VUČIĆEVA BOMBA! Srbija nabavlja 20 bombardera od Amerike!

Za odvracanje od napada i jace pregovaracke pozicije dovoljna je eskadrila (16 komada) Suhoja ili F 16 Fighting Falcon, pa cak i ovih MIG 29, ali kazem ne 16 ukupno nego na ovih 14 koliko imamo jos novih 16... Zatim 300 novih tenkova, isto toliko borbenih vozila i jedno 100 komada visecevnih bacaca raketa (LRSVM).. Moze i jos malo artiljerije, one klasicne, posto nam toga fali.. I na kraju svega jedan jak PVO, u najmanju ruku S 300, ali bolje S 400...

Ovo sto sam nabrojao, da je na tome pocelo da se radi 2012. kad je Vucic seo na vlast, za ovih 8 godina je moglo realno vec pola tog posla da se uradi...
A nije uradjeno skoro nista, a Informer baca bombe...

A najtuznije u celoj prici je sto mi ne moramo sve da kupujemo, mi imamo sopstvenu proizvodnju i domacu pamet...
Ne moze niko da mi kaze da je zabranjeno nabaviti 300 Lazara i 100 Morava...
Proizvode imamo samo to treba omasoviti...
za pocetak nabavi trostruko veci broj protivgradnih raketa i prokopaj odlivne kanale

Najpre vratiti obavezan vonji rok sa cekaju da krenu150 000 redovnih vojnika.
Potom je dovoljno kupiti samo jedno crno koferče sa crvenim dugmetom. Tako se postaje vojna sila, a ne nabavkom svega i svačeka , a da nemaš regularnu armiju.
Vec cujem,da se nasi penzosi javljaju za regrutaciju.Njih treba poslati u prve redove,ako nesto zagusti.Oni i onako,samo pricaju kako je bilo u NOB-u
Jedva cekaju,da krenu u "sedmu" ofanzivu.Vec ih vidim na Kadinjaci.opaki starci,jedva cekaju okrsaje!

Najpre vratiti obavezan vonji rok sa 150 000 redovnih vojnika.
Potom je dovoljno kupiti samo jedno crno koferče sa crvenim dugmetom. Tako se postaje vojna sila, a ne nabavkom svega i svačeka , a da nemaš regularnu armiju.
Само да још једни те исти не наоружавају и белу Европу и чаџаву Азију једне против други, па да се зарадујеш због нашег јачања...

Kad rasporedis takvu silu, stotine tenkova, stotine oklopnjaka, al ne stotine 200-300 nego po 500-600-700, pa jedno 200 visecevnih bacaca raketa koji su najubojitije oruzije i retko ko ih ima, a mi ih imamo sopstvene, plus 30-ak jakih aviona i sve premrezeno sa S 400, e kad takvu silu rasporedis na administrativnu liniju da vidis dal ne bi drhtali Sipci i NATO.... Ili u slucaju osamostaljenja Republike Srpske, da li bi muje i ustase smeli u napad kako je Mesic jos najavio, pa pre vremena bi kukali djenosajd...

Jedino sto se slazem sa Hodacem je da ovih 30 000 profesionalnih vojnika je bas premalo.. Neko mora da cini posadu u tim tenkovima, zato sam ja za obavezno sluzenje vojnog roka od barem 6 meseci...

Kad rasporedis takvu silu, stotine tenkova, stotine oklopnjaka, al ne stotine 200-300 nego po 500-600-700, pa jedno 200 visecevnih bacaca raketa koji su najubojitije oruzije i retko ko ih ima, a mi ih imamo sopstvene, plus 30-ak jakih aviona i sve premrezeno sa S 400, e kad takvu silu rasporedis na administrativnu liniju da vidis dal ne bi drhtali Sipci i NATO.... Ili u slucaju osamostaljenja Republike Srpske, da li bi muje i ustase smeli u napad kako je Mesic jos najavio, pa pre vremena bi kukali djenosajd...

Jedino sto se slazem sa Hodacem je da ovih 30 000 profesionalnih vojnika je bas premalo.. Neko mora da cini posadu u tim tenkovima, zato sam ja za obavezno sluzenje vojnog roka od barem 6 meseci...
За чији ће то интерес да нападамо Балканске суседе?

Зар не видите да нас сатанистичка стока пујда једне против других овим убрзаним наоружавањем...

Иначе за регрутацију не брини, овде војно способних има бар 500к, ал за чије баба Олбрајт здравље?

За чији ће то интерес да нападамо Балканске суседе?

Зар не видите да нас сатанистичка стока пујда једне против других овим убрзаним наоружавањем...

Иначе за регрутацију не брини, овде војно способних има бар 500к, ал за чије баба Олбрајт здравље?

