Quantcast

ВУК ЈЕРЕМИЋ: Нећемо дати Вучићу и бaти да побегну из земље

Optimus Prime

Buduća legenda
Poruka
27.200
https://srbin.info/politika/jeremic...cemo-dati-vucicu-i-bati-da-pobegnu-iz-zemlje/


ЈЕРЕМИЋ Вучићев тата наређује у БИА; Нећемо дати Вучићу и бaти да побегну из земље

Председник Народне странке и председавајући СзС Вук Јеремић изјавио је у Прессингу да је на америчкој "црној листи" Зоран Петровић, за кога каже да је сарадник Слободана Тешића, међународног трговца оружјем. Јеремић је јавно поставио питање директору БИА Братиславу Гашићу да ли је Петровић службеник те агенције и да ли је Бруно Ђуран постављен за начелника Управе за логистику БИА. "По мојим информацијама, преко Бруна Ђурана, Анђелко Вучић (отац Александра Вучића) наређује ко и на који начин треба да буде стављен на какве мере од стране БИА".

Pogledajte prilog 622632


07:30 11.12.2019.

Америчко Министарство финансија је у понедељак на свом сајту обавило саопштење за медије под насловом „Казнене санкције за корупцију и мреже материјалне подршке“ у којем се наводи више имена држављана Србије и компанија, умешаних у трговину оружјем и корупцију, који су стављени на „црну листу“.

је „Слободан Тешић тамо послао“.

Јеремић каже да Петровић није био 2017. године у БИА, а да данас јесте, а да се амерички документ односи на активности фирме „Партизан тецх“ од 2017 наовамо.

„Исто тако питање за господина Гашића је да ли је истина да је Бруно Ђуран постављен за начелника Управе за логистику БИА. Бруно Ђуран је специјалац Анђелка Вучића. Анђелко Вучић је отац Александра и Андреја Вучића. Он је кратко, пре доласка на место начелника Управе за логистику БИА, био шеф кабинета Зорана Радојичића у Граду Београду, а пре тога је дуже времена био шеф кабинета министра финансија (Душана) Вујовића. Отац председника Александра Вучића је Бруна Ђурана директно поставио прво у Министарство финансија, као шефа кабинета Вујовића. Он је тамо злоупотребљавао Вујовићеве факсимиле, после тога је премештен код Радојичића, а сада је у БИА“, тврди Јеремић.

Јеремић такође наводи да има информације да Анђелко Вучић, отац председника Србије, „јако често одлази у седиште БИА“. Упитао је јавно Гашића да ли је то истина. „Ако долази, шта тамо пензионер Анђелко Вучић ради? По мојим информацијама, преко Бруна Ђурана, Анђелко Вучић наређује ко и на који начин треба да буде стављен на какве мере од стране БИА. То су моје претпоставке“, навео је Јеремић, наводећи да сматра да данас неће бити ћутње о тој теми и да ће после ових речи бити и реакције.
Пријаве против Вучића и „Јовањица“

Јеремић је подсетио да је тужио Вучића у парници, за повреду части, зато што га је назвао „шефом међународне банде лопова“, и навео да је тада судија пребацила Скупштини да одлучује о имунитету председника. „Вучић је тада, пре шест месеци, рекао – нека ми већина у Скупштини скине имунитет да се нађем с Јеремићем на суду. Ето, они га нису послушали, ако је за поверовати у то, ја и даље чекам да се нађем с Вучићем на суду“, рекао је гост Н1. Он додаје да у парничном поступку нема имунитета, али да је судија проследила Скупштини Србије да одлучује о имунитету председника, што говори о стању у нашем правосуђу.

На питање зашто чланови Народне странке нису поднели пријаву у случају „Јовањица“ ако су већ толико сигурни у све оптужбе које износе, Јеремић каже да би, у свакој нормалној земљи, државни тужилац морао да реагује на такве оптужбе.

