- Poruka
- 233.882
Neka živi, niko ga neće ubiti. Jedino što mislimo da bi trebao da promeni mesto stanovanja.Živeo Predsednik čisto vama u inat![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka živi, niko ga neće ubiti. Jedino što mislimo da bi trebao da promeni mesto stanovanja.Živeo Predsednik čisto vama u inat![]()
ma mislite vi šta hoćeteNeka živi, niko ga neće ubiti. Jedino što mislimo da bi trebao da promeni mesto stanovanja.
Da li to neko možda zamišlja da je Prljavi Hari?ma mislite vi šta hoćete
mišljenje je kao dupe - svako ga ima
najjača uvodna špica ikad - ide Prljavi Hari sa pijace nosi ceger i lubenicu i vidi neku gužvu oko neke zgrade, kažu pregovaraju sa samoubicom sa poslednjeg sprata....Da li to neko možda zamišlja da je Prljavi Hari?![]()
To je samo holivudski film. Život je nešto drugo.najjača uvodna špica ikad - ide Prljavi Hari sa pijace nosi ceger i lubenicu i vidi neku gužvu oko neke zgrade, kažu pregovaraju sa samoubicom sa poslednjeg sprata....
ode Hari na poslednji sprat i kaže liku - "ja uopšte neću da te ubedjujem samo da ti pokažem nešto - vidiš ovu lubenicu? e kad zvekne dole tako ćeš i ti da se razlupaš" fijukne lubenicu, onaj razrogačio oči i odustane![]()
a ne neTo je samo holivudski film. Život je nešto drugo.
Ne znam.a ne ne
bilo ovde na Brankovom Mostu, beogradsko mesto kad pregori fitilj, pa jedan odustao kad je naišla ljubazna manekenka
Znaš ono kad su je posle zaposlili u spasilačku službu?![]()
mi ne znamo šta stoji i još manje ko pokušava da krši medjunarodne dogovoreNe znam.
Uglavnom, ostaje činjenica da je navodni problem Vojvodine zapravo izmišljen da se skrene pažnja s tajnih ugovora i ostalih mućki.
Znamo. Orban, samo njega Vučić ne pominje. Možda to ima veze s tim što je njegovom zetu namestio brojne gradnje po Beogradu, a i oko železnice su neke firme koje su povezane s njim imale udela. Naravno da ni to ne pominje.mi ne znamo šta stoji i još manje ko pokušava da krši medjunarodne dogovore
Stvarno izmišljen?Ne znam.
Uglavnom, ostaje činjenica da je navodni problem Vojvodine zapravo izmišljen da se skrene pažnja s tajnih ugovora i ostalih mućki.
Da, stvarno izmišljen jer dotični ni u Novom Sadu nije prešao cenzus. Šta dalje da pričamo?
Ti si na mom licnom banu odsad. Adio dodjosu.Ne znam zašto se ti ložiš na nebitne stvari. Razumem da Vučić hoće da nametne temu o Vojvodini. Neće da se priča o svim muljažama kojima je pokradena zemlja i zbog kojih su poginuli ljudi.
Međutim, ti nisi Vučić, a po drugim postovima ne bih rekao ni da si njegov bot pa mi stvarno nisi jasan.
AV mi ne znači baš ništa a koliko vidim vas neke izuzetno zanima da se stvar predstavi kao “idila”.Da, stvarno izmišljen jer dotični ni u Novom Sadu nije prešao cenzus. Šta dalje da pričamo?
A u prošlom mandatu je ovde bio u koaliciji s Vučićem. Još nešto?
Problem Vojvodine je Srbima izmislio Tito kad ju je nacrtao. Još tada, odmah posle NDH su Hrvati zahtevali i Srem i zapadnu Bačku.Ne znam.
Hortija Orban veoma hvali i njegovu bistu drži u parlamentu, a sliku u kancelariji, međutim ne razumem kakve veze Čanak ima s njim.AV mi ne znači baš ništa a koliko vidim vas neke izuzetno zanima da se stvar predstavi kao “idila”.
Još da mi jednom davno devojka nije bila Rusinka a njena cimerka Slovakinja koju je poznavala iz internata u srednjoj, pa da mi Slovakinja nije par puta nasamo u poverenju pričala kako se ljudima u Kovačici od Čanka i na TV privđaju Hortijevi honvedi…
Tito je mrtav već 45 godina. Dokle ćete se za svaku brljotinu vaditi na njega? Odavno ne postoji ni država koju je vodio.Problem Vojvodine je Srbima izmislio Tito kad ju je nacrtao. Još tada, odmah posle NDH su Hrvati zahtevali i Srem i zapadnu Bačku.
Problemi koje je vaš Tito planski stvorio Srbima su i dalje tu: po kom osnovu “nema” kulturne i svake duge posebnosti kajkavskog Zagorja u odnosu na južnu Dalmaciju? Istre u odnosu na sve ostale? Tu je bilo uslova za bar 5 republika isto toliko jezika.Hortija Orban veoma hvali i njegovu bistu drži u parlamentu, a sliku u kancelariji, međutim ne razumem kakve veze Čanak ima s njim.
Tito je mrtav već 45 godina. Dokle ćete se za svaku brljotinu vaditi na njega? Odavno ne postoji ni država koju je vodio.
Broz je moj isto koliko i tvoj. To što ti nećeš da priznaš stanje stvari je tvoj problem.Problemi koje je vaš Tito planski stvorio Srbima su i dalje tu: po kom osnovu “nema” kulturne i svake duge posebnosti kajkavskog Zagorja u odnosu na južnu Dalmaciju? Istre u odnosu na sve ostale? Tu je bilo uslova za bar 5 republika isto toliko jezika.
P.S. Ko se poziva na Autonomija.info da se ne ljuti kad se Broz ercipira kao njegov.
Stanovnistvo se drasticno promenilo i poslednjih 30 godina. Ko tu zivi, zna. Sve je to planski smisljeno.Evo baš jedan pogled iz bosanskog ugla: