Vuk Drašković se povukao sa čela SPO posle 34 godine

Osnivac Srpske garde,ucesnik u savezne Vlade Srj...
Српску гарду није основао Вук. Основали су је Гишка и Бели. А у Савезној влади је учествовао пре свега да покуша да спречи бомбардовање СРЈ, шта би се и десило да је Балкански касапин потписао Рамбује како је Вук који је тада био у Савезној влади тражио.

Ne razumem,sta ti smeta sto je isao na Pale?
Па зато што је Караџићева Република Српска била злочиначка парадржава чија је паравојска са оружјем ЈНА држала Сарајево под опсадом, гранатама и снајперском ватром, без струје и воде. Цео политички и државни врх јој је у Хагу осуђен за најтежа кривична дела против човечности укључујући и геноцид.

Ne znam sta da kazem za taj 9 mart...
Ovi iz unutrasnjosti nisu mnogo znali , ali i ono sto su znali pljuvali su...
To je bilo vreme kad su ocevi ubijali svoju decu zato sto nece da glasaju za Slobu...mozda treba negde podici spomenik tim 300 400 sinova koji su bili iskasapljeni , ubijeni , zadavljeni , sekirom poseceni , pistoljima ubijeni zato sto nisu hteli da glasaju za Slobu..

Da Srbija danas shvati da si ginuo od svog oca zbog Slobe i to ne zato sto si clan SPO jer vecina tih poginulih i nije bila, nego zato sto vidis da je Sloba kriminalac, lopov, izdajnik, koji je zaveo njihove roditelje i zato su u naletu besa , a ne bezobrazluka bili ubijeni.....to je vise od 400 dusha u Srbiji koji lutaju nebom ubijeni od politickih decoubica....

Da se ne zaboravi....

Da znate da ova danasnja pokvarena i sugava Srbija nije nastala jeftino i bez krvi....i za ovo sranje je morala da podne krv samo od strane blentavih roditelja dok ubijaju svoju decu zbog beningne neposlusnosti politickog sadrzaja...

Hocu ja da preuzmem SPO.....
Naravno ne interesuje me da budem jedan covek, car, nego prvo to je partija, to je 2 mil osnivackog troska...drugo , to je dobro ime, Srpski pokret obnove, kad ce ako ne sad..
Trece svi ostali su kupljene jajare...

Cetvrto to mora da se odradi da sistem funkcionise, a ne da pojedinci glume lidere...
Peto , SPO nije opterecen nikakvim planovima obecanjima vec je rasterecen da stvarno moze da postane pokret obnove....

Da ne navodim takticke i operativne prednosti, kretanja od skoro nule, ali nije nula...

Sesto , sekretar je odlicna stvar ali je i dalje sekretar i tako treba i da ostane, vazna stvar ali ipak sekretar...

A da, i dalje me necete videti na TV ili ako vidite necete znati da sam to ja....
Medijska pozicija se drugacije gradi...

Па зато што је Караџићева Република Српска била злочиначка парадржава чија је паравојска са оружјем ЈНА држала Сарајево под опсадом, гранатама и снајперском ватром, без струје и воде. Цео политички и државни врх јој је у Хагу осуђен за најтежа кривична дела против човечности укључујући и геноцид.
Netacno. Izetbegovic je imao teroristicku grupu Sheve,koja je u gradu terorisala gradjane koji nisu za tu politiku.Ubili su Boska i Admiru hicima u ledja kad su isli ka Srbima. Republika Srpska je legitimna koliko i Juzni Timor kao primer. Ili deo Belgije,Flamanci i Valonci cak ne govore isti jezik.

Српску гарду није основао Вук. Основали су је Гишка и Бели. А у Савезној влади је учествовао пре свега да покуша да спречи бомбардовање СРЈ, шта би се и десило да је Балкански касапин потписао Рамбује како је Вук који је тада био у Савезној влади тражио.
Izgovori,izgovori....blablabla...presmesno.samo da znas,Vuk i Spo nisu zagovornici furunisanja koje ti praktikujes.

Ne verujem da je Rodoljub to rekao. U dobrim su odnosima a i te kako je profitirao na ime brata. Imaju jos jednog brata,nesto sam slusao da taj treci stoji iza marketa Sunce,pokriva Bezaniju,Ledine,N.Bgd.
Vuk je sanjar,nije los covek. Ko ga je video ,moze to da prepozna. Luta sa pogledima na nacionalizam. Nije nasilan zato i nije mogao sa njima.
Ma Rodoljub se zezao

Back