Vuciceva politka mira i progresa motivisala srpske sportiste da osvoje medalje na Oimpijadi javljaju svi mediji Pink, Hepi, Informer...

Ваистину, па шта би их друго мотивисало?

Шта је освојено док Вучић није постао председник? Шта?
ništa brt samo što smo jedne godine pre Vučića bili
prvaci Evrope u Košarci
prvaci Evrope u Odbojci
Prvaci Evrope u Vaterpolu
treći u Evropi u Rukometu
i u top 10 na fifinoj listi u fudbalu

Vuciceva politka mira i progresa motivisala srpske sportiste da osvoje medalje na Oimpijadi javljaju svim mediji Pink, Hepi, Informer...
Svi vodeci srpski politicki analiticari su dokazali da je Vuciceva politika mira i progresa motivisala Djokovica i ostale da osvoje medalje na Olimpijade - kaze Bokan, Krstic, Miletic, Sarapa vristi....
Znaci da nema Vucica ne bi Djokovic osvoji medalju na Olimpijadi, posto ne bi imao motivacije ?
:think:
I dobro Ni kita ,koliko su bejha muslimani do sad osvojili olimpijskih medalja ?

verujem da jesu i upravu, nekima Vučić verovatno i jeste motivacija, poput autovanih botova poput magarčina Đokovića i Jokića. siguran sam da i među ostalim sportistima ima još sendvičara koji su na olimpijadu i otišli preko partije...
Što najslavnije sportiste nazivaš magarcima, jesi dobro dečko, šta ti je? 😳

to je još i najbliži opis nekoga ko otvoreno podržava Vučića! :rtfm:
Kad je Đoković otvoreno podržao?
To što je razgovarao s njim u prijateljskom tonu par puta i što pomaže društvu, ne znači političku podršku.
A Jokiću nemoj zameriti, on je samo malo somborska lala :malav: Dobar je lik skroz

Пре свега Благослов Цркве и Патријарха Порфирија! Али, наравно, и подршка Предсеника и Државе је свакако била пресудна!

200.000€ i nacionalna penzija su itekako dovoljan državni podsticaj

evo kad bi mene Vučić motivisao za MAXI makar sa nacionalnom penzijom, znate da ne volim pare...
pa to bi Marko Djurić učio od mene kako se aplaudira,,,
:klap:

ništa brt samo što smo jedne godine pre Vučića bili
prvaci Evrope u Košarci
prvaci Evrope u Odbojci
Prvaci Evrope u Vaterpolu
treći u Evropi u Rukometu
i u top 10 na fifinoj listi u fudbalu
ja mislim da je tema sprdacuina na racun aljeka siftara

Тебе ћемо првог вакцинисати против мајмунског вируса...! :per:
za ljude ima nade, a za majmunsku sns sektu nema

ej, rasulo u sns-u

Анђелковић: Следи ли побуна у СПС-у против Вучићеве Шехерезаде – Дачића?

Ђавољи адвокат се, по старом обичају, прави да не примећује. Тако се и Милошевић играо жмурке. После су се сарадници разбежали, отишли „пријатељи“, а РТС и Пинк окренули плочу. Осећа се то у ваздуху, заудара.

Вођа скаче по мокром сапуну

Миленко Васовић

za ljude ima nade, a za majmunsku sns sektu nema

ej, rasulo u sns-u

Анђелковић: Следи ли побуна у СПС-у против Вучићеве Шехерезаде – Дачића?

Ђавољи адвокат се, по старом обичају, прави да не примећује. Тако се и Милошевић играо жмурке. После су се сарадници разбежали, отишли „пријатељи“, а РТС и Пинк окренули плочу. Осећа се то у ваздуху, заудара.

Вођа скаче по мокром сапуну

Миленко Васовић
ЦИА ,,патриота" Анђелковић ...

Back