VUČIĆEVA BOMBA! Srbija nabavlja 20 bombardera od Amerike!

BDP svuda pada ..
pa što si onda skočila kao oparena na moju izjavu da bdp pada?
mi realno nemamo para za 20 modernih američkih aviona
cela vest je novinarska patka..

Što se tiče priča AV - to ne priča on , to pričaju svi koji se malo više razumeju o svetska kretanja
koji to svi pričaju? sve što si čula o kretanju bdp Srbije izgovorio je av...on priča da svetska banka i mmf predviđaju ovo ili ono...
nađi mi neku vest na internetu gde to oni pričaju...

С тим што нам Амери до сада нису продали или уступили неко конкретно оружје, системе...већ поклонили нешто Хамера.

To je tacno ali najvise ce osetiti drzave treceg sveta gde smanjenje plate od 10% ili rast cena osetan..
Nemac moze bez 200e na platu od 1500e... a u srba je to vec trecina meseca sa testenina na pastetu.

Po svemu Nemci a i ostali će ovo osetiti tek tamo krajem 2021 godine . Zato su se uskomešali na Balkanu i čak zveckaju oružjem

Gotovo je sa kolonijalnim sistemom u kome su pod okriljem USA Zapadno evropske države prodavalo mooda za bubrege celom svetu

Videćemo kako će Francuzi da prođu na severu Afrike .

Ne znam da li se shvata - jedan sistem koji je trajao par vekova polako silazi sa scene

koji to svi pričaju? sve što si čula o kretanju bdp Srbije izgovorio je av...on priča da svetska banka i mmf predviđaju ovo ili ono...
nađi mi neku vest na internetu gde to oni pričaju...

Naravno da moramo da imamo ako ne želimo da budemo roblje u nekim narednim decenijama .

I naravno da imamo

Odgovor na tvoje pitanje dala sam u predhodnom postu zašto

Naravno da moramo da imamo ako ne želimo da budemo roblje u nekim narednim decenijama .

I naravno da imamo
mi nemamo para za moderne američke avione...
mi možemo eventualno da kupimo polovne krševe...pa da platimo obuku pilota...a onda da malo malo plaćamo servisiranje..
ako već kupujemo trebamo da kupimo od Rusa.. njihvoi avioni su jeftiniji i bolji..a dali bi nam verovatno pod povoljnijim uslovima (dugoročni krediti, zamena za našu robu...)...ako već kupujemo od Rusa trebalo bi da kupimo pvo sisteme a ne avione..znači neki s400 i ozbiljnu količinu pancira (ovo do sad je bilo više za upoznavanje sa tehnikom) ..mi se valjda spremamo za odbranu a ne za napad...mi nikoga i ne možemo da napadnemo jer su skoro sve zemlje oko nas NATO, a 20 američkih ili ruskih aviona nas neće odbraniti od NATO armade...ali s400 i panciri hoće

U ovom trenutku, tesko zamislivo da je istina.
Ali vec je Informer imao naslove ovog tipa kad su prvi objavili da Srbija dobija migove 29 iz Rusije i Bjelorusije, da kupuje Pancire ..pa su se svi smijali i proglasavali novinare Informera ludim.
Ako je ovo istina, ocito da je cilj ne samo osnaziti RV, politicki pridobiti USA malo vise na srpsku stranu.
S druge strane, receno je da ce postojeci migovi 29 nakon modernizacije biti visenamjenski avioni, dakle i bombarderi.
Ili, ako je samo do aviona, onda se treba obracati samo Rusima, jeftinije a bolje, i nema brige da ce prestati remonti i isporuka rezervnih dijelova ako se odnosi pogorsaju.

