Vučićeva vladavina, kapitulacija Ukrajine i poraz EU se nikako ne slažu u bilo kojoj kombinaciji za Srbiju

Autorska
Sve se ovo može dogoditi za manje od mesec dana prateći medije oko akcije Trampa na svetskoj sceni.
Vučićev lopovski režim se nikako ne uklapa čak ni jedan dan posle toga.
Ne boj se. Niti će Ukrajina kapitulirati, niti će se EU raspasti.

.
Украјина је капитулирала априла 2022. када им је Борис Џонсон исцепао договор о прекиду рата који су постигли са Русијом у Истанбулу.

.

Naravno da neće, svi znamo kako radi Tramp:

Tramp: evo ja sam došao da vas pokradem, silujem i zapalim
Neko: pa nemojte gospodine Trampe, sigurno možemo nešto da se dogovorimo
Tramp: ma šalim se, evo možeš samo da mi po***iš ku*ac
Neko: super, evo odma, kakvo olakšanje

:)

Naravno da neće, svi znamo kako radi Tramp:

Tramp: evo ja sam došao da vas pokradem, silujem i zapalim
Neko: pa nemojte gospodine Trampe, sigurno možemo nešto da se dogovorimo
Tramp: ma šalim se, evo možeš samo da mi po***iš ku*ac
Neko: super, evo odma, kakvo olakšanje

:)
Trump je galamdžija i kreten. Njemu je bitna samo lova. Ako dobije nešto od Ukrajine od onoga što je namjeravao promijeniti će ploču. Ukrajina je slaba i ne može još i njemu pokazati zube, ali EU može i mislim da hoće u nekom obliku.

Trump je galamdžija i kreten. Njemu je bitna samo lova. Ako dobije nešto od Ukrajine od onoga što je namjeravao promijeniti će ploču. Ukrajina je slaba i ne može još i njemu pokazati zube, ali EU može i mislim da hoće u nekom obliku.
Vama Hrvatima treba se odati priznanje, kao i muslimanima, ovde na forumu.
Srpski nacionalni interes je pobeda Rusije, a vaš nacionalni interes je pobeda Ukrajine i zapada. Ali vi tu vašu želju da Ukrajina i zapad pobede, ovde ne objašnjavate svojim sebičnim nacionalnim interesima, nego to predstavljate kao neku sveopštu pravdu. I tako mnoge Srbe namagarčite pa i oni počnu da podržavaju Ukrajinu suprotno srpskim nacionalnim interesima, sve misleći da su na strani pravde.

Skidam kapu, svaka čast!

.
Трампу новац не треба.

Много би више добио да је у неком тренутку одлучио да не учествује на изборима на којим је одувао слипи Џоа и кикотачицу Камалу.

Буквално је за длаку избегао смрт у недавном покушају атентата.

Наравно, јасно му је да планови његове ликвидације постоје и то је разлог онаквог говора који ЈД Венс оджао у Минхену.

Да се стави до знања дубокој држави да његова ликвидација неће поменити политику која се сада спроводи.

.

Srpski nacionalni interes je pobeda Rusije, a vaš nacionalni interes je pobeda Ukrajine i zapada. Ali vi tu vašu želju da Ukrajina i zapad pobede, ovde ne objašnjavate svojim sebičnim nacionalnim interesima, nego to predstavljate kao neku sveopštu pravdu. I tako mnoge Srbe namagarčite pa i oni počnu da podržavaju Ukrajinu suprotno srpskim nacionalnim interesima, sve misleći da su na strani pravde.

Skidam kapu, svaka čast!
Pa normalno da nam je nacionalni interes pobjeda Ukrajine i zapada. Svakom normalnom čovjeku je tako. Putin je diktator i imperijalista. Ako slučajno pobjedi, neće stati samo na Ukrajini, ići će dalje. A vi se tome nadate, zajedno sa Vučićem, da će to biti tako i da ćete ostvariti svoj san o Velikoj Srbiji. Da će vam Rusija pomoći u tome. Vučić još sanja svoje iste mladenačke snove kao i 1995. u Glini. Nije se on toga odrekao, samo čeka pravi vrijeme i nada se da će to biti sad, ako Rusija pobjedi, kao i 90% Srba. Tako da se i mi ovdje zapravo branimo sad u Ukrajini.

Pa normalno da nam je nacionalni interes pobjeda Ukrajine i zapada. Svakom normalnom čovjeku je tako. Putin je diktator i imperijalista. Ako slučajno pobjedi, neće stati samo na Ukrajini, ići će dalje. A vi se tome nadate, zajedno sa Vučićem, da će to biti tako i da ćete ostvariti svoj san o Velikoj Srbiji. Da će vam Rusija pomoći u tome. Vučić još sanja svoje iste mladenačke snove kao i 1995. u Glini. Nije se on toga odrekao, samo čeka pravi vrijeme i nada se da će to biti sad, ako Rusija pobjedi, kao i 90% Srba. Tako da se i mi ovdje zapravo branimo sad u Ukrajini.
Evo, braćo Srbi: pobeda Ukrajine je hrvatski nacionalni interes!
A onda ide priča koja i vas treba da navede da navijate za hrvatski nacionalni interes, tj. za pobedu Ukrajine: Putin je diktator, osvajaće Evropu, svaki normalan čovek je protiv njega. Nametnuće vam Vučića.... (kao da to Švabe već nisu uradile). :D

Вучић сања како да покраде више, а те приче о српској хегемонији, то јест "великој Србији" причај неком другом. Те флоскуле не могу да прођу, нити било ко нормалан то схвата за озбиљно.
Ако ти је стало до В. Србије, можемо да ти пошаљемо оне новине за потпалу ватре, што СРС беше делио 90их.

