Vučićevi mediji lažu da je Lavrov pomenuo obojenu revoluciju. Pročitajte celu izjavu Lavrova na sajtu Ministarstva Spoljnih Poslova Rusije

Miloš38

Aktivan član
Poruka
1.854
Pogledajte izjavu Lavrova, ni jednoj rečju se ne pominje "obojena revolucija" tako da Vučićevi mediji lažu.
Rusija je pustila Vučića niz vodu i više ne pominju obojenu revopluciju nego u izjavama govore da treba poštovati volju naroda.

Ovo je kompletna izjava Lavrova od juče, i postavljena je na zvaničnom Sajtu MIP Rusije
U izjavi nema reč "obojena" revolucija pogledajte

Evo govora na konferenciji za medije, posle sastanka. Nigde nema pomena "obojene revolucije".

Ceo govor (danas u 17:50 Moskovsko vreme): https://mid.ru/en/press_service/minister_speeches/1998052/

Foreign Minister Sergey Lavrov’s statement and answers to media questions at a joint news conference with Foreign Minister of the Republic of Serbia Marko Djuric following talks, Moscow, February 17, 2025...

Pogledajte izjavu Lavrova, ni jednoj rečju se ne pominje "obojena revolucija" tako da Vučićevi mediji lažu.
Rusija je pustila Vučića niz vodu i više ne pominju obojenu revopluciju nego u izjavama govore da treba poštovati volju naroda.

Pa sve što izlazi sad iz režimskih medija su u principu laži.

Čista propaganda; problem je uhvatiti ih kad su negde rekli istinu, jer je to kao potraga za plaštom sena.

Mediji su u principu kao da živimo u 1984; Nepomenik je medijski mag koji ih koristi za ispiranje mozga ljudima.

Ne znam šta je tu čudno; to ovde svi već znamo poodavno.

Ne zna samo @Slavenska, ali polako, prvo mora da otkrije gde se nalazi tačno Aranđelovac.

Dakle, da rezimiramo,

1) Marko Đurić je optužio Ruse za izvodjenje revolucije u Srbiji
2) Mediji objavljuju da je Lavrov u razgovoru sa Djuricem to izjavio

:rotf: :rotf: :rotf:

Ijaoj, majko mila, koliko je nešto trulo u Srbiji.

Pa sve što izlazi sad iz režimskih medija su u principu laži.

Čista propaganda; problem je uhvatiti ih kad su negde rekli istinu, jer je to kao potraga za plaštom sena.

Mediji su u principu kao da živimo u 1984; Nepomenik je medijski mag koji ih koristi za ispiranje mozga ljudima.

Ne znam šta je tu čudno; to ovde svi već znamo poodavno.

Ne zna samo @Slavenska, ali polako, prvo mora da otkrije gde se nalazi tačno Aranđelovac.
A kad si ti šta pročitao od Lavrova?

Ja sam pročitao "Na drini ćuprija", "Proces", "Majka Kuraž i njena deca" "Omlet"
bajo moj....

Je li moguće da avovi mediji lažu? On to nikada ne bi dozvolio da zna... Jao si ga njima kad av sazna. :rotf:
zaboravio si da dodaš - jedini period u istoriji Srbije kada su mediji izveštavali kako treba je bio period 2000-2012

Možda Lavrov to nije rekao ali je sigurno na to mislio, a Vučić dobro zna šta njegovi prijatelji misle!
tačno
uopšte nije zabranjeno da se objavi šta je mislio da je neko mislio
Tu nema ništa loše niti je lažno novinarstvo
To recimo stalno rade na N1 pogotovo Danas koji je po tom pitanju....
Odavno
Ovi tek sad kopirali foru u 2025-oj
Ako Šolakovi mediji vide kradju patenta moći će da ih tuže i da traže odštetu u bilionima

Srbija isporucuje oruzje Ukrajini, u Srbiji su pokradene ruske banke, pokusavaju da oduzmu vlasnistvo nad NIS, Srbija radi vojne vezbe sa NATO u uvela je NATO standarde u vojsku, Vucic se uvlaci svakom iz EU duboko u creva

zasto bi Rusija branila Vucica, cak imaju interes da ga sjebu i to sa kamatom za sve

a ja licno sam uveren da ce FSB doci da naplati sve sto je Srbija radila protiv Rusije, i to ce da naplate zestoko

zaboravio si da dodaš - jedini period u istoriji Srbije kada su mediji izveštavali kako treba je bio period 2000-2012

Pa jesu izveštavali bolje.

Izveštavali su bolje čak i pre toga.

Od ovog nema gore(g).

1000021352.jpg

Srbija isporucuje oruzje Ukrajini, u Srbiji su pokradene ruske banke, pokusavaju da oduzmu vlasnistvo nad NIS, Srbija radi vojne vezbe sa NATO u uvela je NATO standarde u vojsku, Vucic se uvlaci svakom iz EU duboko u creva

zasto bi Rusija branila Vucica, cak imaju interes da ga sjebu i to sa kamatom za sve

a ja licno sam uveren da ce FSB doci da naplati sve sto je Srbija radila protiv Rusije, i to ce da naplate zestoko

Otkazali su i one nabavke iz Rusije.

Neće

Imaju razumevanja za nas
Nismo u savezu pa da se pomenuto tretira kao izdaja srpsko-ruskih odnosa koji su korenski.
Znaju oni da smo mala zemlja i da zapad voli da nas čačka baš zbog Majke Rusije

Otkazali su i one nabavke iz Rusije.
zbog zahteva studenata oko finansiranja fakulteta pa preusmerili pare
a za par godina će te iste studente da bole dupe i za Srbiju a ne za fakultet - odoše oni ćao pa pa

Ovo je kompletna izjava Lavrova od juče, i postavljena je na zvaničnom Sajtu MIP Rusije
U izjavi nema reč "obojena" revolucija pogledajte
Mediji sada pokusavaju da mu se malo dodvore,jer ih je isprozivao.Inace Lavrov stvarno nije spominjao nikakvu obojenu revoluciju.

zbog zahteva studenata oko finansiranja fakulteta pa preusmerili pare
a za par godina će te iste studente da bole dupe i za Srbiju a ne za fakultet - odoše oni ćao pa pa

Nema nikakve veze sa tim, to je bilo davno. :D

Back