Ja sam oguglao.
Npr ne mozes dokazati zenskom svetu neke jednostavne stvari , ali zato ako horoskopski nije pogodno , sledi apsolutno energicno i brzo reagovanje kao da je opasnost i saglasnost da je razumno pobeci...
Ili ako ima previse crvene boje u restoranu ili kaficu gde je momak pozvao devojku da izadju...
Toliko ima tih srpskih specijaliteta u emotivnom i iracionalnom ali dokazanom razmisljanju , da sam digao ruke od komentarisanja, cak necu reci ni glupost kad se to desi u realnosti...niti cu pokazati mimikom , kolutanjem ocima...
Te iste ludace ce na sva usta opanjkati nekog ko ima neku kompulzivnu radnju , npr nesto mora tri puta ili 6 puta da pipne...nista mnogo primetno ali te pametnice to uvek primete...
Otud zelja da ne saucestvujem u tim klishe mudrolijama, a slicno se desava i kod medicinskih sestara u onim situacijama kad glume mudrice...ovako su ok, ne mesam im se nista, ali kad krenu da glumataju strucnjake za politiku, ekonomiju , emotivne i ljudske odnose...a ima pristup natrci dupe pa sta uleti....tj golim dupetom u trnje pa ces nauciti na svojoj kozi...pa gde moze ista pametno da zakljuci iz takvog polozaja...
Sad se to prosirilo na ove mekano vaspitane muskarce koji bas i nisu muskarci , ali valjda su bar ebaci...bar da zadovoljavaju zensku glad i drustvenu potrebu za tim....inace dupla steta od njih...em im mozak na nivou zena , povodljivih i bez dubine razmisljanja, em su agresivni i vise od zena i bez veze sa logikom jer je to osnova njihovog vaspitanja...bez racionalnosti , nego zacrtane floskule i dogme...
Nekad je to bila retkost pa su imali i ime pi..... ali sad je to velika brojnost i opste kulturolosko vaspitanje, tako da se izbegava to notiranje..
Uostalom Jovana Jeremic je idol....vecini valjda...
Inace meni je Jovana Jeremic olaksala stvari ....jer dok nije postojala kao ocigledan primer, razne osobe kao Nina, Laki Lu i slicne su bile teze za uocavanje i lako opisivanje...