Vučićeva spremnost da žrtvuje Radoičića približava ga sudbini Miloševića posle Arkana

nesko101

Elita
Poruka
19.120
Autorska
Svaki diktatori država su posle eliminacije svojih ključnih igrača ubrzo i sami neslavno završili vladavinu.Kako se saznaje posle posete CIA u Srbiji sam Vučić je spreman da preda Radoičića ali se plaši ako bude živ da će sve odati Amerikancima.Dakle ne sme da ga preda a hoće i mora jer tako mu CIA traži.
Dakle Vučić nema mnogo vremena da se odluči.

Inače to žrtvovanje Radoičića ne podrazumeva njegovo izručenje Kosovu nego da bude procesuiran i osuđen ovde u Srbiji biće to zanimljivo jer će ispasti da je on to nešto tamo u Banjskoj radio na svoju ruku i da država Srbija nema ništa sa tim
Ti znaš šta je njemu CIA očitala?

Autorska
Svaki diktatori država su posle eliminacije svojih ključnih igrača ubrzo i sami neslavno završili vladavinu.Kako se saznaje posle posete CIA u Srbiji sam Vučić je spreman da preda Radoičića ali se plaši ako bude živ da će sve odati Amerikancima.Dakle ne sme da ga preda a hoće i mora jer tako mu CIA traži.

Ti mislis da CIA nema sve podatke oko Radojcica, Oskara, Vulina 😀

Autorska
Šta je bolje da ih žrtvuje ili pobije kao đinđića, stambolića, olivera ivanovića i još gomilu novinara? 🤔

Šta je bolje da ih žrtvuje ili pobije kao đinđića, stambolića, olivera ivanovića i još gomilu novinara? 🤔
Ивановић је смакнут по Вучковом налогу јер га је јавно критиковао за погрешну политику према Косову што је ИСТИНА

Nije krupna riba....sitna je riba, Mali je krupna riba....
Evo videcemo cija ce glava prva da se kotrlja, Radijiciceva ili od Malog...ja se kladim da ce Radojiciceva...

Vecina kosovara su za jeftinu upotrebu, takva im karma...sirovi, surovi , blesavi krvavi...
Kao albanci da su...

Tako da ce ih potrositi ili Vucic ili BIA vuciceva...

Vila kod Topcidera....hm.....jos tri komada....hmmmm

Nije krupna riba....sitna je riba, Mali je krupna riba....
Evo videcemo cija ce glava prva da se kotrlja, Radijiciceva ili od Malog...ja se kladim da ce Radojiciceva...

Vecina kosovara su za jeftinu upotrebu, takva im karma...sirovi, surovi , blesavi krvavi...
Kao albanci da su...

Tako da ce ih potrositi ili Vucic ili BIA vuciceva...

Vila kod Topcidera....hm.....jos tri komada....hmmmm
Имао сам контакт са неким нашим Косовцима. Имају шиптарски менталитет али не сви

Autorska

Moли би ти из ЦИА-е да нам дадну неког нормалног да нас јаше.

Inače to žrtvovanje Radoičića ne podrazumeva njegovo izručenje Kosovu nego da bude procesuiran i osuđen ovde u Srbiji biće to zanimljivo jer će ispasti da je on to nešto tamo u Banjskoj radio na svoju ruku i da država Srbija nema ništa sa tim

Он је у Бањској независно, самостално и јуначки своје ду*e спасав’о!

Oterati izdajnika ACU Drugosrbijanca, i da se Srbija I RS učlane u BRICS i onda ove teme više neće se ni pominjati, jer će Srbija biti u najjačem vojno-ekonomskom savezu na svetu BRICS i ODKB praktično nedodirljiva za ucene sa slabog zapada

344755224_3591204251116160_7476238109184506473_n.jpg347397026_648287507139880_6602805719164395535_n.jpgmid-yuar-immunitet-dlya-uchastnikov-sammita-briks-ne-otmenyaet-order-mezhdunarodnogo-suda-1-1.jpg

Autorska
Ju, znači propade monarhija, stradao prvi igrač mrtve kraljice...

Back