radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.068
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ti bi se odrekao svog boravišta?Elita se boji naoružanog naroda, Vučić ne zna gde da pobegne!
Neka beze u septicku jamu tamo ih nece niko traziti.
Када је сав овај хаос почео сетио сам се једног догађаја из Ниша, чини ми се 2021 године, када је човек који ради у обезбеђењу једне фабрике видео неколико миграната како иду ка какапији. Покушавају да прођу и он их је упозоравао али нису ни помислили да се зауставе када је извадио пиштољ и опалио 2 пута у вис и једном у земљу испред њих одмах су стали. Срећом се све завршило добро.Razoružvanjem građana Srbije koji imaju legalno oružje sa dozvolom za držanje vi ne smanjujete već podstičete kriminalce u Srbiji koji će sada opuštenije da vršljaju i upadaju u Srpske domove.
Zamislite samo vlasnika zlatare koji nema legalno oružje milina živa za krimosa.
Kada bi Vučić razoružao Srbe na Severu Kosova šiptari bi za dva sata proterali Srbe.Poenta je opomena šta čeka Srbe ako nešto izbije blizu Srbije a hoće samo se čeka trenutak.Када је сав овај хаос почео сетио сам се једног догађаја из Ниша, чини ми се 2021 године, када је човек који ради у обезбеђењу једне фабрике видео неколико миграната како иду ка какапији. Покушавају да прођу и он их је упозоравао али нису ни помислили да се зауставе када је извадио пиштољ и опалио 2 пута у вис и једном у земљу испред њих одмах су стали. Срећом се све завршило добро.
Najpoznatije crnogorske psovke nepostojeće van CG su 'ocA ti jebbEm', 'ocA ti jebbEm u vr gUzice' i 'ocA ti jebbEm u prkno.' Crnogorci su jedini narod koji ima hamoseksualne aluzije u psovkama.Srbijanci su nam uveli nemoral i psovke u Crnu Goru, tako bolje da se pitate kao drustvo kakvu kulturu sirite:
Pogledajte prilog 1337107
Najpoznatije crnogorske psovke nepostojeće van CG su 'ocA ti jebbEm', 'ocA ti jebbEm u vr gUzice' i 'ocA ti jebbEm u prkno.' Crnogorci su jedini narod koji ima hamoseksualne aluzije u psovkama.
Cetnik ne prdi.Ti bi se odrekao svog boravišta?
А ти подржаваш овакве небулозне одлуке и мислиш да је једини проблем оружје, те си спреман гарантовати да ће "разоружавање" осигурати да се овакви немили догађаји више не понове? Не мислиш да смо сви заказали, комплетан систем, риба од главе смрди пријатељу, власт, просвјета, породица, медији сви носе дио одговорности за ову трагедију!? Да се разумијемо, не убија оружје оно је само алат, људи убијају. Овдје је проблем много дубљи, као друштво смо трули и овакви предлози и допуне закона су смијурија која само показује колико је власт без могућности и уопште икакве идеје да нешто заиста уради. Не тврдим ни да би неко други био бољи него да смо сви заједно негдје заказали и изгубили компас и да се сви требамо потрудити више.u srbiji nista novo
na veliku tragediju ds i cro simpatizeri reaguju ocekivano, vide sansu, a gde pa to, da politicki mesetare. znaju da to ide i na korist kurtija. tako i na foumu
neka se ne zavaravaju, nista dobiti nece, samo ce da se jos dublje ukopaju u ds i cro nuznik
Pre ćeš bambus polomiti muškom rabotom nego njemu uterati miligram pameti.А ти подржаваш овакве небулозне одлуке и мислиш да је једини проблем оружје, те си спреман гарантовати да ће "разоружавање" осигурати да се овакви немили догађаји више не понове? Не мислиш да смо сви заказали, комплетан систем, риба од главе смрди пријатељу, власт, просвјета, породица, медији сви носе дио одговорности за ову трагедију!? Да се разумијемо, не убија оружје оно је само алат, људи убијају. Овдје је проблем много дубљи, као друштво смо трули и овакви предлози и допуне закона су смијурија која само показује колико је власт без могућности и уопште икакве идеје да нешто заиста уради. Не тврдим ни да би неко други био бољи него да смо сви заједно негдје заказали и изгубили компас и да се сви требамо потрудити више.
Mi kukamo na pinkov rijaliti a on nam bukvalno na čelu same države.
sistem ne valja otkako je bio deveti mart. nije dozvoljeno uhapsiti ds i cro izdajice. sve one nazovi profesore sa pravnog i sire, sve one lose prosvetareА ти подржаваш овакве небулозне одлуке и мислиш да је једини проблем оружје, те си спреман гарантовати да ће "разоружавање" осигурати да се овакви немили догађаји више не понове? Не мислиш да смо сви заказали, комплетан систем, риба од главе смрди пријатељу, власт, просвјета, породица, медији сви носе дио одговорности за ову трагедију!? Да се разумијемо, не убија оружје оно је само алат, људи убијају. Овдје је проблем много дубљи, као друштво смо трули и овакви предлози и допуне закона су смијурија која само показује колико је власт без могућности и уопште икакве идеје да нешто заиста уради. Не тврдим ни да би неко други био бољи него да смо сви заједно негдје заказали и изгубили компас и да се сви требамо потрудити више.
ti si bre siptarski rijaliti ovde na krsti, koja je jos veci rijaliti. ti si kao onaj ludi mica, ili zmaj od pristineMi kukamo na pinkov rijaliti a on nam bukvalno na čelu same države.
Čiji si ti?ti si bre siptarski rijaliti ovde na krsti, koja je jos veci rijaliti. ti si kao onaj ludi mica, ili zmaj od pristine
Narod Istočne Srbije je specifičan - trpi nepravdu, povlači se... A kad dogori budu brutalniji i od prirodno najretardiranijeg HercegovcaTimocka buna je pocela kada je vlast razoruzavala narod, kakvo je vreme doslo treba nam jos jedna.
A odakle vama oružje za Oluju?I da ima sanduk kašikara
"Poslo me striko za Beograd da iebe oca"Najpoznatije crnogorske psovke nepostojeće van CG su 'ocA ti jebbEm', 'ocA ti jebbEm u vr gUzice' i 'ocA ti jebbEm u prkno.' Crnogorci su jedini narod koji ima hamoseksualne aluzije u psovkama.
Najveći dio stigao od Rusa, uključujući Mi-24. Zašto?A odakle vama oružje za Oluju?
Dokle bre više te šiptarske provokacije?Mi kukamo na pinkov rijaliti a on nam bukvalno na čelu same države.
Poturica Vičićev je.Čiji si ti?
Ovde ne znas ko za koga radi?Odo ja kod komsinice na kafu zvala me otiso joj muz na poso.Poturica Vičićev je.
Pametno zboriš jer ovde treba neko da pusti vodu da Vučićeva gomna odu.Ovde ne znas ko za koga radi?Odo ja kod komsinice na kafu zvala me otiso joj muz na poso.