"Вучићу, ухапшен ти је мафијаш Припуз с којим годинама радиш, ускоро ћеш и ти!"

комшија

Stara legenda
Banovan
Poruka
89.030

1700807647919.png

„Вучићу, ухапшен ти је мафијаш Припуз с којим годинама радиш, ускоро ћеш и ти!“


У Хрватској су данас и претходних дана ухапшене "крупне рибе". Познати хрватски новинар Домагој Маргетић, који је многе афере истраживао након чега су уследила хапшења, међу њима и бившег премијера Хрватске Иву Санадера - огласио се на Твитеру овим поводом. Споменуо је и председника Србије Александра Вучића.​


Domagoj-Margetic.jpg


23.11.2023.

„Годинама водим рат против Припузове мафије. Данас је Зоран Припуз ухапшен. Дуго истражујем Божидара Калмету задарског моћника. Данас му почиње суђење за корупцију и организирани криминал. Обојица су у пословним везана с Александром Вучићем. На сличан начин ћеш проћи и ти Вучићу“, написао је Маргетић.


„Прва два мафијашка бизниса којих се ухватио Александар Вучић били су рекетирање тајкуна и пљачка новца намењеног “помоћи Србима на Косову”.

Вучић је и једно и друго довео до савршенства. Због првог је убио Владу Цвијана. Због другог је убио Оливера Ивановића“, написао је Домагој Маргетић.

link

Чипуљчанин је de facto политички мртав. На Западу је његова дволична политика прочитана након терористичког акта у Бањској, а на његове везе са организованим криминалом сумњало се и раније. Након што Чипуљчанин или његов председник владе након избора 17. децембра о.г. потпише Правно-обавезујући споразум са Косовом, само ће једног дана да га стрпају у марицу током неког од његових путовања у земље Шенгена.
 
Poslednja izmena:

Back
Top