За процесуирање пријаве коју је Милош Вучевић поднео, кривичне, Скупштина би морала да Вучићу скине имунитет, ако му га буде скидала, претпостављам да би требало да га скине и у парничном поступку за који сам га ја тужио, рекао је Јеремић. „Чекам да видим, да ли ће Вучевић, ако је лажно пријављивао Вучиће, добити три месеца или више условно или служења казне. Све у свему ово је један потпуни циркус и још један у низу корака који за свој ефекат имају дубоко понижавање правосуђа у Србији и доказују, нажалост, да независног правосуђа у Србији нема“, навео је Јеремић.
„Учешће на изорима је вређање интелигенције обичног човека“

Упитан о томе шта очекује од нове посете међународних представника који посредују између власти и опозиције, а који долазе у четвртак, Јеремић каже да они неће донети битне промене, додајући да верује представници имају изузетно добре намере да се превазиђе актуелна политичка криза у Србији, али да режим није спреман да направи неке супстанцијалне кораке за фер и поштене изборе.

На констатацију да се нешто ради, да је Влада донела више од 10 закључака који су у вези иса изборима, да се ствара надзорни одбор у вези са изборима, да припремају промене Закона о финансирању политичких активности, Јеремић каже да је, према његовом мишљењу, то само мртво слово на папиру. Суштински, ствари су се погоршале у последњих неколико недеља, од како је почело посредовање, рекао је гост Н1 и додао да мисли да су тога и посредници свесни.

Један „нон пејпр“ исциркулисао чланицама ЕУ, у ком су закључци о Србији поражавајући, тврди Јеремић.

Јеремић је рекао да је један документ „исциркулисао“ земљама чланицама ЕУ, који, како каже, није дошао до јавности у Србији. „То је нон пејпр Европског савета у ком се описује стање ствари у Србији. Тај нон пејпр дискутује ситуацију у Србији везано за Поглавља 23 и 24, дакле – владавина права, медији, слобода изражавања… Закључци који су у том папиру су више него поражавајући. Нема услова за одржавање фер и поштених избора. То је разлог зашто Народна странка, која је о томе донела одлуку у августу, а и СзС, а верујем и чиниоци праве опозиције неће учествовати на изборима“, нагласио је Јеремић. Он је рекао да су услови из та два поглавља блиско повезани са одржавањем поштених избора.

Јеремић каже да сви они који буду играли неку улогу у том „изрежираном циркусу који се зове избори на пролеће“, био то, како наводи, (Миша) Вацић, (Војислав) Шешељ, (Александар) Шапић, (Ненад) Чанак или ко год други буде учествовао – само ће потпомоћи „илузију легитимитета овог поретка који је давно раскрстио са демократијом, владавином права и базичним нормама савременог друштва и цивилизације“. Каже да је био искрено зачуђен о ставу Јова Бакића о изборима, додајући да није имао прилике са њим да разговара.

На питање шта је стратешки циљ СзС после избора на пролеће, каже да су то промене у Србији, да живот изгледа другачије, да систем не наставља да мрви људе, да се не настави одлив људи из земље, односно да се промени „практично све“.

„Врло важан корак ка томе је одузимање легитимитета растућем аутократском поретку и режиму Александра Вучића. Под два, да се ствари поједноставе – да се заправо види ко је с једне, а ко са друге стране. Број три, да се покаже да нису сви баш исти у политици“, рекао је председник Народне странке и додао да један добар део људи који није за овај режим тако мисли. Овај бојкот ће показати да „баш нису сви исти и да баш није свима једино стало до привилегија“ које долазе из буџетског финансирања и из парламента, додао је.

Учешће на оваквим изборима је оценио као вређање интелигенције обичног човека, нагласио је председник Народне странке.
О ЕУ, делегацији Крима и лупању заставом о врата Скупштине

Упитан о инциденту испред Скупштине у суботу (лупање Бошка Обрадовића дршком заставе на врата парламента) каже то „није неки нарочито бриљантан пример стратешког осмишљавања и планирања, догодило се, није за хвалу“. Наводи да није знао за то, а да није сигуран да је за тај план знао и Бошко Обрадовић.

Упитан да ли он одобрава посету делегације са Крима Србији, коју су позвале Двери – Крима који Србија не признаје, јер поштује интегритет Украјине, каже да неко ко се односи на један одговоран начин да према будућем положају Србије, не само кад је реч о Косову, него у свету, би морао са далеко више пажње да се опходи према том питању, него што су то до сада радили и представници власти и опозиције.