Ne pricam da napadamo nebo bas obratno, da imamo vojnu silu kao faktor odvracanja od njihovog napada na nas, kad kazem nas ne samo na drzavu Srbiju nego i na Srbe u susednim drzavama... Kao i za jacanje nase pregovaracke pozicije... A o ubrzanom naoruzavanju za sada nema reci, jer se u Srbiji ne radi na tome, ja pricam sta bi ja uradio i sta treba, ali Vucic i SNS nisu uradili ni 5 posto...

https://informer.rs/vesti/politika/...a-bombardera-stize-novo-pojacanje-nasu-vojsku

E sad, manje je bitno to, nego je bitnije zašto je iz vesti sklonjen podatak da se kupuje 20 američkih bombardera T-7 Red Hawk.
Знаш шта је најбитније? Најбитније је питање - ЗАШТО ви муљатори постављате глупа питања или чак фалсификујете наслове које линкујете??? Такође, требало је тачно да пренесеш о којим авионима је реч!

Опција је авион који производи СААБ у сарадњи са Боингом!

Ne pricam da napadamo nebo bas obratno, da imamo vojnu silu kao faktor odvracanja od njihovog napada na nas, kad kazem nas ne samo na drzavu Srbiju nego i na Srbe u susednim drzavama... Kao i za jacanje nase pregovaracke pozicije... A o ubrzanom naoruzavanju za sada nema reci, jer se u Srbiji ne radi na tome, ja pricam sta bi ja uradio i sta treba, ali Vucic i SNS nisu uradili ni 5 posto...
Ако глобалисти оће белај опет око парчади земље да праве, има за 5 месеци и нас и ујке и Турке да добро истренирају да се покољемо међусобно...

А колико је био јадан овај прошли рат, следећи ће бити још бесмисленији, опет ће православни Словени, по турским и папским словенима да бију за Енглезе или Кинезе небитно...

Разваљујемо Балкан само да би сатанисти направили своју златну милијарду...

Ако глобалисти оће белај опет око парчади земље да праве, има за 5 месеци и нас и ујке и Турке да добро истренирају да се покољемо међусобно...

А колико је био јадан овај прошли рат, следећи ће бити још бесмисленији, опет ће православни Словени, по турским и папским словенима да бију за Енглезе или Кинезе небитно...

Разваљујемо Балкан само да би сатанисти направили своју златну милијарду...

Opusti se ... nema od toga ništa .

Namena jedini može biti za neku brzu akciju postavljnaja na već dogovorene granice ...

Oružje je za odbranu onoga što će se upsotaviti , a ne za neki osvajački rat i krljanje

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! VUČIĆEVA BOMBA! Srbija nabavlja 20 bombardera! STIŽE NOVO POJAČANJE ZA NAŠU VOJSKU!
Naša država zatražila od SAD da kupi lovce bombardere. Ako nas Amerikanci odbiju, nabavićemo ruske avione "suhoj-25". U Vladi tvrde da imamo obezbeđene pare za ove letelice

Država Srbija je od Sjedinjenih Američkih Država zvanično zatražila odobrenje za kupovinu 20 lovaca bombardera, ekskluzivno saznaje Informer!

Kako tvrde naši odlično obavešteni izvori, na inicijativu predsednika Aleksandra Vučića odlučeno je da se maksimalno ojačaju potencijali Vojske Srbije i da se posle nabavke ruskih "migova 29" kupe i čuveni američki bombarderi. Vašington još nije odgovorio na zahtev Beograda, a u slučaju da nas Amerikanci odbiju moguća je i nabavka ruskih bombardera "suhoj-25".

https://informer.rs/vesti/politika/...a-bombardera-stize-novo-pojacanje-nasu-vojsku

E sad, manje je bitno to, nego je bitnije zašto je iz vesti sklonjen podatak da se kupuje 20 američkih bombardera T-7 Red Hawk.
pada bdp, raste javni dug, počinju da se zadužuju za plate i penzije, a oni bi da uzimaju kredite da nabave avione...i to neke američke krševe..
da uzimaju pvo npr. s400 pa i da razumem, ali avioni su skoro beskorisni na ovako maloj teritoriji i s obzirom da su zastareli nisu nikakva zaštita od modernih aviona

Kako zasto, pa zato sto je to igracka a ne ozbiljan lovac... Da kupuje 20 komada F 16 ja bi reko bravo i skinuo kapu, a ovako dzabe bacamo pare........

Није џабе.

Обичан народ не зна ништа о бомбардерима. Има да свршава на бомбардере и војну снагу Србије док буде гледао у пазан фрижидер и пун други дневник РТС-а.

Занимљив ми је део вести "на иницијативу председника Александра Вучића".

Некако замишљам државу у којој свака институција функционише тако да она друга не би требало да се меша или погура нешто. Једноставно, да војска има циклусе у којима набавља војну опрему, и кад се приближи циклус набавке нове опреме, министарство одбране потражује за наредну буџетску годину толико и толико средства за куповину нове војне опреме. И увек се знају циклуси куповине опреме и зна се шта ће да се купи наредне године, шта кроз пет а шта кроз десет година.

Back