Вук Драшковић: Србија да уђе у НАТО, држава не сме увек слушати већину народа

Mislim da se preuveličava ta priča globalisti-suverenisti.
NATO je izvor vojne premoći zapadnog sveta i nijedan političar, čak i najcrnji izolacionistički i suverenistički populista neće dovesti u pitanje članstvo svoje zemlje u NATO.
Nema od tog posla ništa.
Srbija drugu opciju nema.
Srbiji se druga opcija ni ne nudi.

"Органска" Србија, Поморавље и Шумадија, јесте за Србију "на Западу".

И у таквим одлукама, "органска" Србија мора да има задњу реч. Не могу ту одлучивати гласачи који су право гласа добили као мигранти из Босне, из Хрватске, са Косова...

E, bravo ispravan stav, ali dragi komsija " organic " srbija tako mirise na idiote, lopove i kriminal da mora da se zatvore i nos i usta dok sire svoju "organic pamet" pozelenelu od budji ili tudjeg novca, zelenog.

Mislim da se preuveličava ta priča globalisti-suverenisti.
NATO je izvor vojne premoći zapadnog sveta i nijedan političar, čak i najcrnji izolacionistički i suverenistički populista neće dovesti u pitanje članstvo svoje zemlje u NATO.
Nema od tog posla ništa.
Srbija drugu opciju nema.
Srbiji se druga opcija ni ne nudi.

Od kuda ti to?
Gde se to NATO pokazao kao nadmoćan, u kom stvarnom sukobu?

Beše li to onaj lik što je devedesetih izvodio narod na ulice zbog DEMOKRATIJE - kad su svi drugi rešavali nacionalno pitanje on je izvodio mase da bi on DEMOKRATSKI mogao da govori na RTS ili da bi on mogao DEMOKRATSKI svojoj i Daničinoj rodbini da obezbeđuje lukratvine poslove ?
Beše li svaki problem tada rešenje DEMOKRATIJA.
Da li su ovi oko nas kao otišli od nas zbog toga što mi nemamo DEMOKRATIJU

I sada nam taj čovek kaže da DEMOKRATIJA i nije dobra.

Najbolji lek za nepočinstva ove vrste kao i za sve oblike potuljenosti i izdajstva jesu svetleće orgulje;

svemirska-stanica1-750x430.jpg

Čista metafizika .

Ево, ја сам "Органска Србија" и максимално за Србију на западу, али нисам за Србију у НАТО и Србију у ЕУ.

За Србију, као и за Црну Гору, Македонију, БиХ, Албанију и Косово, важи НАТО = Запад.

- - - - - - - - - -

И то народ у "органској" Србији одлично разуме.

За Србију, као и за Црну Гору, Македонију, БиХ, Албанију и Косово, важи НАТО = Запад.

- - - - - - - - - -

И то народ у "органској" Србији одлично разуме.

Важи - западне вредности = запад.

НАТО је војни савез.

Зашто би Србија била део огромног војног савеза, са свим обавезама које један такав савез доноси?

Сваки међународни савез са собом даје привилегије и обавезе.

Обавезе добијају носиоци савеза (највећи) и они који не могу да се изборе за своју позицију у савезу (најмањи).

Србија добија обавезе, а корист никакву.

Од кога да нас НАТО савез брани?

Србија има своје границе. Ван тих граница није наша брига, а у наше границе нема ко шта да тражи. Ни Руси ни НАТО.

Свима кyрчина који би да прелазе с ове стране замишљене граничне линије!!!

драшковић је одавно испод цензуса

слушао сам његов интервју руској телевизији пре пар година, почео Русе режећим гласом да убеђује да је добро да Србија уђе у нато, као Србија ће бранити интересе Русије у нато, луд човек...

још само да је рекао да ће он лично бити представник Србије у нато...

драшковић је одавно испод цензуса

слушао сам његов интервју руској телевизији пре пар година, почео Русе режећим гласом да убеђује да је добро да Србија уђе у нато, као Србија ће бранити интересе Русије у нато, луд човек...

још само да је рекао да ће он лично бити представник Србије у нато...

Rusi su baš srpska goveda koja su išla na Vukove mitinge pa da poveruju u takve budalaštine.

Pa je onda isto tako infatilno tvrditi da neko ima ubedljivu nadmoć kada ona nije validno testirana.

Čekaj, treba li ja sad da pitam: da li je neko uspeo da dovede u pitanje globalnu nadmoć NATO?
Ako jeste, zašto vojne baze te nepoznate sile nisu raširene preko celog sveta?

Šta ti misliš, da je globalna politika mesto ili arena gde se stvari rešavaju ferkom?
Ili da je pozornica ovog sveta ikada bila takvo mesto? Je li to činjenica nad kojom treba plakati?

Svet je danas u takvom stanju da se vojna moć odmerava i pre rata i shodno tome donose odluke.
Jer, retko ko želi da dovodi više u pitanje opstanak svoje države i naroda u testiranju moći globalne ili regionalnih imperija (ima izuzetaka, ali neuspešnih naravno)
Zato su vojne baze raspoređene ovako kako su raspoređene

Poslednja izmena:
Rusi su baš srpska goveda koja su išla na Vukove mitinge pa da poveruju u takve budalaštine.

кад су Срби ишли на драшковићеве митинге нису ишли зато што су подржавали драшковића него зато што су антикомунисти а драшковић је тада глумио јединог антикомунисту

ал то време је заувек прошло, драшковић је проваљен и ископано је много ружних ствари о њему да би данас неко попасао на исту шему

Браво за Вука! НАТО је место где и Србија припада, а не некаква aзијска унија, јер Србија мора бити тамо где су Француска, Британија и САД!

Tito je odbio da uđe u NATO, a onda je sa azijskim državama napravio Pokret nesvrstanih.

Back