Народна странка, каже, нема дилему – Србија је била и биће део Европе. А што се тиче самог процеса приступања у чланство, после Брегзита и реформе ЕУ, видеће се који ће бити механизми за приближавање и приступање ЕУ, каже и додаје: „Без обзира на то какво буде решење за будућност Западног Балкана, Народна странка ће се залагати да ова земља изгледа као модерна европска земља“.

У интервјуу за ТВ Мир из Лепосавића, а на питање шта би прво урадио да дође на власт, Јеремић је одговорио да неће дозволити Александру и Андреју Вучићу да напусте земљу… „Већ да буду доступни лицу правде ове земље. Ниво корупције у Србији је без преседана у последњих седам, осам година, а данас такође… То се не дешава готово нигде у Европи“, рекао је о тој изјави председник Народне странке.

Јеремић је подсетио да је 29. септембра 2018. године поставио јавно питање, у емисији на Н1, о трговини оружја фирме Бранка Стефановића, да је тада упитао ко је давао дозволе и да нико није на то реаговао. Додао је да је пре годину дана рекао готово све што данас постоји у јавном простору о Крушику, да је тада пао мрак на то питање, али да се сада ситуација променила – да то данас није више то табу тема, као пре годину дана, и да се нешто ипак променило. Данас се о томе пише, каже, иако не у свим медијима, истичући велику улогу узбуњивача Александра Обрадовића у свему томе.

Упитан о састанку Марка Ђурића у Тирани, Јеремић је рекао да он често путује и у Берлин и да би било интересантно да каже зашто тамо путује. „Има ли то везе са америчким изаслаником председника Трампа, који је амбасадор САД у Берлину“, упитао је.

Јеремић сматра да Вучићу неће бити лако у разговорима са кандидатом за премијера Косова Аљбином Куртијем, јер то неће „бити његов пајтос као Хашим Тачи“. Они су били врло слични, личили су као јаје јајету, додао је. Курти није сличан, каже Јеремић. Не може се оспорити да је Курти интелектуалац, патриота и прилично стабилан човек, каже Јеремић, додајући – „све супротно од Вучића“. Тај процес који је пред нама, а велики играчи су за њега заинтересовани, биће с доста узбуђења, оцењује.Pogledajte prilog 622633
❎
 

norge_srbin

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.530
шта се ти нато прашинару узбуђујеш? ти си жешћа лоботомија, нато прашинар који глуми антиевропејца.
ебо те муслиман поздерац, тај је од кла душе и цазина, хамдијина и хакијина банда, бивши агрокомерц.
кад је био у техерајвосу на ћевапима ваљда је опрао руке и обрисао пешкиром после велике нужде.
да не буде мусав од гофана тако као ти.
смешно је кад ти нападаш снс а снс прави мали шенген баш за такве попут тебе да можете лакше да шверцујете наркотике.
Jel si ti oprao usta? Molim te, ili ih drzi zatvorenima, ili ih operi, mnogo smrdi unaokolo... :hvala:
 

Дундурије

Domaćin
Banovan
Poruka
3.707
Сјајан наслов теме за оно што имам да напишем ... напредњаци су толико глупи, да за мјесец и по дана, нико од њих није искористио прилику да оправдано пљуне на Јеремића јер је сво вријеме ван земље, тачније у Америци (тамо му се и дијете родило прије годину, две) а представља се за некаквог народњака, родољуба и патриоту ... сматрам га јединим који је гори од Вучића, уз Шешеља наравно.
 

daco9633

Elita
Banovan
Poruka
15.922
Сјајан наслов теме за оно што имам да напишем ... напредњаци су толико глупи, да за мјесец и по дана, нико од њих није искористио прилику да оправдано пљуне на Јеремића јер је сво вријеме ван земље, тачније у Америци (тамо му се и дијете родило прије годину, две) а представља се за некаквог народњака, родољуба и патриоту ... сматрам га јединим који је гори од Вучића, уз Шешеља наравно.
Pa Amerika je njegova druga kuca, zna se sta on radi i za koga radi.
 
  • Podržavam
Reactions: iig

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.392
Pa pazi.Ja opet da kažem.


Trampova administracija NEĆE sarađivati ni sa jednom vlašću koja je sarađivala sa demokratama.To je rekao Tramp.Pa sad neka svako to shvati kako hoće.

Ма ..није Трампова администрација више уопште битна , нити је он сам неки фактор ...он је само као и сви остали пијун ..
 

жежени

Iskusan
Poruka
5.323
Све ми се више чини да је Вук Јеремић на Харварду и Кембриџу купио диплому ..мислим требала би се та диплома мало преиспитати
То су приватни универзитети, платиш , отклатиш и добијеш диплому. Питање је одакле му паре за тако скупе универзитете, носао гајбице?
 
  • Podržavam
Reactions: iig

daco9633

Elita
Banovan
Poruka
15.922
То су приватни универзитети, платиш , отклатиш и добијеш диплому. Питање је одакле му паре за тако скупе универзитете, носао гајбице?
Vuka Jeremica samo pogledas i cim progovori ti cujes u njegovom glasu da je jajara i izdajnik. Pravi onaj isfeminizirani usranko.
 

marlon

Domaćin
Banovan
Poruka
3.627
Vuka Jeremica samo pogledas i cim progovori ti cujes u njegovom glasu da je jajara i izdajnik. Pravi onaj isfeminizirani usranko.
ja to vidim i slusam u svakom obracanju sa tv i medija sadasnjeg predsednika i ne samo ja vec ceo nacion, koji se cak ni ne libi da to kaze bez ikakvih skrupula da se ljudi krste sta taj covek bulazni
dal je jeremija jajara ili izdajnik videcemo kako se bude pokazao na mestu za koje je spremljen... nikad se o necemu ne sudi unapred...o ovima danas smo imali 8 godina da donesemo sud i svako vece u 20:05 narod taj sud javno iskazuje.
 

жежени

Iskusan
Poruka
5.323
Vuka Jeremica samo pogledas i cim progovori ti cujes u njegovom glasu da je jajara i izdajnik. Pravi onaj isfeminizirani usranko.
Тај дебил нам је толико штете направио да ће нам требати читава једна генерација да то поравнамо.
 
Poruka
23.549
https://srbin.info/politika/jeremic...cemo-dati-vucicu-i-bati-da-pobegnu-iz-zemlje/


ЈЕРЕМИЋ Вучићев тата наређује у БИА; Нећемо дати Вучићу и бaти да побегну из земље

Председник Народне странке и председавајући СзС Вук Јеремић изјавио је у Прессингу да је на америчкој "црној листи" Зоран Петровић, за кога каже да је сарадник Слободана Тешића, међународног трговца оружјем. Јеремић је јавно поставио питање директору БИА Братиславу Гашићу да ли је Петровић службеник те агенције и да ли је Бруно Ђуран постављен за начелника Управе за логистику БИА. "По мојим информацијама, преко Бруна Ђурана, Анђелко Вучић (отац Александра Вучића) наређује ко и на који начин треба да буде стављен на какве мере од стране БИА".

Pogledajte prilog 622632


07:30 11.12.2019.

Америчко Министарство финансија је у понедељак на свом сајту обавило саопштење за медије под насловом „Казнене санкције за корупцију и мреже материјалне подршке“ у којем се наводи више имена држављана Србије и компанија, умешаних у трговину оружјем и корупцију, који су стављени на „црну листу“.

је „Слободан Тешић тамо послао“.

Јеремић каже да Петровић није био 2017. године у БИА, а да данас јесте, а да се амерички документ односи на активности фирме „Партизан тецх“ од 2017 наовамо.

„Исто тако питање за господина Гашића је да ли је истина да је Бруно Ђуран постављен за начелника Управе за логистику БИА. Бруно Ђуран је специјалац Анђелка Вучића. Анђелко Вучић је отац Александра и Андреја Вучића. Он је кратко, пре доласка на место начелника Управе за логистику БИА, био шеф кабинета Зорана Радојичића у Граду Београду, а пре тога је дуже времена био шеф кабинета министра финансија (Душана) Вујовића. Отац председника Александра Вучића је Бруна Ђурана директно поставио прво у Министарство финансија, као шефа кабинета Вујовића. Он је тамо злоупотребљавао Вујовићеве факсимиле, после тога је премештен код Радојичића, а сада је у БИА“, тврди Јеремић.

