Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ali iskrivljavati nasu proslost, poput velicanja Murata i proglasavanju nasih istorijskih bitaka mitovima, e to je opasno.„Narod koji ne zna svoju prošlost, ne razume sadašnjost i nema budućnost.“
To sta nam je alexandar bosanski uradio, to nije u stanju ni jedan neprijatelj.Za neke sa kupljenim diplomama i jedva završenom osnovnom školom, oni su dr nauka. Negde sam već pisala al šta mi teško da ponovim, narod koji živi u prošlosti, nema budućnost, ili poštuj prošlost al se bori za budućnost. I još jedan dokaz koliko je medijska propaganda moćna stvar. Po naučenim automatizmu, donosi se zaključak, da, ako te slučajno podrže kolege iz neke od "neprijateljskih zemalja" to znači, izdajnik si i rušiš državu. Wrong, off cors( natucam engleski, dakle, izdajnica
)
Pa da ponovim, decenijama vam ispiraju mozgove navodnim neprijateljima koji samo vrebaju da sruše Srbiju, kako, nisu objasnili. Moja ideja je da valjda Hrvati planiraju da uzmu Vojvodinu a Bosanci SandžakIl će ti neprijatelji da daju Kosovo Albancima? Ups, greška, već smo ga dali iako se naša vlast hrabro i dalje bori
na koji način, nije poznato, ako ne računamo Vučevića i njegove "hrabre" tekstove. Uzeće nam rudno bogatstvo? Ups, i to smo prodali, smuvali nas strani plaćenici na kvarno
i ne bih dalje jer neki član reče Aj dosta blogova
![]()
Otkud ti znaš šta je nosio u Makaroninoj tajnoj sobi?![]()
Ja sam vec navela situacije kad je bio puniji, nemam ni malo godina, ni kratko secanje.Znas i iz drugih dana i iz druge, ruzicaste perspektive....
Juce je Nis bio krcat, pun ljudi kao nikada do sada.
To kazu Nislije a i otvorene oci... ali kako to da vidis kada si autobusom hitala na miting u Zajecaru?
Stidi se sama sto hoces zurke kad su ovamo ljudi poginuli. Toliko te je briga za njih, i tebe i slicne, nego vam je cilj (studente sada izostavljam) da se resite Vucica na ulici. I da je 100 puta gori, to je vasa sramota, ti si direktno sada rekla nesto cime nisi dostojna cak ni tih studenata koje onako ulizicki "prisvajas", ni njihovog "edikta:, na stranu sto je to Ustav samo malo drugim recima izgovoren.Onda me je sramota u ime ovih divnih Nišlija koji su južnjačko srce izneli pred ove mlade ljude. Ali, normalno, ima vas i takvih koji ne pogledaju kroz prozor već veruju da pada kiša. Zašto? Pa rekli na TV da pada kišaja ne znam dobro francuski pa ću srpski, Bog s tobom i srećan put ,neki drugi put.
![]()
Nije, to je bilo pre 2 godine i relativno mali koncert, i ona nije politicar, ali da je skupila vise ljudi na trgu u Nisu u januaru 2016, jeste.Evo kako izgleda kad se okupi 15.000 ljudi pa nek uporede sa protestima.
Tebi je ocigledno krivo sto su ti uhapsili drugaricu Sotirovski.Nis je juce bio nikad puniji u istoriji,a zavist i ozlojedjenost treba da progutasJa sam vec navela situacije kad je bio puniji, nemam ni malo godina, ni kratko secanje.
A da pravim zurke za ljude koji su poginuli, ne pada mi na pamet.
Stidi se sama sto hoces zurke kad su ovamo ljudi poginuli. Toliko te je briga za njih, i tebe i slicne, nego vam je cilj (studente sada izostavljam) da se resite Vucica na ulici. I da je 100 puta gori, to je vasa sramota, ti si direktno sada rekla nesto cime nisi dostojna cak ni tih studenata koje onako ulizicki "prisvajas", ni njihovog "edikta:, na stranu sto je to Ustav samo malo drugim recima izgovoren.