mi nemamo para za moderne američke avione...
mi možemo eventualno da kupimo polovne krševe...pa da platimo obuku pilota...a onda da malo malo plaćamo servisiranje..
ako već kupujemo trebamo da kupimo od Rusa.. njihvoi avioni su jeftiniji i bolji..a dali bi nam verovatno pod povoljnijim uslovima (dugoročni krediti, zamena za našu robu...)...ako već kupujemo od Rusa trebalo bi da kupimo pvo sisteme..znači neki s400 i ozbiljnu količinu pancira (ovo do sad je bilo više za upoznavanje sa tehnikom) ..mi se valjda spremamo za odbranu a ne za napad...mi nikoga i ne možemo da napadnemo jer su skoro sve zemlje oko nas NATO, a 20 američkih ili ruskih aviona nas neće odbraniti od NATO armade...ali s400 i panciri hoće
Ma ne neverovatna je izmisljotina i glupa pri tom da uzimamo su25 koji je stariji od mig29 i namenjen je presretanju spijunskih aviona
na velikim visinama i brzinama. On dok uzleti preleti tri Srbije :P

Знаш шта је најбитније? Најбитније је питање - ЗАШТО ви муљатори постављате глупа питања или чак фалсификујете наслове које линкујете??? Такође, требало је тачно да пренесеш о којим авионима је реч!

Опција је авион који производи СААБ у сарадњи са Боингом!
Muljatoru, NE PROIZVODI. Postoje samo 2(dva) ogledna primerka.

Ako sam dobro razumeo novinski clanak , to su kvalitetni us trenazni avioni .Piloti moraju da se obucavaju .
Stvarno se ne razumem u tehniku ,nesto malo u logiku, verovatno nam nije ni dozvoljeno da nabavljamo nesto konkretno, na primer iz iz pete generacije , cak sumnjam i iz Ruske 4++ , sto bi bio minimum ozbiljnosti .
Nama je trebao F35 sa vertikalnim uzletanjem jer se pokazalo u prosloj agresiji , da su posle nekoliko sati
svi aerodromi izbuseni i onesposobljeni za poletanje.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! VUČIĆEVA BOMBA! Srbija nabavlja 20 bombardera! STIŽE NOVO POJAČANJE ZA NAŠU VOJSKU!
Naša država zatražila od SAD da kupi lovce bombardere. Ako nas Amerikanci odbiju, nabavićemo ruske avione "suhoj-25". U Vladi tvrde da imamo obezbeđene pare za ove letelice

Država Srbija je od Sjedinjenih Američkih Država zvanično zatražila odobrenje za kupovinu 20 lovaca bombardera, ekskluzivno saznaje Informer!

Kako tvrde naši odlično obavešteni izvori, na inicijativu predsednika Aleksandra Vučića odlučeno je da se maksimalno ojačaju potencijali Vojske Srbije i da se posle nabavke ruskih "migova 29" kupe i čuveni američki bombarderi. Vašington još nije odgovorio na zahtev Beograda, a u slučaju da nas Amerikanci odbiju moguća je i nabavka ruskih bombardera "suhoj-25".

https://informer.rs/vesti/politika/...a-bombardera-stize-novo-pojacanje-nasu-vojsku

E sad, manje je bitno to, nego je bitnije zašto je iz vesti sklonjen podatak da se kupuje 20 američkih bombardera T-7 Red Hawk.
razumem ulaganje u odbrambeno oruzje,ali bombarderi,zasto trebaju Srbiji.Da bombarduje narod po Srbiji sto vrsi bunt protiv njega.Majmun.

jesi ti cuo sta ovaj lupeta ? Srbija nema ni jurisnu ni lovacku aviaciju,niti su 29-ke lovacki avioni niti su prizmljeni J22 i G4 klasicni jurisnici,i sada ti ovakav kao nesto objasnjava koliko je dobar Red hawk?
:mazipsa:

Nemas pojma. Sedi, 1.

A ovo sto se najavljuje kao kupovina, to je planirana nabavka kad isteknu resursi Orlu i Galebushama, izgleda da od projekta Orao 2 nema nista.
A migushama isticu resursi malo posle 2025 godine i onda ce se ici na nabavku verovatno mig-35 jer se hangari na Batajnici prave u tim dimenzijama.

Znaci, nabavka nece biti ove, a ni sledece godine verovatno, vec se planira malo kasnije. Taman ce do 2023 i Red Hawk uci u narouzanje SAD-a.

Back