazija na Irak!
![]()
a cetnicka obiljezja, karte Velike Srbije, pjesme poput "Ko to kaze, ko to laze" sa derneka i kojekakvih dogadanja naroda, bilo sve "antinacionalisticko" i sa ciljem ocuvanja Jugoslavije...
mlatite praznu slamu...pogledaj malo slike sa mitinga. od onog prvog pa nadalje...