Vučićeva lažna SNS potrošačka korpa

Autorska tema:
Svedoci smo od pre par dana kako je vučić reklamirao potrošačku korpu punu fantomskih proizvoda po nižim cenama. Proletos samobjavljivao cene hrane u grčkoj koje su tada bile duplo i troduplo niže nego u srbiji.

Danas nam gura prst u oko pokazujući izmišljene proizvode sa lađnim cenama. Dakle u prodavnicama nisam našao ništa što je izašlo iz njegovih usta. Ne postoji. Nema.

Osim ove cene i artikla koga nema.

Pogledajte prilog 1412424

Onda su se trgovci dosetili da isti dan kada je krelac blebetao izbace slične proizvode ali po duplo višim cenama i nesmetano uz blagoslov inspekcijskih službi : obmanjuju i dovode u zabludu potrošače.

Lažna pojeftinjenja:

Pogledajte prilog 1412430
Pogledajte prilog 1412431
Nikakvi mi svjedoci ničega nismo, osim da živiš kao bubreg u loju, klimatiziraš kuću, vikendicu, mijenjaš aute kako ti se sprdne.

Mogu svi ljudi koji rade, ali neki očito mogu bez da prstom mrdnu.
@mario80 jedan je od tih, na Đilasovom platnom spisku je.
Ma da, 50% foruma radi vikendom i praznikom, za otprilike 80k dinara... samo uhljebi u javnom sektoru uzivaju sa vecim platama.
Na budzetu, i kod privatnika, mizerija od plate... ne racunaj IT industriju, tu radi samo oko 20000 ljudi....

Autorska tema:
Svedoci smo od pre par dana kako je vučić reklamirao potrošačku korpu punu fantomskih proizvoda po nižim cenama. Proletos samobjavljivao cene hrane u grčkoj koje su tada bile duplo i troduplo niže nego u srbiji.

Danas nam gura prst u oko pokazujući izmišljene proizvode sa lađnim cenama. Dakle u prodavnicama nisam našao ništa što je izašlo iz njegovih usta. Ne postoji. Nema.

Onda su se trgovci dosetili da isti dan kada je krelac blebetao izbace slične proizvode ali po duplo višim cenama i nesmetano uz blagoslov inspekcijskih službi : obmanjuju i dovode u zabludu potrošače.

Lažna pojeftinjenja:

proizvodi sa isteklim rokom trajanja.

Autorska tema:

Lažna pojeftinjenja:

Саже пензионерке/ри са Крсте да крену у протестну шетњу

Mozda nije prava tema da pitam, ali sta je sa Tomom (nikolicem) i njegovom vilom? Jel se to penzionisao? I sta jos..da, jel kupuje i on po ovim jeftinim cenama? :mrgreen:

Купије колико му могужности дозвољавају. ... Он и Драгица су се збринули ... и њихова деца

Слика и прилика домаћице/ина

images

Ja opet da lupam svoje...

Znaci kao sto mislim da je svaki Srbin lopov na osnovu argumenata, tako po istom nacelu logike mislim da je greska sto ovo posmatrate kao stalne cene, a ne kao akciju....

Ja to gledam kao akciju, dakle ili ce biti mali broj proizvoda ili ce potraznja biti veca...od strane onih koji su vec jako oblikovani kao oportunisti potrosaci.
Ne zaboravite da se Srpska scena jako dugo hrani tim dresiranjem oportunizmom jer onda lako kontrolises raspolozenje masa....ljudi i ne shvataju zasto su sretni taj dan, a nesretni sledeci , taj dan su ukebali nesto jeftinije, zabole ih za proteste, sledeci nisu , daj odmah nezadovoljstvo , svadja sa prodavacicom i slicno..

Zasto bi odjednom kad i za lecenje i za posao i za drzavne obaveze vazi oportunizam, prestalo to da vazi za neke proizvode...Zbog socijalnog mira prema parizeru ili sredstvima za kupatilo , ma hajde....

Ili bar posmatrajte to kao malo zamazivanje ociju , pa ce rezultat biti isti, ne da svaki raf bude popunjen, nego sta bude bude..
Ima vec neko vreme kako uopste ne gledam lidl kataloge, sto bih, ionako nista od napisanog nece biti dostupno u samom lidlu...prodace se pre, a ja necu da se ganjam da li je nesto stiglo prvi dan ili drugi , prvi dan u 7 pa nestalo u 11, i tako neke penzionerske fore..

U Srbiji je uspesan taj metod odrzavanja privida dobrog zivota zato sto Pera ima sve....
Ja to nikad nisam video u svom okruzenju niti sam negovao taj oportunizam, ima nacina na drugi nacin da nesto ustedim ako je to cilj..

Mozda nije prava tema da pitam, ali sta je sa Tomom (nikolicem) i njegovom vilom? Jel se to penzionisao? I sta jos..da, jel kupuje i on po ovim jeftinim cenama? :mrgreen:
i dalje je tamo..
zamisli neki američki predsednik bude u Beloj Kući za vreme svog mandata.. izgubi izbore ili mu istekne mandant, dođe novi predsednik a ovaj stari neće da izađe.. i dalje tu živi a sve to plaćaju građani Amerike tj u našem slučaju Srbije

Како он п.ша по овом народу. Како он ј.бе овај народ у главу. Мислим да када се угасе камере он се смеје овој сиротињи а не би ме чудило да цео српски народ назива разним погрдним именима.

Ma da, 50% foruma radi vikendom i praznikom, za otprilike 80k dinara... samo uhljebi u javnom sektoru uzivaju sa vecim platama.
Na budzetu, i kod privatnika, mizerija od plate... ne racunaj IT industriju, tu radi samo oko 20000 ljudi....
Заослени у јавном сектору су посебна прича. Имам контакта са њима релативно често. Која су то неспособна, лоповска говеда, мислим на све оне који су преко СНС и ДОС-а добили запослење.

Заослени у јавном сектору су посебна прича. Имам контакта са њима релативно често. Која су то неспособна, лоповска говеда, мислим на све оне који су преко СНС и ДОС-а добили запослење.
To samo kuka kako ne može da sastavi kredit sa kreditom, izbegavam ih 😑

Како он п.ша по овом народу. Како он ј.бе овај народ у главу. Мислим да када се угасе камере он се смеје овој сиротињи а не би ме чудило да цео српски народ назива разним погрдним именима.
To samo kuka kako ne može da sastavi kredit sa kreditom, izbegavam ih 😑

1695111881245.jpeg

U lidlu sam našao jedino guz papir reciklažno sa istim logom "najbolja cena"? To je izgleda ta vučićeva prevara? Inače ništa drugo nisam našao po obećanim cenama!

Ovo je pre bUlja cena!

Pogledajte prilog 1413123

Komšija mi se žali prvi dan je kupio u maxiju onaj jogurt po 80 dinara ali je taj isti danas opet litar 120-130 dinara. Prevaranti trgovci lopovi secikese!
I koliko vidim bulja od papira, reciklirani :lol:

Back