Vuk Jeremić:U Operaciji Oluja bilo etničkog čišćenja Srba

ne govori on o ETNIČKOM ČIŠĆENJU,nego o "humanom preseljenju",koje je raznim manipuliranjima danas ocijenjeno kao etničko čišćenje.

That operation was the most efficient ethnic cleansing we've seen in the Balkans,..

Izgovoreno za evropsku konferenciju povodom unilateralno sprovedene operacije, koja je i zastrašila UNovce koji su trebali štiti teritorij koji drži RSK. 7th August 1995.

Koliko nejasno li može biti to što je rekao? :dash:

Jeremic ih je opasno napenalio...

Како су Танјугу рекли извори који су присуствовали седници, Јандроковић је након говора пришао Јеремићу и упитао га: „Како усред Загреба можеш да кажеш да је било етничког чишћења Срба”, на шта је Јеремић одговорио да је то „став Београда”

Спорна је била и жеља Београда да отвори конзулат у Книну, јер је Јандроковић рекао да због реципроцитета Србија не може имати два конзулата у Хрватској, а Хрватска само један у Србији - конзулат у Суботици.

Колико ја знам, Хрватска има два конзулата у Србији - један у Суботици, а други у Приштини”, одговорио је на то Јеремић.

covece, ako se ovako nastavi, pocecu da glasam za zute...

http://www.politika.co.yu/vesti/najnovije-vesti/index.1.sr.html#v43557

Ауууууу.....СВАКА ЧАСТ!!!:D:D:D
`Ала им је увалио.

Мислим да је Јеремић погрешио у одабиру странке и политичке оријентације.
Нису жути за њега.

Jeremic ih je opasno napenalio...

Како су Танјугу рекли извори који су присуствовали седници, Јандроковић је након говора пришао Јеремићу и упитао га: „Како усред Загреба можеш да кажеш да је било етничког чишћења Срба”, на шта је Јеремић одговорио да је то „став Београда”

Спорна је била и жеља Београда да отвори конзулат у Книну, јер је Јандроковић рекао да због реципроцитета Србија не може имати два конзулата у Хрватској, а Хрватска само један у Србији - конзулат у Суботици.

„Колико ја знам, Хрватска има два конзулата у Србији - један у Суботици, а други у Приштини”, одговорио је на то Јеремић.

http://www.politika.co.yu/vesti/najnovije-vesti/index.1.sr.html#v43557

`Ала им је увалио.

Нису жути за њега.

Šta to bi? Više nije potomak čuvenog komunjare, koji uz to još nije ni Srbin???:eek: Eto kako se dobija žutica.:D

`Ала им је увалио.

Нису жути за њега.

Ne nego je stvoren za radikala..........:rotf::rotf::rotf:
Pa decko ima vise skole od cele "centralne otadzbinske uprave"......:rotf::rotf:

Sa sve Krasicem i Mirchicem kao slagom na torti.....:ok:

Tacno je da je "Oluja " etnicko ciscenje.....

Tacno je i da nikada nigde nije sprovedeno brze i lakse , proterivanje 200 000 ljudi sa nekog podrucja.......a za tako temeljito i brzo ciscenje RSK , najvece zasluge pripadaju "borcima" , "knindzama " i " ljutim krajisnicima' ,koji su oborili svetski rekord u najkracoj odbrani polozaja, i najbrzem bezanju pred neprijateljem..........

Da su malo imali vise mooda umesto sto su se qrchili , nikakvog progona ni genocida ne bi ni bilo.......

Za vreme Turaka , Knin je dugo bio neosvojiva tvrdjava za osmanlije ......sacica boraca je godinama odolevala osmanlijama...........ali to su bili neki drugi srbi.......ovi kokosari sto pobegose ko babe, nemaju pravo da kukaju nad "genocidom"........

Па где си ти тад био? Книњани одолевали Турцима? Је л те то боли? Ето храни сујету, нису одолеле Крватима.:mrgreen:

Ti , i ako si se borio , borio si se protiv polovnih frizidera i televizora........:rotf:
Poznajem vas , kada vas vidim , po grbi na ledjima od nosenja bele tehnike........borci:rotf:

Е да је још који пети октобар да променим телевизор, овај ми дотрајао:mrgreen:, а и машину за прање веша би мигао да набавим;).
ЖИВЕЛА ДЕМОКРАТИЈА:super:

opasan je Hari Poter Jeremic!
dok nas NDH tuzi za genocid, on je u pauzama izmedju ljubljenja ustaskih bulja u Zagrebu, uspeo da im kaze kako je mozda tu i tamo bilo i nekog etnickog ciscenja Srba!

jos samo da smogne snage da im kaze kako su i neki Srbi mozda ubijeni u Jasenovcu...

ali avaj, onda bi BoTa morao da se izvinjava godinama zbog tih njegovih brzopletih i nepromisljenih izjava!

„Колико ја знам, Хрватска има два конзулата у Србији - један у Суботици, а други у Приштини”, одговорио је на то Јеремић.

