Vuk Jeremić u gipsu, Boris Tadić u kolicima

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/227623/Vuk-Jeremic-u-gipsu-Boris-Tadic-u-kolicima
Vuk Jeremić u gipsu, Boris Tadić u kolicima
Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić pojavio se danas na ambasadorskoj konferenciji u Beogradu sa rukom u gipsu. Ruku je povredio tokom šetnje u mondenskom austrijskom zimovalištu Hofgaštajn, gde je 23. decembra otišao sa suprugom na odmor.
105250_jeremic-ambasadorska-konferencija-foto-m.djurica-023_ff.jpg

Jeremić je u prvi mah od medija skrivao ovu informaciju, ali je kasnije Ministarstvo spoljnih poslova potvrdilo šta se desilo. Jeremić je planirao da u zimovalištu ostane do 29. decembra. Međutim, istog dana po dolasku, tokom šetnje, pao je na poledici i povredio zglob leve ruke. U lokalnom zdravstvenom centru stavljena mu je longeta i preporučeno mirovanje, zbog čega je odlučio da se već sutradan sa suprugom vrati u Beograd.
Po povratku u Srbiju na Ortopedskoj klinici na Banjici stavljen mu je gips, koji će morati da nosi od dve do tri nedelje.

I predsednik Srbije Boris Tadić ima ortopedske probleme. Na konferenciji je prisutan u kolicima, u kojima, po zahtevu lekara, mora da se kreće nakon operacije ahilove tetive na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu.Tadić je uspešno operisan 23. decembra, a tetivu je povredio igrajući basket.
105251_boris-tadic-01-foto-marko-djurica_ff.jpg


....................................
....................................
Каква држава, таква власт....ИНВАЛИД ДО ИНВАЛИДА....
:zskace: :zskace: :zskace:
 
Вук у гипсу...
Борис у колицима...
Србија у мртвачком ковчегу...
Пропаст 2010 и Нада 2011

Уобичајене анкете које прате дочек административне Нове године поменуће све теме изузев оне најважније: да су грађани Србије изгубили поверење у актуелну политичку елиту и да народ више не може да се ослони на то да га представљају постојеће политичке странке. Ако у нешто треба уложити наду у 2011, а то је она врста наде која за српски народ значи бити или не бити, јесте очекивање да ће се управо на том плану нешто променити и да ће се на медијској и политичкој сцени указати прилика да неко коначно проговори У ИМЕ НАРОДА.

Две најпоразније слике пропасти из 2010.

Слика 1: Нема на политичкој сцени Србије личности, идеје и политичке странке која није већ виђена и у власти и у опозицији и на одређени начин потрошена. Тешко је, притом, видети неку политичку наду у рециклажи већ виђеног и подоста истрошеног. Тако да ову административну 2010. годину испраћамо са тешким грчем у стомаку да више на актуелној медијској и политичког сцени немамо свог представника, тј. онога ко би проговорио у наше име и заступао наше интересе као тихе већине грађана Србије.

Слика 2: У последњих годину дана на делу је тотална распродаја преосталих тачака националног суверенитета од стране актуелне власти: почевши од одрицања од Косова и Метохије, примене новог сепаратистичког статута Војводине и регионализације као вида даље дезинтеграције Србије, преко режимске резолуције о Сребреници до државне промоције идеологије хомосексуализма и продаје Телекома, која представља неку врсту нашег привредног Косова. У свим овим темама и катастрофалним потезима актуелног режима по националне и државне интересе није било консултовања воље народа и прекршено је демократско мишљење апсолутне већине грађана Србије. Јер, решавање ових питања на овај начин како то ради актуелна власт није било тема ниједног предизборног програма и зато сада не може бити предмет политичких активности, већ све ове идеје актуелни режим мора прво да кандидује на следећим изборима. Међутим, на делу је очито спровођење нечијих потпуно другачијих интереса од интереса грађана Србије.

Чему се онда уопште надати у 2011?

Пошто наша нада, по Његошевим речима, нема права ни у кога до у Бога и у наше руке, онда нам само остаје да се самоорганизујемо мимо актуелне дневно-политичке сцене и понудимо комплетну алтернативу постојећој пропасти. Преко нам је потребно освежење наше медијске, интелектуалне, политичке и комплетне друштвене сцене, како би се могао јасније чути глас народа. А тај глас каже да у 2011. имамо само један политички задатак: да одбранимо домаћинску економију од распродаје преосталих природних и привредних ресурса. А ако нешто треба пожелети у Новој години онда је то свакако више социјалне солидарности и упућености једних на друге у свим нашим заједницама: од породице, преко Цркве, до нације и државе. У том смислу, имамо само једну реалну политику: да направимо Србију по вољи и мери породице. Ако у следећој години не формирамо социјални покрет породичних људи, тешко ће остати било која тема око које можемо да интегришемо српску нацију изнова и припремимо оствариву политичку платформу за друштвене промене.

Бошко Обрадовић
01. 01. 2011.
 
Све су то ОПОМЕНЕ... па нека мало размисле шта раде...
JOVAN KRKOBABIĆ PAO USRED STUDIJA RTS!


"Jovan Krkobabić sapleo se usred jutarnjeg dnevnika na RTS i „poljubio patos“, voditeljka zaplakala iz straha da mu se nešto nije desilo"

Sta ce mu se desiti, vukla ga zemljina teza:)

Epidemija?

:)
 

Back
Top