Вучићев бестселер

Добро, тај део са шалом и мађарском нисам видео.

Можеш ли да линкујеш текст или видео где прича о том бестселеру у шали.
To je izjavio na tv u.slusao sam kada prica o tome 😑
Ne mogu sada da trazim link to mi usputno vise pratim ove pregovore u rijadu da konacno se nesto pocne resava u ukrajini.
Ako ne znate da procitate politicare tesko si ga nama onda sa takvima na vlasti.politika je susti interes i svi su mi ovde isti.
pominjao sam jos na pocetku da ce organizovati kontramitinge da ce cekati svaku gresku opozicije za penale etc.sami se namestate koliko vidim 🙄

Ne mogu sada da trazim link to mi usputno vise pratim ove pregovore u rijadu da konacno se nesto pocne resava u ukrajini.
Ako ne znate da procitate politicare tesko si ga nama onda sa takvima na vlasti.politika je susti interes i svi su mi ovde isti.
pominjao sam jos na pocetku da ce organizovati kontramitinge da ce cekati svaku gresku opozicije za penale etc.sami se namestate koliko vidim 🙄

Дакле, на митингу је јасно и гласно рекао да ће да напише бестселер "Како сам победио Обојену револуцију",

па како је у народу то испало јадно и смешно,

кренуо је да ради контролу штете наредног дана на Пинку тако што је причао да се само шалио.

Дај из Митровице било шта што је вукло на шалу.

Нема!

Још си горе писао да је он у офанзиви а студенти у дефанзиви,

а овим си показао да је он у дефанзиви, јер шта год да најави у последњих пар месеци, после одмах мора да ради контролу штете, свуда, па и у тој причи о бестселеру.

Дакле, на митингу је јасно и гласно рекао да ће да напише бестселер "Како сам победио Обојену револуцију",

кренуо је да ради контролу штете наредног дана на Пинку тако што је причао да се само шалио.

Нема!

Још си горе писао да је он у офанзиви а студенти у дефанзиви,

а овим си показао да је он у дефанзиви, јер шта год да најави у последњих пар месеци, после одмах мора да ради контролу штете, свуда, па и у тој причи о бестселеру.
Nisu studenti u defanzivi vec opozicija,lepo sam napisao 😁
Ehh kontranapad vlasti 😁 opozicija u defanzivi i bekstvu 🙀
Pogledajte prilog 1686440
Kako si bre tako prostodusan i naivan 😁
Prosto mi zao da se "vozim "
sa tobom 🙂
Ali ako ako sto vise dobrih ljudi nam treba i to cenim 👍

Ne mogu da verujem da neko misli... da je Vucic imao nameru sam da se povuce.

Jos dok je Sloba vladao on je skontao sa kakvim narodom ima posla.
Sve sto treba da radi jeste da trtlja nesto nacionalno i to je to.

Zbog toga ce uvek imati podrsku od milion i nesto koji se loze na te price i nikada nece biti sam.

U pozadini moze slobodno da radi sta god pozeli...da zida besmislene stadione,da krade stotine miliona.

Na izborima moze da premesta birace po potrebi iz opstine u opstinu,ne mora ni da prizna izborne rezultate ukoliko ih izgubi i tada ce imati podrsku svog birackog tela.

U njegovoj glavi se vrti iskljucivo nema povlacenja i nema predaje,jer on vlada beskonacno.

Njegov silazak sa vlasti znaci corka tako da to nije opcija nikada ni u kojoj varijanti ni posle izbora.

Poslednja izmena od moderatora:
Његов политички ментор Ангела Меркел је написала мемоаре пре извесног времена. Њега није помињала.

Вероватно му се у оној глави тада јавила идеја да би и он, као Меркелка, могао да се повуче након 15 година владавине и да напише мемоаре, као Меркелка. С тим што је у својој глави он у Кини најпопуларнији политичар, тако да је мислио да ће, свеукупно, у свету он да прода више књига од Меркелке, јер ће он имати тржиште Кине (вероватно мисли да Чајнезере заболе за Меркелку, а њега обожавају, па ће тако да прешиша Меркелову по броју продатих примерака мемоара.
Nisi zatvorio zagradu

Студенти су опозиција овој ненародној власти.

Опет, ниси написао на који начин је опозиција у дефанзиви,

а свима је јасно да је Вучић и СНС у дефанзиви.
studenti su se ogradili i od opoxicije oni traze nesto drugo.
Njihova nevolja sto uvek tu novu svest preuzmu muvatori i iskoriste za svoje ciljeve 😑
Kontraofanziva je nesto drugo.ovo je vojnicki klasican kontranapad vlasti na opozicuju ne defanziva.
Sto ce reci takvi su nazalost samo topovsko meso 🙄

Вучић ових дана најављује, још пре него што је и узео писаћу машину, да ће да напише бестселер који ће бити најпродаванија књига на свету (свијету).

Откуд некоме ко никада књигу није написао идеја да ће да напише књигу која ће бити најпродаванија?

Још је нагласио да ће највише да се продаје у Кини.

Изнећу вам моје скромно мишљење.

Ја мислим да је Вучић већ раније планирао да напише књигу о својим великим успесима. План му је био да након завршеног мандата 2027. још једном изађе на изборе, али овај пут не тако што ће се, попут Путина, враћати на место председника Владе, већ је планирао да се повуче непоражен.