Daleko i tebi lepa kuca, sto se mene tice.
Nije, to je bilo pre 2 godine i relativno mali koncert, i ona nije politicar, ali da je skupila vise ljudi na trgu u Nisu u januaru 2016, jeste.
Krivo mi je, ali znam da ce pravdu docekati.Tebi je ocigledno krivo sto su ti uhapsili drugaricu Sotirovski.Nis je juce bio nikad puniji u istoriji,a zavist i ozlojedjenost treba da progutas
Ma pusti tu Vucicevicevsku melodramu.Predsednik ne moze da napuni seoski Dom kulture,to treba da te brineKrivo mi je, ali znam da ce pravdu docekati.
I to nema veze sa ovim sto se sramote da pevaju i prave zurke i koncerte a neduzni ljudi poginuli, a sve im vlast kriva, a oni se sami neozbiljno ponasaju / ponasate.
Moze, ali ne zeli. U tome je njegova snaga sto vas pusta pa cak i takve kao ti, koji bi hteli na ulici da ga sruse, da ste u pravu, dokle god ne predjete jedan milimetar mere.Ma pusti tu Vucicevicevsku melodramu.Predsednik ne moze da napuni seoski Dom kulture,to treba da te brine
Uhuhu...koliko patnjeMoze, ali ne zeli. U tome je njegova snaga sto vas pusta pa cak i takve kao ti, koji bi hteli na ulici da ga sruse, da ste u pravu, dokle god ne predjete jedan milimetar mere.
A on ce to najbolje da proceni kad je taj trenutak.
Nadji post u kome sam navijala ikad za lopova ili izdajnika (ma sta ovo drugo u tvojoj glavi znacilo jer siroko je polje tumacenja).Uhuhu...koliko patnjetakvima su ovi studenti unistili ionako krhko mentalno zdravlje.Pazi kad postoje ljudi koji navijaju za lopove,izdajice ...
Po Ustavu - predsednik Srbije može da organizuje ručkove i večere i dodeljuje ordenje.Ne, ja sam za Ustav, ali ne na selektivan nacin kao ti i ostali sto biste demokratiju, ali da nekako ide na tvoju ili vasu ruku, cak i kad ste u manjini jos uvek ili zvanicno.
Ti navela????Ja sam vec navela situacije kad je bio puniji, nemam ni malo godina, ni kratko secanje.
Stidi se sama sto hoces zurke kad su ovamo ljudi poginuli. Toliko te je briga za njih, i tebe i slicne, nego vam je cilj (studente sada izostavljam) da se resite Vucica na ulici. I da je 100 puta gori, to je vasa sramota, ti si direktno sada rekla nesto cime nisi dostojna cak ni tih studenata koje onako ulizicki "prisvajas", ni njihovog "edikta:, na stranu sto je to Ustav samo malo drugim recima izgovoren.
Nije, to je bilo pre 2 godine i relativno mali koncert, i ona nije politicar, ali da je skupila vise ljudi na trgu u Nisu u januaru 2016, jeste.
? Žurka za poginule ljude? Au koliko pogrešno shvatanje, prosto se pitam je l vi živite u nekom podrumu, izolovani od svega, samo sa par tv kanala?Ja sam vec navela situacije kad je bio puniji, nemam ni malo godina, ni kratko secanje.
Odakle pravo da donosiš ovakve procene? Očigledno, kad god ne možete naći smislene argumente, kreće se na neku vašu ''empatiju'' i na etiketiranje da sam politička opozicija. Mentalitet takvih ne može nikada prihvatiti činjenicu da postoje i oni treći, koji koriste svoj mozak,a ne priče i propagandu političara, sa bilo koje strane. Uvrede su takođe uobičajen način komunikacije kod simpatizera, ponovo je dokazanoStidi se sama sto hoces zurke kad su ovamo ljudi poginuli. Toliko te je briga za njih, i tebe i slicne, nego vam je cilj (studente sada izostavljam) da se resite Vucica na ulici. I da je 100 puta gori, to je vasa sramota, ti si direktno sada rekla nesto cime nisi dostojna cak ni tih studenata koje onako ulizicki "prisvajas", ni njihovog "edikta:, na stranu sto je to Ustav samo malo drugim recima izgovoren.
