Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
Ja sam cuo za onaj "One koje su davala su se poudavale, a oni koji su davali su se poozenjavali"!
mislis d0pedavci

qrva ostaje qrva
hronoloski
qrvar ostaje qrvar
a nade o monogamiji su samo iluzija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam cuo za onaj "One koje su davala su se poudavale, a oni koji su davali su se poozenjavali"!
Moje pitanje je-moze li se deklarisani vuk-svaler pretvoriti u umiljato jagnje-vernog partnera?
To vazi i za zene.
Ja mislim da ne moze,jer ima "duboko usadjenu lovacku filozofiju".
A, vi?![]()
A zbilja, sta bih ja sa njim kada bi se pretvorio u jagnje...?!
Postao bi mi dosadan...
Ebga, ne volim dobre, smjerne muzice, jer sa njima ne mogu da svrsim...
Ma da,i ja mislim da su svi potencijalni vukovi.Kratko i jasno - Ne moze, bar ne trajno.
Ali, ne gubite iz vida da se i jagnje moze preobraziti u vuka.
I to posle mnogo godina.
Ono sto ne razumem i necu razumeti je da ljudi tu potrebu imaju konstantno.
Nekako mi je normalno da ako si zaljubljen, ako volis, prosto ti druge zene nisu dovoljno privlacne niti o njima razmisljas.
Koliko to traje....pitanje je, ali bi za mene par godina bio prihvatljiv period.
Ocekivati bezuslovnu vernost i odolevanje svim iskusenjima celog zivota, bar za mene licno je utopija.
A vazi i za muskarce i za zene.
Cini mi se da se to dogadja privremeno,ali da li plamicak "varanja" uvek gori duboko u njima i dovoljna je majusna varnica da se sve razbuktalo nanovo.....
Mislim da ne,
to im je urodjeni instinkt
mogu da se stishaju na neko vreme ali ne i da se kompletno transformishu
dzaba to je jache od njih samih i treba ih razumeti![]()
Of kors.... da moze.Moje pitanje je-moze li se deklarisani vuk-svaler pretvoriti u umiljato jagnje-vernog partnera?
To vazi i za zene.
Ja mislim da ne moze,jer ima "duboko usadjenu lovacku filozofiju".
A, vi?![]()
Varnica...Cini mi se da se to dogadja privremeno,ali da li plamicak "varanja" uvek gori duboko u njima i dovoljna je majusna varnica da se sve razbuktalo nanovo.....
ko to ne voli mushke da ga odmah pruticem po guzici