Vuk Jeremić u gipsu, Boris Tadić u kolicima

.-.. .--- ..- -... ---

Elita
Banovan
Poruka
22.671
20110105_jeremic_tadic.jpg


Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić pojavio se danas na ambasadorskoj konferenciji u Beogradu sa rukom u gipsu. Ruku je povredio tokom šetnje u mondenskom austrijskom zimovalištu Hofgaštajn, gde je 23. decembra otišao sa suprugom na odmor.

Jeremić je u prvi mah od medija skrivao ovu informaciju, ali je kasnije Ministarstvo spoljnih poslova potvrdilo šta se desilo. Jeremić je planirao da u zimovalištu ostane do 29. decembra. Međutim, istog dana po dolasku, tokom šetnje, pao je na poledici i povredio zglob leve ruke. U lokalnom zdravstvenom centru stavljena mu je longeta i preporučeno mirovanje, zbog čega je odlučio da se već sutradan sa suprugom vrati u Beograd.

Po povratku u Srbiju na Ortopedskoj klinici na Banjici stavljen mu je gips, koji će morati da nosi od dve do tri nedelje.

I predsednik Srbije Boris Tadić ima ortopedske probleme. Na konferenciji je prisutan u kolicima, u kojima, po zahtevu lekara, mora da se kreće nakon operacije ahilove tetive na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu.Tadić je uspešno operisan 23. decembra, a tetivu je povredio igrajući basket. (Blic)

http://www3.serbiancafe.com/lat/vesti/3/82440/vuk-jeremic-u-gipsu-boris-tadic-u-kolicima.html

QQ... :sad2:
 

Back
Top