Vučiću kada ćeš kod Putina da mu kažeš želje Zelenskog oko mirovnog sporazuma u Beogradu?

nesko101

Elita
Poruka
19.722
AUTORSKA
Samo ovakva poenta bi mogla da opravda Srpsko ponašanje predsednika Srbije u Atini i rukovanju i razgovoru sa Zelenskim.
Pošto je ovo naša želja jer ne verujemo da je baš ovoliki uvlakač nacistima molimo se Bogu da nas što pre spasi i oslobodi od njega.
A ovi što ga podržavaju u ovome amin Bože da se što pre presele na front da vide koliko je lepo biti oslobodioc azovaca.

AUTORSKA
Samo ovakva poenta bi mogla da opravda Srpsko ponašanje predsednika Srbije u Atini i rukovanju i razgovoru sa Zelenskim.
Pošto je ovo naša želja jer ne verujemo da je baš ovoliki uvlakač nacistima molimo se Bogu da nas što pre spasi i oslobodi od njega.
A ovi što ga podržavaju u ovome amin Bože da se što pre presele na front da vide koliko je lepo biti oslobodioc azovaca.
nesko101. опет таласа!

lQNk9kpTURBXy9hN2FjODdhNDAyZGViMGU5MDQzNmI3OWRkYzdlMDAyMi5qcGeRkwLNBLAA3gABoTAF

AUTORSKA
Vučić dobiva 65% glasova Srbijanaca a rukuje se s nacistom Zelenskim.
Slušam zaključke

Neško, čini mi se da Vučić ne planira viđenje s Putinom u bližoj budućnosti tako da ne moraš da se sekiraš oko toga šta će mu ovaj reći.
Kao i svaki put ne kapiraš da je meni milo što je Vučić na gubitničkoj strani kao i sam Milošević što je bio 99-te, pa elem kraj mu se bliži koliko god ste vi u većini.Kada Rusi pobede Jadransko more ima da vam bude asfalt.

Vučić faktor stabilnosti. :rotf: :rotf:
Ne bi se smejao da si video kako već neko vreme stotine Srba na Kosovu masovno nose stvari i nameštaj sa Kosova u dubinu Srbije.I vraćaju ključeve stanova na desetine Srba koji su ih dobili od opštine u Mitrovici na korišćenje.
Izdaju su skoro svi Srbi na Kosovu osetili i u vazduhu i na delu.

Ne bi se smejao da si video kako već neko vreme stotine Srba na Kosovu masovno nose stvari i nameštaj sa Kosova u dubinu Srbije.I vraćaju ključeve stanova na desetine Srba koji su ih dobili od opštine u Mitrovici na korišćenje.
Izdaju su skoro svi Srbi na Kosovu osetili i u vazduhu i na delu.
Pa šta su očekivali od lika kao šta je Vučić?

AUTORSKA

Ne sme Vucic da ide u Moskvu...ne daju mu gazde iz Londona tj Mi6-a...

Poslace poruku preko Dodika

...

Pa logicno je da se rukuje sa svim prisutnim zvanicnicima.I opet je odbio da se slozi sa uvodjenjem sankcija Rusiji.Ima stav,nije podlegao zapadnoj histeriji.

Odbio je on da potpise FRA - GER sporazum, ali ce da ga "implementira".
Tako ce biti i sa ovom deklaracijom. U ostalom, zasto ne objave tu deklaraciju koju su potpisali, pa da i mi malo procitamo sta je tacno tamo potpisano.
Ovako cemo morati da saznajemo o njenom sadrzaju iz Koha Ditore... 🤢

Sve ove zemlje su vec uvele sankcije Rusiji, tako da nije potreban nikakav ekstra poziv za tim.
I Srbija je davno de facto uvela sankcije Rusiji, ali po onoj cuvenoj formuli: "ja nista ne potpisujem - samo implementiram".
E sad, ako sankcije zemalja ovih frulasha sa slike tesko ne pogode ekonomiju Rusije, ja ondaK ne znam sta ce...:hahaha:

Odbio je on da potpise FRA - GER sporazum, ali ce da ga "implementira".
Tako ce biti i sa ovom deklaracijom. U ostalom, zasto ne objave tu deklaraciju koju su potpisali, pa da i mi malo procitamo sta je tacno tamo potpisano.
Ovako cemo morati da saznajemo o njenom sadrzaju iz Koha Ditore... 🤢
Kako da primeni nesto sto nije potpisao?!

Back