Ja opet da lupam svoje...
Znaci kao sto mislim da je svaki Srbin lopov na osnovu argumenata, tako po istom nacelu logike mislim da je greska sto ovo posmatrate kao stalne cene, a ne kao akciju....
Ja to gledam kao akciju, dakle ili ce biti mali broj proizvoda ili ce potraznja biti veca...od strane onih koji su vec jako oblikovani kao oportunisti potrosaci.
Ne zaboravite da se Srpska scena jako dugo hrani tim dresiranjem oportunizmom jer onda lako kontrolises raspolozenje masa....ljudi i ne shvataju zasto su sretni taj dan, a nesretni sledeci , taj dan su ukebali nesto jeftinije, zabole ih za proteste, sledeci nisu , daj odmah nezadovoljstvo , svadja sa prodavacicom i slicno..
Zasto bi odjednom kad i za lecenje i za posao i za drzavne obaveze vazi oportunizam, prestalo to da vazi za neke proizvode...Zbog socijalnog mira prema parizeru ili sredstvima za kupatilo , ma hajde....
Ili bar posmatrajte to kao malo zamazivanje ociju , pa ce rezultat biti isti, ne da svaki raf bude popunjen, nego sta bude bude..
Ima vec neko vreme kako uopste ne gledam lidl kataloge, sto bih, ionako nista od napisanog nece biti dostupno u samom lidlu...prodace se pre, a ja necu da se ganjam da li je nesto stiglo prvi dan ili drugi , prvi dan u 7 pa nestalo u 11, i tako neke penzionerske fore..
U Srbiji je uspesan taj metod odrzavanja privida dobrog zivota zato sto Pera ima sve....
Ja to nikad nisam video u svom okruzenju niti sam negovao taj oportunizam, ima nacina na drugi nacin da nesto ustedim ako je to cilj..