Јеремић такође наводи да има информације да Анђелко Вучић, отац председника Србије, „јако често одлази у седиште БИА“. Упитао је јавно Гашића да ли је то истина. „Ако долази, шта тамо пензионер Анђелко Вучић ради? По мојим информацијама, преко Бруна Ђурана, Анђелко Вучић наређује ко и на који начин треба да буде стављен на какве мере од стране БИА. То су моје претпоставке“, навео је Јеремић, наводећи да сматра да данас неће бити ћутње о тој теми и да ће после ових речи бити и реакције.
Пријаве против Вучића и „Јовањица“

Јеремић је подсетио да је тужио Вучића у парници, за повреду части, зато што га је назвао „шефом међународне банде лопова“, и навео да је тада судија пребацила Скупштини да одлучује о имунитету председника. „Вучић је тада, пре шест месеци, рекао – нека ми већина у Скупштини скине имунитет да се нађем с Јеремићем на суду. Ето, они га нису послушали, ако је за поверовати у то, ја и даље чекам да се нађем с Вучићем на суду“, рекао је гост Н1. Он додаје да у парничном поступку нема имунитета, али да је судија проследила Скупштини Србије да одлучује о имунитету председника, што говори о стању у нашем правосуђу.

На питање зашто чланови Народне странке нису поднели пријаву у случају „Јовањица“ ако су већ толико сигурни у све оптужбе које износе, Јеремић каже да би, у свакој нормалној земљи, државни тужилац морао да реагује на такве оптужбе.

За процесуирање пријаве коју је Милош Вучевић поднео, кривичне, Скупштина би морала да Вучићу скине имунитет, ако му га буде скидала, претпостављам да би требало да га скине и у парничном поступку за који сам га ја тужио, рекао је Јеремић. „Чекам да видим, да ли ће Вучевић, ако је лажно пријављивао Вучиће, добити три месеца или више условно или служења казне. Све у свему ово је један потпуни циркус и још један у низу корака који за свој ефекат имају дубоко понижавање правосуђа у Србији и доказују, нажалост, да независног правосуђа у Србији нема“, навео је Јеремић.
„Учешће на изорима је вређање интелигенције обичног човека“

Упитан о томе шта очекује од нове посете међународних представника који посредују између власти и опозиције, а који долазе у четвртак, Јеремић каже да они неће донети битне промене, додајући да верује представници имају изузетно добре намере да се превазиђе актуелна политичка криза у Србији, али да режим није спреман да направи неке супстанцијалне кораке за фер и поштене изборе.

На констатацију да се нешто ради, да је Влада донела више од 10 закључака који су у вези иса изборима, да се ствара надзорни одбор у вези са изборима, да припремају промене Закона о финансирању политичких активности, Јеремић каже да је, према његовом мишљењу, то само мртво слово на папиру. Суштински, ствари су се погоршале у последњих неколико недеља, од како је почело посредовање, рекао је гост Н1 и додао да мисли да су тога и посредници свесни.

Један „нон пејпр“ исциркулисао чланицама ЕУ, у ком су закључци о Србији поражавајући, тврди Јеремић.

Јеремић је рекао да је један документ „исциркулисао“ земљама чланицама ЕУ, који, како каже, није дошао до јавности у Србији. „То је нон пејпр Европског савета у ком се описује стање ствари у Србији. Тај нон пејпр дискутује ситуацију у Србији везано за Поглавља 23 и 24, дакле – владавина права, медији, слобода изражавања… Закључци који су у том папиру су више него поражавајући. Нема услова за одржавање фер и поштених избора. То је разлог зашто Народна странка, која је о томе донела одлуку у августу, а и СзС, а верујем и чиниоци праве опозиције неће учествовати на изборима“, нагласио је Јеремић. Он је рекао да су услови из та два поглавља блиско повезани са одржавањем поштених избора.

