Вучић: Вечерас објављујемо које земље су повукле признање Косова!

Poruka
6.398
https://www.politika.rs/scc/clanak/...ujemo-koje-zemlje-su-povukle-priznanje-Kosova

Вучић: Вечерас објављујемо које земље су повукле признање Косова​

677z381_Tan2022-12-1513264586_8.jpg

Танјуг/Милош Милојевић
Председник Србије Александар Вучић изјавио данас да ће вечерас, након седнице Владе Србије, бити саопштено које су то земље повукле признање такозваног Косова.
На то ћете одговор добити вечерас након седнице Владе на којој сам и позван, добићете одоговоре и око наших захтева везаних за Резолуцију 1244 и за повлачење признања код многих земаља“, рекао је председник који се налази у радној посети Мађарској, на прелазу Келебија-Томпа, заједно са мађарском председницом Каталин Новак и бившим чешким премијером Андрејом Бабишом.

Он је рекао да ће Приштина данас, званичним подношењем захтева за чланство у ЕУ, прекршити и Вашингтонски споразум.
„И ово што раде поједине земље у ЕУ је кршење Уговора о ЕУ, члана 49 јер услов да бисте могли да тражите чланство у ЕУ је да будете европска држава. Не знам по ком критеријуму се гледа да ли је неко држава или не. Да ли тако мисли једна, макар то била и највећа чланица ЕУ, или то мисле све чланице, или то иде по чланству у УН“, рекао је председник.
На питање да прокоментарише тренутну ситуацију на Косову и Метохији, Вучић је рекао:

„Јуче сам имао разговоре са америчким и европским представницима, ситуација је компликована, даћемо све од себе да сачувамо мир и стабилност“.

ПРЕЛЕПЕ ВЕСТИ!
А некима се овде на форуму не допада што ће Председник објавити имена НОВИХ 8 земаља које су одпризнале ткз. Косово* и сада смо већ на добрих 55-60% чланица, и скоро 80% становништва.
Једва чекам да нам ово каже да се и ми малко порадујемо!
...
Мислим да би добро акцијом Јокић/Ђоковић могли да смакнемо још 10-15 ладно....да малко Јоле и Ноле носе мајице
КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ!

1671526974281.jpeg

Poslednja izmena od moderatora:

Alter_Ego_

Legenda
Poruka
67.325
ne znam što Mađari ne povuku priznanje.. šta njih boli k.. za Kosovo??

Мађари су наши пријатељи.

Али су ипак бољи пријатељи са Америма, Бритима, Њемцима и Французима.

Зато не повлаче.

Poruka
6.398
ne znam što Mađari ne povuku priznanje.. šta njih boli k.. za Kosovo??
Мађари су наши пријатељи.

Али су ипак бољи пријатељи са Америма, Бритима, Њемцима и Французима.

Зато не повлаче.

Нису пријатељи већ су окупирани, НАТО/ЕУ окупације поробљених народа зове ПРИЈАТЕЉСТВОМ.
ценим да ће Мађарска бити прва НАТО земља која је одпризнала Косово.*
Пре или касније, сад мсм да није....већ би знали....

Poruka
6.398
Srednja Zemlja
Narnia
Asgard
Wakanda
Atlantida
Lemurija
Tatoin
Oz

Ко се задњи смеје, најслађе се смеје, ми смо са ових +8, већ на доообрих 55%, а можда и 60%.
Кад стигнемо до 80%, сети се онда овог твог списка.
Привет!

Poruka
6.398
Једина ствар коју подржавам код ове власти је акција отпризнавања Косова. Добар посао!

Мени се чини да је то радила Трампова екипица, да малко зачини Клинотоновима, у сурадњи са Русима.
Пола тих државица су носачи авиона у сред ничега, тешко да би они сами то смели да раде.
Како год, овоме се и ја радујем, а још више кад сазнамо имена тих земаља.

Straks92

Legenda
Moderator
Poruka
66.581
Мени се чини да је то радила Трампова екипица, да малко зачини Клинотоновима, у сурадњи са Русима.
Пола тих државица су носачи авиона у сред ничега, тешко да би они сами то смели да раде.
Како год, овоме се и ја радујем, а још више кад сазнамо имена тих земаља.
Tramp je učinio da Izrael prizna Kosovo.

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
187.593
Нису пријатељи већ су окупирани, НАТО/ЕУ окупације поробљених народа зове ПРИЈАТЕЉСТВОМ.
ценим да ће Мађарска бити прва НАТО земља која је одпризнала Косово.*
Пре или касније, сад мсм да није....већ би знали....
I Ukrajina je delom okupirana pa ne priznaje Kosovo.