Није он за странку , чијег председника отац објављује књигу о ВЕЛИКОСРПСКОМ ХЕГЕМОНИЗМУ

Он нема шта да тражи у тој странци јер је показао да није тај профил

Poslednja izmena:
nema razloga za pjenu...
Jeremic je rekao da je to stav Srbije, sto i jeste...
stav Hrvatske je da to nije tocno i da su Srbi, nakon etnickog ciscenja Hrvata, ocistili sami sebe...
cinjenica je da nijedna strana nece promijeniti svoje misljenje...i cinjenica je takoder da su pojedini Srbi koji su ucestvovali u tzv. rsk osudeni za etnicko ciscenje.a i dobar dio politicke elite Srbije toga doba, takoder optuzeni..dali ce zbog toga biti osuden i Gotovina, vidjet cemo...a ovi ministri koji si kazu stavove svojih zemalja je prvenstveno za javnost i njeno smirivanje...Jeremicu momentalno bitno zbog situacije kod kuce., mora se profilirati kao patriota..jedinu gresku koju ja vidim je pogresno mjesto i pogresno vrijeme za takve izjave...to je mali diplomatski gaf i mislim da ce zato dobiti opomenu ( prevedeno na krstaricin rijecnik...ne drzi se teme, spamuje, opomena) znaju se mjesta i prilike kad se to treba reci

to je mali diplomatski gaf i mislim da ce zato dobiti opomenu ( prevedeno na krstaricin rijecnik...ne drzi se teme, spamuje, opomena) znaju se mjesta i prilike kad se to treba reci
Ne pravi taj gafove. Jes' da je smesan k'o crtani, ali mali je vrsni diplomata. Uostalom, pogledaj na net-u gde se skolovao...

E da, i deda po majci mu je bio none other than... Hamdija Pozderac, jedna od vecih ala na politickoj sceni bivse nam drzave, sto vi kazete.

nema razloga za pjenu...
Jeremic je rekao da je to stav Srbije, sto i jeste...
stav Hrvatske je da to nije tocno i da su Srbi, nakon etnickog ciscenja Hrvata, ocistili sami sebe...
cinjenica je da nijedna strana nece promijeniti svoje misljenje...i cinjenica je takoder da su pojedini Srbi koji su ucestvovali u tzv. rsk osudeni za etnicko ciscenje.a i dobar dio politicke elite Srbije toga doba, takoder optuzeni..dali ce zbog toga biti osuden i Gotovina, vidjet cemo...a ovi ministri koji si kazu stavove svojih zemalja je prvenstveno za javnost i njeno smirivanje...Jeremicu momentalno bitno zbog situacije kod kuce., mora se profilirati kao patriota..jedinu gresku koju ja vidim je pogresno mjesto i pogresno vrijeme za takve izjave...to je mali diplomatski gaf i mislim da ce zato dobiti opomenu ( prevedeno na krstaricin rijecnik...ne drzi se teme, spamuje, opomena) znaju se mjesta i prilike kad se to treba reci

A ja mislim da čovjek mora biti lud, mentalno poremećen, ili jednostavno bolesni Srbofob da tvrdi da na teritoriju RSK nije 1995. godine bilo nikakvog etničkog čišćenja. :dash:

Није он за странку , чијег председника отац објављује књигу о ВЕЛИКОСРПСКОМ ХЕГЕМОНИЗМУ

Ma o čemu ti to....Ljuba Tadić? Je li ti znaš uopšte ko je on? :nono:

Ne pravi taj gafove. Jes' da je smesan k'o crtani, ali mali je vrsni diplomata. Uostalom, pogledaj na net-u gde se skolovao...

E da, i deda po majci mu je bio none other than... Hamdija Pozderac, jedna od vecih ala na politickoj sceni bivse nam drzave, sto vi kazete.

po meni i koliko sam pratila njegove nastupe, on je momentalno jedan od najsposobnijih u ovom dijelu Europe...a u poredenju s nasim je profesor na kvadrat...
moze biti da si i u pravu, da je namjerno napravio diplomatski gaf, sve novine su se o tome raspisale...:super:

Jeremic je mozda jedini politicar koga- ne mogu bas reci "cenim", ali koji mi je ok. Nek sastavlja vladu ko hoce, ali neka on ostane ministar spoljnih poslova.

`Ала им је увалио.

Нису жути за њега.

Zasto da ne? Pa ipak DS nije LDP... Ne mislim da bi se dobro snasao u SPS-u, mozda gresim, a kod Karica ili M. Risticevica mi nikako ne ide. Sto se rice radikala, to nikako ne dolazi u obzir, jer Jeremic radi upravo ono sto politicar i treba da radi: bori se za ono sto ima da kaze sredstvima koje druga strana (obicno stredzeri) vrlo dobro razume, za sta su radikali apsolutni antitalenti. Mozda samo u DSS... moosaaa! :super:

Back