Јеремић каже да сви они који буду играли неку улогу у том „изрежираном циркусу који се зове избори на пролеће“, био то, како наводи, (Миша) Вацић, (Војислав) Шешељ, (Александар) Шапић, (Ненад) Чанак или ко год други буде учествовао – само ће потпомоћи „илузију легитимитета овог поретка који је давно раскрстио са демократијом, владавином права и базичним нормама савременог друштва и цивилизације“. Каже да је био искрено зачуђен о ставу Јова Бакића о изборима, додајући да није имао прилике са њим да разговара.

На питање шта је стратешки циљ СзС после избора на пролеће, каже да су то промене у Србији, да живот изгледа другачије, да систем не наставља да мрви људе, да се не настави одлив људи из земље, односно да се промени „практично све“.

„Врло важан корак ка томе је одузимање легитимитета растућем аутократском поретку и режиму Александра Вучића. Под два, да се ствари поједноставе – да се заправо види ко је с једне, а ко са друге стране. Број три, да се покаже да нису сви баш исти у политици“, рекао је председник Народне странке и додао да један добар део људи који није за овај режим тако мисли. Овај бојкот ће показати да „баш нису сви исти и да баш није свима једино стало до привилегија“ које долазе из буџетског финансирања и из парламента, додао је.

Учешће на оваквим изборима је оценио као вређање интелигенције обичног човека, нагласио је председник Народне странке.
О ЕУ, делегацији Крима и лупању заставом о врата Скупштине

Упитан о инциденту испред Скупштине у суботу (лупање Бошка Обрадовића дршком заставе на врата парламента) каже то „није неки нарочито бриљантан пример стратешког осмишљавања и планирања, догодило се, није за хвалу“. Наводи да није знао за то, а да није сигуран да је за тај план знао и Бошко Обрадовић.

Упитан да ли он одобрава посету делегације са Крима Србији, коју су позвале Двери – Крима који Србија не признаје, јер поштује интегритет Украјине, каже да неко ко се односи на један одговоран начин да према будућем положају Србије, не само кад је реч о Косову, него у свету, би морао са далеко више пажње да се опходи према том питању, него што су то до сада радили и представници власти и опозиције.

Народна странка, каже, нема дилему – Србија је била и биће део Европе. А што се тиче самог процеса приступања у чланство, после Брегзита и реформе ЕУ, видеће се који ће бити механизми за приближавање и приступање ЕУ, каже и додаје: „Без обзира на то какво буде решење за будућност Западног Балкана, Народна странка ће се залагати да ова земља изгледа као модерна европска земља“.

У интервјуу за ТВ Мир из Лепосавића, а на питање шта би прво урадио да дође на власт, Јеремић је одговорио да неће дозволити Александру и Андреју Вучићу да напусте земљу… „Већ да буду доступни лицу правде ове земље. Ниво корупције у Србији је без преседана у последњих седам, осам година, а данас такође… То се не дешава готово нигде у Европи“, рекао је о тој изјави председник Народне странке.

Јеремић је подсетио да је 29. септембра 2018. године поставио јавно питање, у емисији на Н1, о трговини оружја фирме Бранка Стефановића, да је тада упитао ко је давао дозволе и да нико није на то реаговао. Додао је да је пре годину дана рекао готово све што данас постоји у јавном простору о Крушику, да је тада пао мрак на то питање, али да се сада ситуација променила – да то данас није више то табу тема, као пре годину дана, и да се нешто ипак променило. Данас се о томе пише, каже, иако не у свим медијима, истичући велику улогу узбуњивача Александра Обрадовића у свему томе.

Упитан о састанку Марка Ђурића у Тирани, Јеремић је рекао да он често путује и у Берлин и да би било интересантно да каже зашто тамо путује. „Има ли то везе са америчким изаслаником председника Трампа, који је амбасадор САД у Берлину“, упитао је.

