Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 85.747
Манипулације и крађе на самим бирачким местима у мањи проблем српског изборног процеса.Onda neka opozicija nadje obučene kontrolore. Nemojte se svojom nesposobnošću još i hvaliti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Манипулације и крађе на самим бирачким местима у мањи проблем српског изборног процеса.Onda neka opozicija nadje obučene kontrolore. Nemojte se svojom nesposobnošću još i hvaliti.
truć truć traćМанипулације и крађе на самим бирачким местима у мањи проблем српског изборног процеса.
Сумњам да би му его дозволио да се повуче. Мислим да је планирао да не изађе на изборе по истеку мандата и повуче се из политике. И онда оде да просипа мудрости у Лондону.Вучић ових дана најављује, још пре него што је и узео писаћу машину, да ће да напише бестселер који ће бити најпродаванија књига на свету (свијету).
Откуд некоме ко никада књигу није написао идеја да ће да напише књигу која ће бити најпродаванија?
Још је нагласио да ће највише да се продаје у Кини.
Изнећу вам моје скромно мишљење.
Ја мислим да је Вучић већ раније планирао да напише књигу о својим великим успесима. План му је био да након завршеног мандата 2027. још једном изађе на изборе, али овај пут не тако што ће се, попут Путина, враћати на место председника Владе, већ је планирао да се повуче непоражен.
Тј. након 2027. године, планирао је да он буде носилац листе "Покрета за народ и државу", али да се одмах после тих избора повуче непоражен (план је био, опет, листа са његовим именом 45-48 % подршке, а да у наставку каријере буде велики светски лидер који ће да шета по међународним конференцијама, самитима, предавањима итд..итд... да тамо прича како је био најуспешнији лидер, бидипи џидипи, подршка у народу 48 %, ЕУ, Америка, Русија, Кина...
Између осталог, планирао је да, као велики државник ( у својој глави) напише књигу под неким насловом, типа.... "Како сам помирио исток и запад" (отуд, нпр. идеје да Србија буде место сусрета Трампа и Путина у мировним преговорима око Украјине).
И све му је лепо ишло, док му се народ није дигао пре три месеца (мјесеца). А био је тако близу да оствари свој сан. Да буде велики и највећи, а сада му је танка линија између тога да буде велики и највећи и да буде најомраженији српски лидер у историји, да неславно оде са историјске сцене.
Како је планирао, у својој глави, бест селер "Како сам помирио исток и запад" (или сличан радни наслов), ови протести су га тотално пореметили пред сам крај владавине (да је издржао још две године, све би му било како је замислио), сада мора брже да пише тај бест селер (не знам кад ће од оноликих обраћања народу да пише), и то под радним насловом "Како сам победио обојену револуцију".
Мислим да од његових планова нема ништа. Наши студенти су пробудили успавани народ, а он ће пред крај планиране владавине неславно да оде са историјске сцене.
Ovo boldovano je vic godine.
Disreditovao si me kao korisnika foruma i kao poslovnog čovekaГрубан, као и сваки напредњак, продаје непостојећу књигу, тј. продаје маглу.
Kad god se desi ono što pšričate da se neće desiti vas nema, naidje neki dokoni Bosanac sa jeftinim internetom da odgovara umesto autora proročanstva
Gde je sad Džegi za Ukrajinu npr?
Knjiga o Vučiću RAZGRABLJENA
https://www.korisnaknjiga.com/vucic-jedna-prica-naslov-188222
Ako su SNS-ovci nepismeni ko je onda kupio prethodnu da čita?
@Alter_Ego_ jel može na zajam, pliz vraćam sigurno! Plenuma mi!
Crni Mito, pa knjige ne služe za tu svrhu iako imaju puno listova.Имаш ваљда у магази тоалет папир на акцији?
Ne verujem da će mu Belivuk dati vremena da piše...Imat će vremena u zatvoru da piše koliko hoće i šta hoće.