Vuk Jeremić: Srbija nikada neće pristati na ukidanje RS!

pogresno ste razumeli
ja ne kazem da oni nisu srbi vec vam kazem da je ljudima pun k....c ljudi iz cg i bih
e sad ako vi imate drugacija iskustva meni je drago,ali kod mene na poslu i u okolini kad god neko vidi cg table gore prokomentarise nego da je video zg

i ti pricas o demokratiji i ravnopravnosti a radis sa iskljucivim i neobrazovanima? vama se okrece u stomaku? to je taj ldp sto voli albance i hrvate a mrzi srbe. prava partija

ma pusti njega, lozi :hahaha: velika kladusa ima jednu ulicu uzobalu i dvije poprijeko, niza stranu:rotf::rotf:

ne lozim vec kazem da je beograd za mene rupcaga u kojoj nebi mogao nikad da zivim cak i da mi neko plati,mislim koji je ceif zivjeti medju onolikim ciganima,prenatrpan grad..jos kad vidis kakav sve antisrpski sljam zivi u tom gradu od baba iz nvo do b92,cede praska itd. neka hvala

Banjaluka je raj na zemlji u odnosu na Beograd,narod je daleko bolji,pravi Srbi za razliku od feminiziranih beogradjana

a sto bih lagao
Нити имаш разлога за то а и пажљиво сам читао твоје постове и пошто имам родбину из РС видим да добру познајеш стање ствари тамо и да је највећи део тврдњи које си изрекао тачан.
Опусти се и уживај на форуму, мени је увек драго видети припадника друге вере који се не стиди Републике Српске већ је промовише у најбољем светлу. :ok:

Нити имаш разлога за то а и пажљиво сам читао твоје постове и пошто имам родбину из РС видим да добру познајеш стање ствари тамо и да је највећи део тврдњи које си изрекао тачан.
Опусти се и уживај на форуму, мени је увек драго видети припадника друге вере који се не стиди Републике Српске већ је промовише у најбољем светлу. :ok:

nisam ja druge vere ,niti sam iz kladuse .malo zezam onog muju bhsrbina

ne lozim vec kazem da je beograd za mene rupcaga u kojoj nebi mogao nikad da zivim cak i da mi neko plati,mislim koji je ceif zivjeti medju onolikim ciganima,prenatrpan grad..jos kad vidis kakav sve antisrpski sljam zivi u tom gradu od baba iz nvo do b92,cede praska itd. neka hvala

Banjaluka je raj na zemlji u odnosu na Beograd,narod je daleko bolji,pravi Srbi za razliku od feminiziranih beogradjana

Protest feminiziranih beogradjana protiv nezavisnosti Kosmeta..

22kosovo-span-600.jpg

Ni ja nikad ne bih ziveo u ovoj rupi..

Fdsfh.jpg

Back