Тј. након 2027. године, планирао је да он буде носилац листе "Покрета за народ и државу", али да се одмах после тих избора повуче непоражен (план је био, опет, листа са његовим именом 45-48 % подршке, а да у наставку каријере буде велики светски лидер који ће да шета по међународним конференцијама, самитима, предавањима итд..итд... да тамо прича како је био најуспешнији лидер, бидипи џидипи, подршка у народу 48 %, ЕУ, Америка, Русија, Кина...

Између осталог, планирао је да, као велики државник ( у својој глави) напише књигу под неким насловом, типа.... "Како сам помирио исток и запад" (отуд, нпр. идеје да Србија буде место сусрета Трампа и Путина у мировним преговорима око Украјине).

И све му је лепо ишло, док му се народ није дигао пре три месеца (мјесеца). А био је тако близу да оствари свој сан. Да буде велики и највећи, а сада му је танка линија између тога да буде велики и највећи и да буде најомраженији српски лидер у историји, да неславно оде са историјске сцене.

Како је планирао, у својој глави, бест селер "Како сам помирио исток и запад" (или сличан радни наслов), ови протести су га тотално пореметили пред сам крај владавине (да је издржао још две године, све би му било како је замислио), сада мора брже да пише тај бест селер (не знам кад ће од оноликих обраћања народу да пише), и то под радним насловом "Како сам победио обојену револуцију".

Мислим да од његових планова нема ништа. Наши студенти су пробудили успавани народ, а он ће пред крај планиране владавине неславно да оде са историјске сцене.
vucic da pise knjigu? naucna fantastika?

Znači, ne knjigu, već udžbenik

Jadni su ti koji se posle vade na to kao - šalio sam se.
Prvo drame, a onda su se kao šalili.

Nije se ni malo šalio na mitingu u SM. Nego je **** za medalju. Napravio melodramu.

Hmm
Eto prevari me da odslusam i to.
Mnogo ste bre naivni.on se skoluje jos od pala u bosni gde je radio kao novinar pocetnik.
sta je on gori od slobe,kostunice,tadica,nikolica?covek se bori za vlast i stvarno nasedate na svaku foru koju vam proda🙄
Jos ce izinat i da napise knjigu zbog ove propagande kojom pokusavate da ga ocrnite.ajde to malo ozbiljnije ovo bas neozbiljno.
"Politika nije igra,to je ozbiljan posao"
Vinston Cercil

Hmm
Eto prevari me da odslusam i to.
Mnogo ste bre naivni.on se skoluje jos od pala u bosni gde je radio kao novinar pocetnik.
...covek se bori za vlast i stvarno nasedate na svaku foru koju vam proda🙄

Nasesti na foru znači da te je osvojio. Mašiš nešto.
On baca fore koje su za tupsone, i zato ga pametan svet ovde ismejava.

Вучић ових дана најављује, још пре него што је и узео писаћу машину, да ће да напише бестселер који ће бити најпродаванија књига на свету (свијету).

Откуд некоме ко никада књигу није написао идеја да ће да напише књигу која ће бити најпродаванија?

Још је нагласио да ће највише да се продаје у Кини.

Изнећу вам моје скромно мишљење.

Ја мислим да је Вучић већ раније планирао да напише књигу о својим великим успесима. План му је био да након завршеног мандата 2027. још једном изађе на изборе, али овај пут не тако што ће се, попут Путина, враћати на место председника Владе, већ је планирао да се повуче непоражен.

Тј. након 2027. године, планирао је да он буде носилац листе "Покрета за народ и државу", али да се одмах после тих избора повуче непоражен (план је био, опет, листа са његовим именом 45-48 % подршке, а да у наставку каријере буде велики светски лидер који ће да шета по међународним конференцијама, самитима, предавањима итд..итд... да тамо прича како је био најуспешнији лидер, бидипи џидипи, подршка у народу 48 %, ЕУ, Америка, Русија, Кина...

Између осталог, планирао је да, као велики државник ( у својој глави) напише књигу под неким насловом, типа.... "Како сам помирио исток и запад" (отуд, нпр. идеје да Србија буде место сусрета Трампа и Путина у мировним преговорима око Украјине).

И све му је лепо ишло, док му се народ није дигао пре три месеца (мјесеца). А био је тако близу да оствари свој сан. Да буде велики и највећи, а сада му је танка линија између тога да буде велики и највећи и да буде најомраженији српски лидер у историји, да неславно оде са историјске сцене.

Како је планирао, у својој глави, бест селер "Како сам помирио исток и запад" (или сличан радни наслов), ови протести су га тотално пореметили пред сам крај владавине (да је издржао још две године, све би му било како је замислио), сада мора брже да пише тај бест селер (не знам кад ће од оноликих обраћања народу да пише), и то под радним насловом "Како сам победио обојену револуцију".

Мислим да од његових планова нема ништа. Наши студенти су пробудили успавани народ, а он ће пред крај планиране владавине неславно да оде са историјске сцене.

Nije On bitan.
Mi građani Srbije smo bitni, da li to možeš da utuviš ?

IMG_4811.PNG

Back