Vučićeva posebna socijalna zaštita je ponižavajući status za Srbe nalik za azilanate, izbeglice

nesko101

Elita
Poruka
19.216
Autorska
Najnovija odluka AV je:PPROGLAŠENJE KiM ZA PODRUČJE POSEBNE SOCIJALNE ZAŠTITE, a to je strašno i užasno, jer status socijalne zaštite je azilantski, izbeglički status. Srbi su na KiM socijalno pomognuti, tj najsiromašniji status. To je osmislio AV i to smatra uspehom. Socijalni status Srba je priznanje da su Srbi niži, izdvojeni soc-status. To je sramno, ponižavajuće i izdaja. To nije ZAŠTITA NAŠEG NARODA, TU USTAV NEMA PRIMENU. Narode, moraš znati šta hoćeš. Da li znaš?!

a covjeka...
nista ne valja jel de ?

pa zar ne vidis da je to proglasavanje KiM za podrucje posebne socijalne zastite PRAVA STVAR?

da posebna socijalna zastita. ja sam i prije nejgovih mjera ovde pisao da uzasnu situaicju po srbe dolje kako bi sprecili kurtijevo iseljavanje srba mozemo spreciti ako sve te otpustene ljude placamo i dalje!
pa neka rade ONLAJN ,od kuce na daljinu, omoguciti i to! a od drzave da se srbima na kosovu obezebde primanja kako znamo i umemo!
da ne bi bili primrani da odu , sto je cilj siftara.

i upravo to moramo da uradimo! moram da uplacujemo sbriam dolje plate i sve ostalo da bi ti srbi sotali uprkos teroru kurtija!

da bi to omogucili, zato se to i naziva podrucje psoebne socijalne zastite. posebne jer cemo davati sredstva taman i ne radili vi tamo!
posebne jer je posebna situacija tamo!

pa majku mu , nista ti ne odgovara!

kanjda si natog.uzni bot kojem je cilj samo rusenje vucica...

ako ne pomazes ne valja ako pomazes ne valja...

moramo pomagati srbe na Kosovu materijalno!
svi ovi otpusteni kojima je kurti okupirao radna mesta i svi koji nemaju posao moraju biti isplacivani, neka obavljaju poslove on lajn od kuce. za srbiju.
ali mrojau imati materijalnu obezebdjenu podrsku kako bi dole mogli opstati!

da zaebemo kurtijev plan

nista mu ne odgovara

ne valja ovako ne valja onako...

kanjda je to botoguz kojem je cilj samo rusenje vucica a za kosovo ga bolucka kolko i za madagaskar
Подсећа мало на ове омладинце по Србији што су знали да вичу ,,уаа Вучић," али зато су сви стајали пред банкоматима да узму помоћ од Државе за младе у време короне.

pa onda odbij nemoj primiti.

kako da ti se pomogne kad neces ?
Ja sam u rukovodećem menadžmentu Trepča-SEVER koji je od kada sam u sastavni deo, ostvarili smo 2023 god. veći prihod kao Rudnici Trepče nego cela Trepča jug kojoj komanduju i rade samo šiptari.Skoro 2 milona evra veći nego Kurtijev.Pročitaj o tome imaš na Kossev portal.A Vučića samo kada vidim u bukagijama zbog lopovluka imam da se smirim.

Autorska
Najnovija odluka AV je:PPROGLAŠENJE KiM ZA PODRUČJE POSEBNE SOCIJALNE ZAŠTITE, a to je strašno i užasno, jer status socijalne zaštite je azilantski, izbeglički status. Srbi su na KiM socijalno pomognuti, tj najsiromašniji status. To je osmislio AV i to smatra uspehom. Socijalni status Srba je priznanje da su Srbi niži, izdvojeni soc-status. To je sramno, ponižavajuće i izdaja. To nije ZAŠTITA NAŠEG NARODA, TU USTAV NEMA PRIMENU. Narode, moraš znati šta hoćeš. Da li znaš?!
Kada sam bio klinac autobus sa ekskurzijom stao na kosovu i kaže nam vodič: nemojte da se udaljavate od autobusa ovde vlada teška zarazna bolest.

Подсећа мало на ове омладинце по Србији што су знали да вичу ,,уаа Вучић," али зато су сви стајали пред банкоматима да узму помоћ од Државе за младе у време короне.
Da uzmu "svoje pare"
Bez da sam ikad dobio odgovor "kad su ih stekli"?

I da robija sto godina.
Što bate da ropbija čovek zbog tvoje nervoze?

Ja bi na tvoje mesto zamolio da mi udese razgovor sa Aleksandra Vučića kao gradjanin.

Pa da te lepo uzme za ruku i objasni koji mobilni da kupiš i koji polovni auto pošto pišeš po forum da ti ne rade.
Mnogo ti para ode na onaj krš...

Pa kad konačno nabaviš mobilni i auto koji vrše posao tebi a ne majstorima a ti kažeš:
"au lepteiebo al sam bio ćorav kod očiu, da pripalim Sobranie, hvala Aleksandru Vučiću"

Back