- Poruka
- 2.862
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokatoličeni turčine, biće sexa!!!![]()

poruka predsjednika Republike Hrvatske (nekada i Vašeg predsjednika)
U Srbiji još uvijek ima mnogo ljudi koji 'se ne sjećaju' da su tenkovi iz Srbije dolazili razarati ne samo Vukovar nego i druge gradove te da su ispraćani i s cvijećem, rekao je Mesić.
te ped-erske fore naslijedlili od turaka??
meni ovo baš i nije smišno..
ti to prizheljkujes Srpske tenkove ispred kuce..glup si ili shta? samo napred,jednog dana ce ti san postati java..i treba da znas da nismo hteli taj rat..ali tada nismo znali ko ste vi..bilo je ispiranje mozga bratsvom i jedinstvom..sada se vidi od kakvog ste materijala..bolesni ste i ebacemo vam kevine keve kevu pre ili kasnije..

zaboravio si metnit ove :![]()

a možeš i još po nešto da dobiješ!!!A (Danke) Deutschland, oni su im tradicionalne gazde...
te ped-erske fore naslijedlili od turaka??
meni ovo baš i nije smišno..
kad ovo vidin, tribali smo mi thompsona poslat ba euroviziju u beograd, bar bi četnici znali sve riči![]()
"trttrt" (Milan Babic)
Pun forum ovih dosadnih ustaša!!! Smorili ste ga do jaja!!!
pa nostalgija brate.vole nas samo se prave

ko mater ludu čerpa nostalgija brate.vole nas samo se prave
I nedugo nakon sto je nateran da da tu izjavu presudio je sam sebi.
ko se tuče, taj se voli![]()
tko ga je natjero?
ime,prezime,datum.
da, i sto sad s tim...
ili si htio reci da su oni i nasi prijatelji i saveznici, a vasi hranioci...koliko ono ima po njemackim baustelama srba...?i koliko ono milijuna € salju svakog mjeseca u Srbiju i pomazu joj da doslovno prezivi...
ili si htio reci time sto?
da su Njemci gori gazde od vasih Osmanlija ?
moželi šta lakše?
Pa hteo sam upozoriti da nije dovoljno da USA prestane da šiti Htvatsku jer ona ima i druge zaštitnike ((inače sprdao sam se, a nisam hteo ništa pametno da kažem, jer nije ni on rekao)
Nisu oni 1941 pomagali Srbiju nego NDH...U Srbiji su streljali 100 za 1
A preživeli bi mi i bez gastosa....Nisu baš oni toliko bitni nama
Ma nisu oni nama gazde, nego osvajači i porobljivači i mrzeli smo ih iz dna duše (a i dan danas ih ne volimo i devedesetih su bili protiv nas)....e sad bili su jači....a posle kad su oslabili mi smo ih poslali ili kući ili Alahu na istinu...
Naš gazda može biti eventualno Rusija, ali slabo nas sponzoriše
nisi shvatio. samo su se u srbiji borili protiv njemaca. partizanski pokret u hrvatskoj nije postojaodobro, sad znam sto si htio reci...
p.s. ono 100 prema jedan nije prakticirano samo u Srbiji nego svugdje u porobljenoj Evropi.., hocu reci srbija u tome nije jedinstven slucaj..
nisi shvatio. samo su se u srbiji borili protiv njemaca. partizanski pokret u hrvatskoj nije postojao
nisi shvatio. samo su se u srbiji borili protiv njemaca. partizanski pokret u hrvatskoj nije postojao
Pa nije do 1945! Do tada ste svi bili ustaše, klali ste i ubijali a na kraju rata ste prešli u partizane!