Вучићу ЛАЖОВЕ сузама твојим не верујемо !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Лажове , префригани лажове .. тако си и плакао на сахрани покојног председника а сада га најстраније нападаш ....на исту раван стављаш пријатеље и неприајтеље .. кажеш нисмо 1999 имали пријатеље ...ЛАЖЕШ ..имали смо пријатеље , Руси су дошли и били на Косову , спашавали су народ који је остао заробљен у енклавама и нападнут од Шиптара ...безобразниче један префригани ....ебала те Швабија и Ангела Меркел ..ГАДИШ МИ СЕ !! Вучић лаже 1999 Руси нису издали Србију , дошли су Косово ...одвратан си ..гади ми се твој говор ..без стида и срама на годишњицу бомбардовања говориш о отварању ебених фабрика где народ ради као робови за никакве паре ..одвратан си и пао си у мојим очима ...исти си као и опозција ..од истог сте кова направљени , из исте лабараторије изведени да трујете и лажете ...хвала Богу има нас што памтимо

Који скот можепш да будеш да на годишњицу бомбардовања после свих оних слика смрти , јаука , страдања.. говориш о отварању фабрика и држиш предизборни говор ...Вучићу како те бре није срамота ..образа немаш ни трунку једну ..ГАДИШ МИ СЕ

Нисам гледао фирера (не гледам тв уопште), па ме занима да ли је на обиљежавање годишњице позвао своје пајтосе Блера и Клинтона?
Исправно је што ниси гледао како је ткз председник пљунуо жртве НАТО бомбардовања ..мере нема .након сцена крв, смрти , патње и суза породица погинулих он држи говор о фабрикама које је отворио ...замисли тај мозак ...ајде, да су неке фабрике , него довео капиталисте да израбљују јефтину радну снагу ...РОБОВЕ ...бомбардовоали су народ , срушили нам државу и сада долазе да експлоатишу народ , да ради за црквацу и остварује им милионски профит и тиме се Вучић дичи ...ОДВРАТНО! НИКАДА МИ СЕ НИКО ОВОЛИКО НИЈЕ ЗГАДИО У ЖИВОТУ КАО ВУЧИЋ ...

потпуно исто су у Београду радили и ови из ткз опозиција ..импонтетни Лека је држао политички говор на годишњицу бомбарадовања ..где им је људскост ...ОДВРАТНИ СУ , гаде ми се ...изгледа да је све што ваља и овај пут изгинуло на Косову 1999 године и одведено у Хаг ...црно се пише ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back