Vuk Drašković se povukao sa čela SPO posle 34 godine

Jedna dosta tužna politička karijera od srpskog nacionaliste do američke ku*čkice.

У вријеме почетка вишепартизма у Србији, српски националисти у Србији су били проамерички расположени.

Као и нпр. Командат Југословенске војске у Отаџбини.

У вријеме почетка вишепартизма у Србији, српски националисти у Србији су били проамерички расположени.

Као и нпр. Командат Југословенске војске у Отаџбини.
Dalek je put od proameričkog poltičara do obične američke *učkice.Lik danas nema stav priča napisano.Srbi jesu često naivno glupi ali baš toliko nisu.Zato i jeste statistička greška danas, pokenjao se i po sebi i po SPO.

kada je pričao da će plate 90-tih biti od 1-10 maraka...ljudi su mu se smejali
kada je pričao da će Srbija biti talac Miloševića...ljudi mu nisu verovali
kada je preživeo 2 atentata...ljudi su pričali da je izmišljotina

nekada događaji bolje pričaju nego ljudi...

Jedan događaj u kampanji 90-tih, Vuka Draškovića o kome je pričao gostujući na TV-u pokazuje razmišljanje prosečnog glasača u Srbiji. Slušajući kako govori u nekom selu, jedan seljak ga pohvali kako je pametan i kako lepo govori. Na pitanje Draškovića pa zašto ne glasaš onda za mene, seljak mu odgovori: ''hoću, glasaću kad dodjes na vlast''

Poslednja izmena:
Neces verovati,moj komsija poreklom iz Hercegovine je bio dugogodisnji clan i lokalni aktivista. Voli ih i dalje.
Ima ta veza iz mladosti koja je tu negde u podsvesti. Ja sam voleo Djindjica i dan danas kad ga puste na TV nagrnu emocije.
Ništa čudno. 90.-ih su Hercegovci u Srbiji mahom bili uz Vuka. Danas su uz nekoga drugog,ali imaju i dalje lepe reči za Vuka. Prisustvovao sam nekom većem okupljanju, kao klinac, krajem 90.-ih, na kojem je bilo mnogo Hercegovaca ( I moj pokojni otac je odatle). Svi su lepo pričali o Vuku,a onda se pojavio njegov brat Rodoljub koji je samo prokomentarisao : " Šta vam je ljudi. Pa Vuk je Gofno" :cepanje:

Dalek je put od proameričkog poltičara do obične američke *učkice.Lik danas nema stav priča napisano.Srbi jesu često naivno glupi ali baš toliko nisu.Zato i jeste statistička greška danas, pokenjao se i po sebi i po SPO.
boli njega patka

brat mu je medju 5 najbogatijih srba na svjetu

i sam znas da svo to bogatstvo je vukovo... bilo bi providno da je na svom imenu uzimao sve firme kao recimo takovo ....

danica i dan danas sisa krv narodu tako sto dobija blizu milonceta platu u gl odboru nis...

Ništa čudno. 90.-ih su Hercegovci u Srbiji mahom bili uz Vuka. Danas su uz nekoga drugog,ali imaju i dalje lepe reči za Vuka. Prisustvovao sam nekom većem okupljanju, kao klinac, krajem 90.-ih, na kojem je bilo mnogo Hercegovaca ( I moj pokojni otac je odatle). Svi su lepo pričali o Vuku,a onda se pojavio njegov brat Rodoljub koji je samo prokomentarisao : " Šta vam je ljudi. Pa Vuk je Gofno" :cepanje:
Ne verujem da je Rodoljub to rekao. U dobrim su odnosima a i te kako je profitirao na ime brata. Imaju jos jednog brata,nesto sam slusao da taj treci stoji iza marketa Sunce,pokriva Bezaniju,Ledine,N.Bgd.
Vuk je sanjar,nije los covek. Ko ga je video ,moze to da prepozna. Luta sa pogledima na nacionalizam. Nije nasilan zato i nije mogao sa njima.

Neces verovati,moj komsija poreklom iz Hercegovine je bio dugogodisnji clan i lokalni aktivista. Voli ih i dalje.
Ima ta veza iz mladosti koja je tu negde u podsvesti. Ja sam voleo Djindjica i dan danas kad ga puste na TV nagrnu emocije.
Problem je što si ga gledao kad je vodio zemlju kad je bila na samom dnu, posle teškog poraza od dominantne globalne sile, i što i dan danas polaziš od njegovih izjava davanih radi umirenja javnosti u Srbiji koju Zapad, a posebno Nemačka & friends nisu skidali s dnevnog reda…

Da je poživeo razočarao bi te, pre ili kasnije, kao i svako drugi ko uđe u politiku.

91280CF3-A8D0-4DAD-BE1E-36B649A744F5.jpeg

B212647C-5466-406F-8C7C-043FB2830520.jpeg

Najbolji kriterijum za ocenu ko radi za Službu a ko ne je da li je ubijen ili je na njega ikada izvršen pravi atentat.

Kad bi se gledalo po tome, Vuk, Đinđa i Stambolić bi bili na jednoj strani a svi ostali na drugoj.
Da li u zemlji Srbiji ima bilo čega osim te Službe? Ukoliko se teorija koji je nekada forsirao B92 a i sad je guraju razni NVO i prihvati, (tj da se sve menja, samo Služba ostaje) dođe se do zaključka da je ta Služba neka vrsta etera, tj nepotrebna pretpostavka.