Bravo? Žurka za poginule ljude? Au koliko pogrešno shvatanje, prosto se pitam je l vi živite u nekom podrumu, izolovani od svega, samo sa par tv kanala?
Odakle pravo da donosiš ovakve procene? Očigledno, kad god ne možete naći smislene argumente, kreće se na neku vašu ''empatiju'' i na etiketiranje da sam politička opozicija. Mentalitet takvih ne može nikada prihvatiti činjenicu da postoje i oni treći, koji koriste svoj mozak,a ne priče i propagandnu političara, sa bilo koje strane. Uvrede su takođe uobičajen način komunikacije kod simpatizera, ponovo je dokazano![]()
Против његових унутрашњих демона?Protiv koga se vise ovaj covek bori tacno?
Докажи да није! Признај да су те потплатили Ђилас 619 милиона и Шолак само да нападаш Ацу Србина и његове лојалисте!Ti navela????
Ostatak gradjana Nisa se krsti na tvoje navode.
Da verujemo tebi i Vucicevicu a ne Nislijama i svojim ocima?
Samo ti zivi u Pink svetu i veruj da je Jovana Jeremic prva zena koja je krocila u Ameriku.
Браво!Po Ustavu - predsednik Srbije može da organizuje ručkove i večere i dodeljuje ordenje.
Ne vodi vladu Srbije
Ne odredjuje ko će biti ministar
Ne odredjuje kada će se voditi borba protiv korupcije
Ne vodi ekonomsku politiku
Ne vodi monetarnu politiku
Ne odlučuje o povećanju penzija
Ne odlučuje o smanjenju školarina
Ne gradi puteve (sem ako mu deda nije ostavio neki ćup sa zlatom, pa to investira u njih)
Ne otvara fabrike (sem ako sam nije vlasnik iste, ali ne sme da je vodi dok je predsednik)
Ne odredjuje koliko će trajati mandat nekoj vladi, ili skupštini
Ne može da obori vladu ili raspusti Skupštinu, jer su oni iznad njega, po Ustavu
Ne može da menja predsednika Skupštine, ali predsednik Skupštine može da menja njega
.......... i najvažnije
Ne vodi medjudržavne pregovore i nema ustavna ovlašćenja da potpisuje medjudržavne sporazume.
Sad vidi šta je tvoj Vučić od ovoga prekršio...
Daj lakše pitanje, npr. Šta Vučić od ovog NIJE prekršio?!Po Ustavu - predsednik Srbije može da organizuje ručkove i večere i dodeljuje ordenje.
Ne vodi vladu Srbije
Ne odredjuje ko će biti ministar
Ne odredjuje kada će se voditi borba protiv korupcije
Ne vodi ekonomsku politiku
Ne vodi monetarnu politiku
Ne odlučuje o povećanju penzija
Ne odlučuje o smanjenju školarina
Ne gradi puteve (sem ako mu deda nije ostavio neki ćup sa zlatom, pa to investira u njih)
Ne otvara fabrike (sem ako sam nije vlasnik iste, ali ne sme da je vodi dok je predsednik)
Ne odredjuje koliko će trajati mandat nekoj vladi, ili skupštini
Ne može da obori vladu ili raspusti Skupštinu, jer su oni iznad njega, po Ustavu
Ne može da menja predsednika Skupštine, ali predsednik Skupštine može da menja njega
.......... i najvažnije
Ne vodi medjudržavne pregovore i nema ustavna ovlašćenja da potpisuje medjudržavne sporazume.
Sad vidi šta je tvoj Vučić od ovoga prekršio...
Da lepo odem u policiju i priznamДокажи да није! Признај да су те потплатили Ђилас 619 милиона и Шолак само да нападаш Ацу Србина и његове лојалисте!![]()
Paaaaa, kad tako pitaš ....treba razmisliti....Ko smo to ,,mi,,? Ljudi. Na to misliš?