Vučiću pre tebe su Srpske institucije bile na meti a sada je sam goloruki Srpski narod koji živi na KiM

nesko101

Elita
Poruka
19.817
Autorska
Imam osećaj kada bi šiptari pobili Srbe kao primer Crne Gore da ne bi bio dan žalosti u Srbiji a sada zbog iste je dan žalosti.Nažalost to mu je dobra fora da pridobije nekadašnje zaljubljenike u veštačku tvorevinu koja se zvala Jugoslavija.A ta Jugoslavija je tada dozvoljena od Vatikana samo zato da BI OPRALI SVOJE DŽELATE USTAŠE HRVATE U DRUGOM SVETSKOM RATU i posle su ti isti učestvovali u rasturanju te Jugoslavije.

Срећом Срби имају у САД великоо литијумско савезништво

Kurti%20i%20Hil.jpg
Gospoda ljudi, koji su mudriji i demokraticniji od celokupne srske Sluzbe zajedno, pa na kub.

Autorska
Imam osećaj kada bi šiptari pobili Srbe kao primer Crne Gore da ne bi bio dan žalosti u Srbiji a sada zbog iste je dan žalosti.Nažalost to mu je dobra fora da pridobije nekadašnje zaljubljenike u veštačku tvorevinu koja se zvala Jugoslavija.A ta Jugoslavija je tada dozvoljena od Vatikana samo zato da BI OPRALI SVOJE DŽELATE USTAŠE HRVATE U DRUGOM SVETSKOM RATU i posle su ti isti učestvovali u rasturanju te Jugoslavije.

Gde si ovo почео да пишеш на другосрбијанској крстарици

Prvo je ustaško, četničko, balijska gamad uništila srpske institucije, pa prodala srpsku zemlju, a onda platili da se skine milošević da bi se ostatak srpske zemlje predao balistima...sve je to javna tajna i otpuštanje 80 srpskih sudija koji su sudili Srbima na Kosmetu i plaćanje NATOu da štiti baliste....a tek sudjenja, ubijanja i otpuštanja ljudi koji su ratovali protiv balista, posle NATO agresije?

Prvo je ustaško, četničko, balijska gamad uništila srpske institucije, pa prodala srpsku zemlju, a onda platili da se skine milošević da bi se ostatak srpske zemlje predao balistima...sve je to javna tajna i otpuštanje 80 srpskih sudija koji su sudili Srbima na Kosmetu i plaćanje NATOu da štiti baliste....
Da li bi ti i Vučić voleli da se vrate Sloba i Mira

Back