Vučićevi uticajni savetnici su doneli odluku-Rusija i državnost na KiM nam više nisu potrebni

nesko101

Elita
Poruka
19.243
Autorska
Ako imalo sumnjate u istinitost ovoga onda samo imajte strpljenja i pažnje do kraja ove godine.Nažalost posle toga nećete ništa moći da uradite ako dignete svoj glas protiv.
Sada ćete biti obasipani raznim akcijama o ekonomskom razvoju Srbije pa ćete sve to lako preboleti kao što ste i do sada.

Što se tiče Rusije i KiM misliš da Rusi ne bi priznali nezavisnost Kosova ako bi zauzvrat Zapad njima priznao Krim? Čuo sam već da je to i dogovoreno nego Ukrajinci ne prihvataju. Oni su sad veći čuvari srpskih interesa na Kosovu nego Rusi. Ustvari to su bili i pre jer su Rusi pobegli s Kosova još 2003. dok je ukrajinski bataljon ostao do čini mi se 2018. godine.

Što se tiče Rusije i KiM misliš da Rusi ne bi priznali nezavisnost Kosova ako bi zauzvrat Zapad njima priznao Krim? Čuo sam već da je to i dogovoreno nego Ukrajinci ne prihvataju. Oni su sad veći čuvari srpskih interesa na Kosovu nego Rusi. Ustvari to su bili i pre jer su Rusi pobegli s Kosova još 2003. dok je ukrajinski bataljon ostao do čini mi se 2018. godine.
Neka,neka ne pametuj i onako si sa jako ograničenim kapacitetom saznanja.

Šta je trebalo da rade? Da ostanu i gledaju kako se žuti smradovi na vlasti
utrkuju ko će biti servilniji prema svojim 'zapadnim prijateljima'
totalno ignorišući Ruse?

Ти си чуо? У Кремљу или у Пентагону.

Не измишљају...

Zamislite kakav je ova ********* Vulin bolesnik i licemer...čovek ladno daje izjavu kako smo mi i Rusi saveznici a mi naoružavamo i pomažemo Ukrajinu u ovom ratu...kakva bizarna izjava...po tome se vidi da mu je samo stalo da bude na vlasti po svaku cenu i da se bogati..to su te patrijote na rečima samo lažu i pričaju gluposti...

i da kao fora Putin je pozvao Vučića da dođe na skup Briksa na koji vučić neće otići sigurno i to svi znaju ali budale kao budale pričaju gluposti i zamajavaju javnost i prorusko biračko telo SNSa iako se vučić okrenuo zapadu

Back