Vučićev očajnički pokušaj da se izvuče

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Veoma poznat
Banovan
Poruka
14.844
Onaj jajoglavi nebitni lik dao ostavku i neki iz Novog Sada i šta sad?
Kog bre boli k za vaše ostavke, vašu vladu i izbore!!!

Toga nema u zahtevima.. Niko nije tražio vaše ostavke!!! Protesti i blokade se nastavljaju

zahtevi su jasni a najvažniji je onaj prvi :

SVI ODGOVORNI ZA UBISTVO 15 LJUDI MORAJU DA ODGOVARAJU!

Predsednik republike uopšte nije nadležan da se bavi ovom prvom tačkom tj prvim zahtevom već tužilaštvo, policija i sudovi! Ne znam zašto se meša i stavlja sebe u prvi plan kad je nebitan!! Mada ako sve bude kako se očekuje jedan od onih koji će završiti u zatvoru je i on sam!! Lopine iz Esenesa podelile kintu od posla između sebe, a zna se kome mora da ide procenat!

Dakle, protesti se nastavljaju.. Blokade se nastavljaju! Nadam se radikalizaciji, da se blokira cela Srbija!!

Poslednja izmena:

Toga nema u zahtevima.. Niko nije tražio vaše ostavke!!! Protesti i blokade se nastavljaju

Predsednik republike uopšte nije nadležan da se bavi ovom prvom tačkom tj prvim zahtevom već tužilaštvo, policija i sudovi! Ne znam zašto se meša i stavlja sebe u prvi plan kad je nebitan!! Mada ako sve bude kako se očekuje jedan od onih koji će završiti u zatvoru je i on sam!! Lopine iz Esenesa podelile kintu od posla između sebe, a zna se kome mora da ide procenat!

Dakle, protesti se nastavljaju.. Blokade se nastavljaju! Nadam se radikalizaciji, da se blokira cela Srbija!!

Мене нису ништа обавестили.. Лагали су ме.. Студенти су у праву.. Мир и стабилност

АВ

https://www.mojnovisad.com/vesti/vu...neko-ce-valjda-da-pruzi-odgovore-id65389.html

65389-64398-64251-aleksandar-vucic.jpg

Kog bre boli k za vaše ostavke, vašu vladu i izbore!!

Ко ебе тебе и твоје захтеве, рекао би неко,
али то није лепо,
а можеш бити и кажњен за уништавање личности другог,
уз ружне речи.

Треба се угледати на наше студенте,
како они уз молим и хвала руше ни мање ни више своју државу.

Тако треба !
Па чему су нас Немци учили у свим претходним ратовима ?

Фини, култура, бите, данке,
а у душегупку те воде.

А не ми Срби
УУ БУУУ
а слабо кољемо.

Онај наш капетан што уби оно Бугарче у Великом рату
(јер је направио дуванкесу од српске мајчинске сисе)
после направио цркву покајницу !!?

Боже, будале !

Да је знао
(ал није било тад студената)
да се извини бугарском болеснику док га убија.

И мош се коље до миле воље !!!! 👿👿👿

"Vlast kakvu sad ima više nikad neće imati. On je imao neupitnu vlast. Kako god se ovo završi, a ne vjerujem da će pasti u ovom trenutku, on će svakako biti oslabljen. On je jako oslabljen čim se prvi put pojavila poruka 'nisi nadležan'. Studenti su prvi koji su to izjavili. Njega se pitalo za sve, ali baš sve, a sad se to promijenilo. Vidjelo se to već jučer za vrijeme njegovog govora. Bio je vrlo nekarakteristično nearogantan. I dalje je on arogantan, ali nije bio od početka do kraja bahat i arogantan, tu se vidjela promjena.

On ima i podršku međunarodne zajednice. Nad njim je sad jedan crni oblak zbog američkih sankcija nad Naftnom industrijom Srbije. Ovo mu oduzima vrijeme za to, neće se moći izvući. Ako to ne riješi do 25. veljače, Srbija će se vratiti na prodaju švercane nafte u bocama", kaže Kusovac i napominje da Vučiću vrijeme istječe, ali da on i inače sve rješava u zadnji tren.

"Njemu sad trebaju saveznici koje će teško naći u oporbi. Njemu treba psihološka većina, želi pokazati da više ne vlada sam. Sad treba privući neku veću stranku iz oporbe, ali to nije vjerojatno. Vučić ima toliko problema da ne zna koji će prvi rješavati. Ako ih ne krene skidati što prije, nema veze kojim redoslijedom, oni će se nagomilati. Zbog toga bi mogao biti u 'panic modeu', što je vrlo opasno", kaže Kusovac.

Na radikalizaciju mozes da zoves samo ako ces ti i tvoja porodica biti na prvoj liniji.

Njemu treba psihološka većina, želi pokazati da više ne vlada sam.

Ali on bukvalno vlada sam. Nema koga da pozove niti ima podršku građana. Tako da će biti vrlo zanimljivo videti kakve predstave će da izvede. Ono što je dobro je da građani sve manje padaju na te populističke gluposti. Vidimo da je iz javnosti nestalo ono "strani plaćenici i domaći izdajnici" i sad se prešlo na "divna naša deca, treba da razgovaramo". Tako da će on sada da skače sa jedne na drugu strategiju nebili našao nešto što će da upali.

https://www.mojnovisad.com/vesti/vj...stupcima-povezanim-sa-protestima-id67261.html
Moraš biti strpljiv,to traje,to je proces,postoji procedura za sve to.