Јеремић сматра да Вучићу неће бити лако у разговорима са кандидатом за премијера Косова Аљбином Куртијем, јер то неће „бити његов пајтос као Хашим Тачи“. Они су били врло слични, личили су као јаје јајету, додао је. Курти није сличан, каже Јеремић. Не може се оспорити да је Курти интелектуалац, патриота и прилично стабилан човек, каже Јеремић, додајући – „све супротно од Вучића“. Тај процес који је пред нама, а велики играчи су за њега заинтересовани, биће с доста узбуђења, оцењује.Pogledajte prilog 622633
Зар није Вук Јеремић умро?:think:
 

daco9633

Elita
Banovan
Poruka
15.922
ja to vidim i slusam u svakom obracanju sa tv i medija sadasnjeg predsednika i ne samo ja vec ceo nacion, koji se cak ni ne libi da to kaze bez ikakvih skrupula da se ljudi krste sta taj covek bulazni
dal je jeremija jajara ili izdajnik videcemo kako se bude pokazao na mestu za koje je spremljen... nikad se o necemu ne sudi unapred...o ovima danas smo imali 8 godina da donesemo sud i svako vece u 20:05 narod taj sud javno iskazuje.
O cemu ti pricas? Pa dovoljno smo ga gledali dok je bio na vlasti. Ja kada vidim Vucica, vidim patriotu.

Vidis kakav gospodin, dok je on gurao Vuk Jeremic je jeo pacija govna umesto dunja..
 

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.392
То су приватни универзитети, платиш , отклатиш и добијеш диплому. Питање је одакле му паре за тако скупе универзитете, носао гајбице?

Сигурно га је неко финансира , можда отворено друштво С
 

жежени

Iskusan
Poruka
5.323
Сигурно га је неко финансира , можда отворено друштво С
Да, КПЈ га је финансирао. Као што знаш, комунисти су друга страна глобалистичке медаље, а наши људи су талентовани и дрчни.
 

marlon

Domaćin
Banovan
Poruka
3.627
O cemu ti pricas? Pa dovoljno smo ga gledali dok je bio na vlasti. Ja kada vidim Vucica, vidim patriotu.

Vidis kakav gospodin, dok je on gurao Vuk Jeremic je jeo pacija govna umesto dunja..
svako vidi ono sto zeli da vidi
vuk jeremic je bio najbolji student i zahvaljujuci pameti je dogurao do vrha ujedinjenih nacija ma sta misli o toj ustanovi... ovaj tvoj ide tamo da bulazni pred polupraznom salom i uvek iozgleda kao da je on jeo pacja gowna jer ga tamo niko ne slusa i ne ferma ni za suv kvasac :lol:
jeremija makar ima jaka svestka poznanstva i to ozbiljnija od ovoga sto je na celu srbije i to je razlog njegove patoloske mrznje spram jeremije...- nista drugo jer njegov je jedini moto sta bi ja radio da znam te ljude.
a kakav bi bio jeremija na vlasti... ko zna, ali od ovih danas bi svako ali bas svako bio neuporedivo normalniji...
 

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.392
Да, КПЈ га је финансирао. Као што знаш, комунисти су друга страна глобалистичке медаље, а наши људи су талентовани и дрчни.

јесте у Југославији , али он је 1998 био на Кембриџу ..
 

жежени

Iskusan
Poruka
5.323
јесте у Југославији , али он је 1998 био на Кембриџу ..
Да, али финансирала га је КПЈ, тј њени чланови одакле он и потиче. Он је један од оне деце функционера која се школовала у иностранству и онда се вратила да спроводи оно што су тамо научили.
 
  • Podržavam
Reactions: iig

daco9633

Elita
Banovan
Poruka
15.922
svako vidi ono sto zeli da vidi
vuk jeremic je bio najbolji student i zahvaljujuci pameti je dogurao do vrha ujedinjenih nacija ma sta misli o toj ustanovi... ovaj tvoj ide tamo da bulazni pred polupraznom salom i uvek iozgleda kao da je on jeo pacja gowna jer ga tamo niko ne slusa i ne ferma ni za suv kvasac :lol:
jeremija makar ima jaka svestka poznanstva i to ozbiljnija od ovoga sto je na celu srbije i to je razlog njegove patoloske mrznje spram jeremije...- nista drugo jer njegov je jedini moto sta bi ja radio da znam te ljude.
a kakav bi bio jeremija na vlasti... ko zna, ali od ovih danas bi svako ali bas svako bio neuporedivo normalniji...
Haha videli smo njegova poznanstva al u zatvoru. Pa moze neko biti pametan ali budala. I Hitler je bio pametan, i Djindjic pa sta im vredi.
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.