vudu magija... =)))

gost 224060

Aktivan član
Poruka
1.562
naime, o cemu se radi?? ulogujem se sad na forum, dodjem na ovaj odf i gore u delu za reklame procitam vratite voljenu osobu POMOCU MAGIJE?! e sad, mene interesuje da li vam je to ikad palo na pamet, da li ste o tome razmisljali, da li biste to ikada uradili ili ste mozda vec, ne daj Boze uradili??? :sad2:

p.s. da li uopste verujete u to?? :D

pojasni malo, zvuci zanimljivo....

ma nema sta da ti objasnim, prosto je... tu pise, ako ti izadje ta reklama kada se ulogujes na forum, vratite voljenu osobu pomocu magije... nzm kakve, bele, crne, vudu, sta znam... :D ne razumem se u to... i ti sad kao odes na tamo neki sajt i oni ti kao kazu neke vradzbine kako da ti se neko vrati... ili ono kao, ti das nekoj ljigavoj ciganki nesto od te osobe, ona tamo nesto kao baje i ops, ona je tvoja... ja sam se naslusao takvih prica, ali licno, iskreno, ne verujem u to... pa mene zanima je l' ko cuo, iskusio nesto takvo, veruje li ili ne veruje, ima primere ili razloge kojima bi mogao da potkrepi svoje stavove... eto... :D

Pročitala sam jednom fentzi priču od autora Dimitrija Vojnovog, znate ga verujem kao Zokija iz ''Tito i ja''.
I u toj priči koja govori o propalom fudbaleru, a u stvari priča priču o halapljivim, nezasitim i nadasve zlim ljudima ima pregršt magije , kao fol na kraju.
Nezapamćeno dobra priča.

Pročitala sam jednom fentzi priču od autora Dimitrija Vojnovog, znate ga verujem kao Zokija iz ''Tito i ja''.
I u toj priči koja govori o propalom fudbaleru, a u stvari priča priču o halapljivim, nezasitim i nadasve zlim ljudima ima pregršt magije , kao fol na kraju.
Nezapamćeno dobra priča.

nidje veze sa temom, iskreno... :D mada, videcu da procitam tu pricicu naseg malog buckastog Zokija... ;)

On je filmski kritičar, i to mislim horora isključivo, mada sam jednom pročitala i recenziju filma abaut a boj, to ono radjeno po knjizi Nika Hornbija, pa ne da je rasturio, ma obožavamo dimitrija i ostalu ekipu iz društva lazara komarčića, mada oni mene u žive i ne računaju, al da su sjajni im se ne može osporiti :)))))))

Back