Vučićeva "Crna ruka": Lojalisti - da li su oni legitimna grupa i zašto ne?

• Začetnik teme Začetnik teme Nona2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sta je bilo sa ovom temom?
poverenik za informacije od javnog znacaja, ili kako se vec zove funkcija, da postavi pitanje predsedniku: buduci da za lojaliste pre njegove obznane niko nije ni cuo:

da li su lojalisti okultna [tajna, y smislu zaklinjanja krvlju, a ne javna] i/ili paramilitarna organizacija? da nam predoci sve sto zna o njima, buduci da za njih niko drugi nije ni cuo

pitanje je od javnog znacaja, i ne znam zasto smo olako presli preko njega

u ovoj sprdacini i zaebanciji, AV i njegovi savetnici, obracaju se najnizem sloju naroda, sto se tice inteligencije...tu se galami o srpstvu, svetosavlju, Rusiji i slicnim teminima...nijedan srpski neprijatelj, nije ovako izvrgao ruglu i ponizenju, sve sto ima veze sa Srbijom...te Lojaliste, AV pokusava da prikaze kao vitezove kneza Lazara ili vojnicku organizaciju Crna ruka...sve to predstavlja kao odbranu srpstva i time zadrzi svoje glasace...glasace, koji glasaju iz ubedjenja

sam predsednik je rekao da su spremni na obračunavanje i da su se već obračunavali.....ništa ne treba dodati sve je rečeno
Pogledajte prilog 1665442
znaci to je taj maligni ruski uticaj... pa da andrej je rusko ime, kako se nismo ranije setili
te Lojaliste, AV pokusava da prikaze kao vitezove kneza Lazara ili vojnicku organizaciju Crna ruka...sve to predstavlja kao odbranu srpstva i time zadrzi svoje glasace...glasace, koji glasaju iz ubedjenja
ja i dalje tvrdim da oni postoje samo u bolesnom umu av-a, ali stvar ipak treba isterati na cistac, pitati ga jos o njima, jel su oni vise za ruse od ruske stranke? imali bi jos pitanja, na primer jel su isli da se bore za rusiju?

Autorska

Evo pošto je predsednik izjavio da postoji udruženje unutar SNS lojalnih njemu, da li sebe smatrate lojalistom?

Kao građanka mene iskreno plaši kad predsednik priča o grupi ljudi koji se zaklinje krvlju na vernost u crkvi, prete sklanjanjem izdajnika...etc....
Koliko vam ovo nije normalno na skali od 0 do -150?

Inače postojali su tzv. "Lojalisti" u Severnoj Americi koji su se razbežali kao čke kad je pala britanska kruna. (prim.aut)

Pogledajte prilog 1665421

Jedna lepa porodična temilica za početak 2025.

Ne kapiram kako sad samo Nepomenik planira da se obračuna sa lojalistima, kako je najavio do 31. marta, kad ih ima preko 20k. :dontunderstand:

Ne kapiram kako sad samo Nepomenik planira da se obračuna sa lojalistima, kako je najavio do 31. marta, kad ih ima preko 20k. :dontunderstand:
pa nece sa njima da se obracuna, nego uz pomoc njih... mozda, kada/ako bi oni postojali, ali za sada su samo u njegovoj ludoj glavi, i kao pretnja bratu da ce da ga odruka sto ga olajava da je vanbracno dete fahri muslia

Back