Teši se, nema ti druge.

Skidam kapu, svaka čast!
Da izvesne magarče samo oko toga…

Makron nudi Danskoj vojsku za odbranu Grenlanda,
ako mu se Hrvatska pridruži Tramp je gotov.

Koja paranoja....!

Strahovi? Nemirna savest?

Bonus video - kmeče i drugi:

Da, Put'tler ce nastaviti pravo prema sedistu EU kada posle kapitulacije Ukrajine skapira da mu je to malo. Sa Ukrajinom je izgubio do sad koliko je izgubio i vremena i ljudstva i tehnike a sledeci ozbiljni protivnik mu Pojska koja je vojno par puta jaca nego Ukrajina. Na stranu NATO, na stranu ruski kapaciteti i nemoc.

A jos vise na stranu da li ima ikakve logike da Rusija ide u osvajanje Evrope, sta tamo trazi, sta bi time dobila i sta je uci istorija o osvajanju Evrope. To nijedan politicar od EU politicara koji plasi EU ruskim osvajanjem nije ni pokusao da objasni.

Samo totalni idioti mogu da veruju u tu pricu.

EU “da pokaže zube Americi”, e tu sam vas čekao, hajde, pokažite te svoje EU zubove, izazivamo vas!

Pad ava, kapitulacija UK, kriza EU, sve je u interesu Srbije.

Kriza EU nije u interesu Srbije ali mi tu ništa ne možemo uraditi tako da je naš stav nebitan

Mi živimo u Evropi i većina naših suseda je u EU,
požar u komšijskom dvorištu nikada nije dobra vest sem za kompletne "da komšiji crkne krava" idiote.

Autorska
Sve se ovo može dogoditi za manje od mesec dana prateći medije oko akcije Trampa na svetskoj sceni.
Vučićev lopovski režim se nikako ne uklapa čak ni jedan dan posle toga.
Putin i Tramp puštaju Soroševca Vučića niz vodu kao i ostale koji su već pali u Evropi. Gotov je !
FPxu-J2WQAMah3s.jpg1738690110-2222-1200x800.pngimages.jpg399723723_1800893367044781_4449474000215033011_n.jpgGhuWPfzXgAAFN8f.jpgodborska-sala_750x0.jpgVolodimir-Zelenski-Edi-Rama-i-Aleksandar-Vucic-u-Tirani-Foto-Fonet-Instagram.jpg7fd.jpgturko-daudov.jpg
1738690110-2222-1200x800.png
turko-daudov.jpg
399723723_1800893367044781_4449474000215033011_n.jpg7fd.jpg

Kriza EU nije u interesu Srbije ali mi tu ništa ne možemo uraditi tako da je naš stav nebitan

Mi živimo u Evropi i većina naših suseda je u EU,
požar u komšijskom dvorištu nikada nije dobra vest sem za kompletne "da komšiji crkne krava" idiote.
Nije lepo što pokušavaš da me označiš kao idiota.
A tvoje poređenje odnosa Srbije i Evrope, sa odnosom dva susedna domaćinstva je neupotrebljivo.

Bilans našeg vezivanja za EU je uvećan dug, korupcija i nedemokratska vlast, sve zahvaljujući EU.

Nije lepo što pokušavaš da me označiš kao idiota.
A tvoje poređenje odnosa Srbije i Evrope, sa odnosom dva susedna domaćinstva je neupotrebljivo.

Bilans našeg vezivanja za EU je uvećan dug, korupcija i nedemokratska vlast, sve zahvaljujući EU.

Ne, nisam imao nameru da te vređam, ja sam samo rekao da je razmišljanje "da komšiji crkne krava" idiotsko, bez obzira na konotacije i verujem da ćeš se složiti sa tim.

Nama je EU prvi, najveći i najvažniji komšija (Bugarska, Rumunija, Mađarska i Hrvatska) i daleko najveći ekonomski partner bez koga je privreda naše zemlje osuđena na kolaps. Ne znam šta tu ima što te buni.

Te varijante, ma neka oni propadnu mi ćemo da izvozimo u Kinu i Afriku zaista ne zaslužuju neki poseban komentar jer nemaju blage veze sa životom.

Mi smo Evropa i nikako nam ne odgovara da evropksa privreda kolabira, tačka.

Što se tiče duga, korupcije i nedemokratske vlasti to ima veze sa svim drugim osim sa EU, uostalom mnogo smo se više zadužili kod Kineza i Arapa da ne ulazimo u ostalo

Back