Vučićev razgovor sa Trampom je rezultat ozbiljne politike! Stručnjaci nemaju dilemu: Ovaj poziv pokazuje da je Srbija bitan faktor!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
82.335
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je razgovarao sa novoizabranim predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom, čime je Srbija postala jedna od prvih zemalja na svetu koja je uspostavila kontakt sa novim američkim liderom. Ovaj razgovor, koji se odigrao među prvih deset lidera na globalnoj sceni, predstavlja značajan uspeh za Srbiju i ukazuje na važnost bilateralnih odnosa između dve zemlje.

Govoreći o značaju ovog razgovora dvojice predsednika, ministar bez portfelja Đorđe Milićević ističe da je činjenica da je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić bio među prvih deset svetskih lidera koji su razgovarali sa novoizabranim predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom, na prvom mestu veliki pokazatelj ugleda i poverenja koje predsednik Vučić uživa u međunarodnoj zajednici.

https://informer.rs/politika/vesti/...&ayu_origin=19&ayu_widget=29&ayu_post=2292827
1731360356973.png

Koliko ima istine u ovome?

Da li su se čuli, nemam pojma, ali znam da svaki kontakt koji Vučić ima sa stranim zvaničnicima ide samo nama na štetu. Ili nam nešto uvale, ili im dajemo besplatno neke resurse. Ne sećam se da je ikada napravio neki dil u interesu Srbije. Tako da, bolje da se nije ni čuo sa njim ;)

Inače, Vučić već ima neke ugovorene dilove sa Trampovom familijom, oko generalštaba i šta ono još, tako da su njihovi kontakti isključivo privatne prirode, nema tu ništa od interesa za građane.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je razgovarao sa novoizabranim predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom, čime je Srbija postala jedna od prvih zemalja na svetu koja je uspostavila kontakt sa novim američkim liderom. Ovaj razgovor, koji se odigrao među prvih deset lidera na globalnoj sceni, predstavlja značajan uspeh za Srbiju i ukazuje na važnost bilateralnih odnosa između dve zemlje.

Govoreći o značaju ovog razgovora dvojice predsednika, ministar bez portfelja Đorđe Milićević ističe da je činjenica da je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić bio među prvih deset svetskih lidera koji su razgovarali sa novoizabranim predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom, na prvom mestu veliki pokazatelj ugleda i poverenja koje predsednik Vučić uživa u međunarodnoj zajednici.

https://informer.rs/politika/vesti/...&ayu_origin=19&ayu_widget=29&ayu_post=2292827
Pogledajte prilog 1640923

ovako nekako, tekao je razgovor...
-Cestitam ujka Donalde
-Ko si BRE ti budjavi
-Ja sam, onaj sa hoklice, onaj sto je podrzavao Hilari
-Secam se toga, koga ti podrzis, taj sigurno propada
-samo da te podsetim, preziveo sam 357 atentata, a ti samo jedan
-Mars od mene AVetinjo jedna
-

Poslednja izmena:
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je razgovarao sa novoizabranim predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom, čime je Srbija postala jedna od prvih
juce bila jedna od prvih 15, a danas? jedna od prvih 70 do 85
Informer objavio da je ovaj razgovor bitan i o tome bi da debatujete
evo da prokomentarisemo:
dezinformer misli da iz supka aljekovog svi komplet mogu da se uvuku trampu, samo se presele - ajd, pa da vidimo da li je to moguce

ovako nekako, tekao je razgovor...
-Cestitam ujka Donalde
-Ko si BRE ti budjavi
-Ja sam, onaj sa hoklice, onaj sto je podrzavao Hilari
-Secam se toga, koga ti podrzis, taj sigurno propada
-samo da te podsetim, preziveo sam 357 atentata, a ti samo jedan
-Mars od mene AVetinjo jedna
-
e bukvalno je tako tekao razgovor, hvala sto si nas "OBAVESTIO", botovi na aparatima jer znaju da ima vise istine od dezinformera, cak i ovako karikirano:hahaha:

AV je pricao telefonom sa Trampom malo vise nego ja sto sam sa Monikom Beluci. :mrgreen:
Onaj Dodo vaistinu genije.Nikad Bosna ništa bolje od njega nije imala.On ti može izdejstvovati preko gospodina Nemanje da razgovaraš sa Monikom minut dva.Telefonski razumljvo.Možda se žena kad vidi kakav si paćenik,smiluje pa razgovor potraje celih tri minuta.Za tebe bi to bilo najveće dostignuće u životu.

Pogledajte prilog 1640923

Naravno da je Srbija bitna. Svaka država koja je u stanju stvoriti 130.000 žrtava i destabilizirati cijelu regiju je itekako bitna i mora je se držati pod nadzorom.

Zasto umisljate da smo bitni?
To je normalno u ljudskoj prirodi. Mnogi imaju o sebi dojam da vrijede više nego što doista vrijede. Nije problem kada građani ili dio građana ima iluzije o sebi ili svojoj državi i narodu. Problem je kada vlast upadne u zamku iluzija o svojoj veličini i značaju. To onda stvara raskorak između pogrešnih uvjerenja i stvarnosti što na kraju ne donosi željene posljedice. Ali učiti na svojim greškama je isto ljudski, ako se iz toga nešto nauči. Ali, ako se uvijek ponavlja ista pogreška, onda je to strukturalna glupost.

Jako je bitan faktor u hoklici.

Rasprodaju Srbiju, poklanjaju generalstab u zelji za korupcijom i "umilostivljenjem jakih", kao da je sve njihovo privatno, jer ne umeju drugacije da vladaju nego da se ulizuju mocnom, a slabijeg (narod u Srboji, kome su oduzeli od plate i penzije, ni ne vrativsi ih kasnije) da gaze.

Back