Svaki sistem ima svoju inerciju a ljudi koji se bave politikom su i potkupljivi i prevrtljivi, eto objašnjenja za tu Službu koja nekako vlada zemljom a ne bavi se pojedincima bez uticaja: tamo gde Službe stvarno vladaju o tome ne može da se čita iz novina niti sluša na TV….

Nije loš čovek?! Da li si u stanju da zamisliš da neki umeju i da svesno manipulišu?
Secam se jednog mitinga u Zemunu,plato ispred Pinkija,ne secam se sta je pricao i koju politiku je zastupao,ali se odlicno secam tog pogleda i stiska ruke. Isao je usporeno,kao duh koji hoda,kao da je sa druge planete,svakog je pogledao u oci ali blago. Rekoh ovo je romanticni sanjar ,pesnik.Gde ce sa ajkulama da se nosi?
Seselj ima zao cinican pogled koji mi nije prijao.Voleo je da sedi ispred svog restorana,Stara kapetanija ,brojao goste.

Secam se jednog mitinga u Zemunu,plato ispred Pinkija,ne secam se sta je pricao i koju politiku je zastupao,ali se odlicno secam tog pogleda i stiska ruke. Isao je usporeno,kao duh koji hoda,kao da je sa druge planete,svakog je pogledao u oci ali blago. Rekoh ovo je romanticni sanjar ,pesnik.Gde ce sa ajkulama da se nosi?
Seselj ima zao cinican pogled koji mi nije prijao.Voleo je da sedi ispred svog restorana,Stara kapetanija ,brojao goste.
Lična impresija. Vulgaran primer: da li si razmišljao i o tome da recimo ima i žena i muškaraca koji tako isto ubeđuju naivne žrtve u večnu ljubav, raj u dvoje i sve ostalo, samo ako se recimo druga strana razvede. A kad se dobije što se želi, (po ceni koju plaća druga strana, dakako) sledi hladno traženje nove žrtve… To isto je i “iskrenost” cinične lažovčine Vučka Draškovića…

Da li u zemlji Srbiji ima bilo čega osim te Službe? Ukoliko se teorija koji je nekada forsirao B92 a i sad je guraju razni NVO i prihvati, (tj da se sve menja, samo Služba ostaje) dođe se do zaključka da je ta Služba neka vrsta etera, tj nepotrebna pretpostavka.

Svaki sistem ima svoju inerciju a ljudi koji se bave politikom su i potkupljivi i prevrtljivi, eto objašnjenja za tu Službu koja nekako vlada zemljom a ne bavi se pojedincima bez uticaja: tamo gde Službe stvarno vladaju o tome ne može da se čita iz novina niti sluša na TV….
Pa dodji u Srbiju da ti detaljno pojasnimo kako koji deo Sluzbe ispija viski sa kojim direktorom javnog preduzeca, i kako im svi predsednici sudova podnose nedeljne izvestaje.

Posto ono, ti ozbiljno mislis da je u Rusiji i Srbiji to sve isto kao u Americi.

Lična impresija. Vulgaran primer: da li si razmišljao i o tome da recimo ima i žena i muškaraca koji tako isto ubeđuju naivne žrtve u večnu ljubav, raj u dvoje i sve ostalo, samo ako se recimo druga strana razvede. A kad se dobije što se želi, (po ceni koju plaća druga strana, dakako) sledi hladno traženje nove žrtve… To isto je i “iskrenost” cinične lažovčine Vučka Draškovića…
ne dozvoljavaj sebi da gubis vreme na bosnajckog klona i ovog tudjmanovog pionira iz zemuna

Opsesije Službom, ili prosto trolovanje?
Od Sluzbe se u Srbiji mozes odbraniti jedino trolovanjem.

Ti Obzerveru ne razumes nacin na koje te srpske sluzbe bezbednosti funkcionisu, jer si neki kancelarijski drustvenjak intelektualac, ili stagod.

Ovaj kapetanmark se folira, a ti iskreno ne znas.

Oni svakog dana imaju sastanak kako da slazu u formalnom izvestaju, samo da bi to formalno izgledalo dobro, i lazu o tome sta se stvarno desilo, i kakva je stvarna analiza.

Bukvalno svakog dana pricaju o tome sta ce da slazu u kom izvestaju, da bi formalno izvukli dup.e od odgovornsosti.

Znaci ne lazu samo u javnosti, lazu i u tajnim i javnim izvestajima SVAKODNEVNO.

To je takva grupa lazova, da bi im i politicari pozavideli.

Od Sluzbe se u Srbiji mozes odbraniti jedino trolovanjem.

Ti Obzerveru ne razumes nacin na koje te srpske sluzbe bezbednosti funkcionisu, jer si neki kancelarijski drustvenjak intelektualac, ili stagod.

Ovaj kapetanmark se folira, a ti iskreno ne znas.

Oni svakog dana imaju sastanak kako da slazu u formalnom izvestaju, samo da bi to formalno izgledalo dobro, i lazu o tome sta se stvarno desilo, i kakva je stvarna analiza.

Bukvalno svakog dana pricaju o tome sta ce da slazu u kom izvestaju, da bi formalno izvukli dup.e od odgovornsosti.

Znaci ne lazu samo u javnosti, lazu i u tajnim i javnim izvestajima SVAKODNEVNO.

To je takva grupa lazova, da bi im i politicari pozavideli.
vazi

Back