I ja mislim da se od tebe uplasio i da se sad "vadi".

Nego, ako je osnovni zahtev sudjenje i hapsenje odgovornih, znas li koliko to moze da potraje? Kad cete da ucite?

Ко ебе тебе и твоје захтеве, рекао би неко,
али то није лепо,
а можеш бити и кажњен за уништавање личности другог,
уз ружне речи.

Треба се угледати на наше студенте,
како они уз молим и хвала руше ни мање ни више своју државу.

Тако треба !
Па чему су нас Немци учили у свим претходним ратовима ?

Фини, култура, бите, данке,
а у душегупку те воде.

А не ми Срби
УУ БУУУ
а слабо кољемо.

Онај наш капетан што уби оно Бугарче у Великом рату
(јер је направио дуванкесу од српске мајчинске сисе)
после направио цркву покајницу !!?

Боже, будале !

Да је знао
(ал није било тад студената)
да се извини бугарском болеснику док га убија.

И мош се коље до миле воље !!!! 👿👿👿
al si se izlupeto za ceo orkestar... šta vam bre stavljaju više u te sendviče...:lol:

Bas me interesuje sa kim ce razgovarati ovi sto smene Vucica.
Pa cekaj, jel neophodno bilo grliti se i maziti sa Blerom, Klintonom i Srederom? Bas sa ona 3 zlotvora koji su predvodili bombardovanje... Nijedan nije bio na nekoj vaznoj drzavnoj funkciji u tom trenutku pa da se bas sa njima slize. A ovi sto ce da ga zamene ce razgovarati sa inostranim politicarima koji predvode svoje drzave.

Pa cekaj, jel neophodno bilo grliti se i maziti sa Blerom, Klintonom i Srederom? Bas sa ona 3 zlotvora koji su predvodili bombardovanje... Nijedan nije bio na nekoj vaznoj drzavnoj funkciji u tom trenutku pa da se bas sa njima slize. A ovi sto ce da ga zamene ce razgovarati sa inostranim politicarima koji predvode svoje drzave.
Sa kim ce da se maze i paze? Sa Trampom, Makronom, Putinom........? I ko to ovi? Samo jedan moze da prica sa njima. I sta ako im kazu isto sto i Vucicu, sta ce biti onda? Jel cemo u rat?

Sa kim ce da se maze i paze? Sa Trampom, Makronom, Putinom........? I ko to ovi? Samo jedan moze da prica sa njima. I sta ako im kazu isto sto i Vucicu, sta ce biti onda? Jel cemo u rat?
Fali ti osnovno poznavanje politike i medjunarodnih odnosa. Nego da te pitam, jel su inostrani politacari izdali naredjenje naprednjacima da kradu kao besni, da imaju milijarde po racunima u inostranim bankama, da otaljavaju sve poslove, da zataskavaju ubistva itd?

Fali ti osnovno poznavanje politike i medjunarodnih odnosa. Nego da te pitam, jel su inostrani politacari izdali naredjenje naprednjacima da kradu kao besni, da imaju milijarde po racunima u inostranim bankama, da otaljavaju sve poslove, da zataskavaju ubistva itd?
Izgleda da njih bas briga stra ce oni da rade sve dok zavrsava posao za njihove interese i da rasparca Srbiju do kraja, sto se vidi i po cutanju ..a ko cuti znaci da odobrava.

#иПриштинаУблокади :heart:

Pada izdajnik! Sloboda za Srbiju!

Pogledajte prilog 1678112
Најзанимљивије је, као феномен, кад погледаш овај колаж од фотографија политичара и да су неки људи поверовали у причу о патриотизму, да не кажем родољубљу.

U pravu si, fali mi i osnovno a i vise poznavanje politike pa zato i pitam kako ce Janko ili Marko razgovarati sa njima? Da li ce reci Trampu, Putinu ili bilo kom drugom zapadnom predsedniku..."bice kako mi kazemo ili.... Sto se tice kradja, sve ce moci ali da se rade domaci zadatci. Nijedan Srbin nije imun na kradju a posebno ne kada si na vlasti.

Juče je rekao, u kontekstu napada na studente u NS, da raste bes i na drugoj strani. Među njegovim ljudima.
To je pretnja preko koje očajnički pokušava da se izvuče.

Međutim, ako se setimo pre mesec dana, grupe njegovh majmuna "ko ti daje penziju i sl." su dolazili do demonstranata, gurali se svađali se, ispoljavali agresiju na razne načine.... To je prestalo. Prestalo je jer je kontraproduktivno. Prestalo je jer podstiče širenje protesta.
Prestalo je jer ih je manje.

Nemoguće je više osloniti se na te nasilnike, jer se pobuna proširila na 154 mesta u Srbiji. Ne mala pobuna "čuvara vatre", nego se u nju uključuju i oni koji su ga do juče podržavali.

Hapšenja njegovih ljudi, ostavke ljudi iz vrha države i prestanak određenih praksi režima kao što je upotreba batinaša, govore da je režim u povlačenju.
Brabljam ovo u nadi da će se ići do kraja, gotov je! :D

Back