Vučić večeras gost Kristijan Amanpur na CNN-u

Ма то је слабо, твоја машта је пресмешна. Ја у својој машти бомбардујем Холандију, ослобађамо Ратка и Рашу, онда ослобађамо 90% Украјине и вешамо Зеленског на Мајдану, а Руси који глођу 10% Украјине нам дају отворени пут до Кремља, што од радости што из страхопоштовања.
У Москви Путина шаљемо у пензију, а ми са Камчатке бомбардујемо Јапан. Запад је на коленима и плаћа нас масно да их не дирамо.
U jbte. Bas si nastran covek.

Meni u masti Leticija Kasta i Pamela Anderson

Voditeljka CNN podsetila Vučića na njegovu izjavu iz marta: „Da li Vas i dalje boli desna ruka ili ste spremni na sporazum“​

Nema većeg zaluđivaća i manipulatora od Vučića takav ne može da postoji evo kad priča sa amerikancima i kad daje izjave za njihove medije manji je od makovog zrna... kaže kako će povući vojsku sa linije sa kosovom kaže kako je za dogovor sa albancima i sa kurtijem a kad daje izjave za domaće medije kaže kako je kurti terorista i kako sa šiptarima nema dogovora.
Нисам ја за Вучића, али није ништа позитивно рекао за куртија, рекао да шиптари тероришу србе, курти прогања србе, да 10% мање срба има на Косову откако курти има власт. Да запад ништа не ради на спречавању терор над србима на Косову, жели да буде више кфор присутан на северу Косова где су срби. Да није скупљао војску код границе. Да не жели рат против НАТО. Није рекао нешто што би се могло протумачити да ће признати независност Косова.

На питање да ли подржава оно што је Новак Ђоковић написао на камери у мају ове године (Косово је Србија, Стоп насиљу), Вучић одговара:
- Верујем да је Новак Ђоковић рекао нешто из дубине свог срца. У то верује 99% Срба. Ми политичари морамо да будемо прагатични и да морамо да налазимо решења кроз дијалог - казао је Вучић.

Poslednja izmena:
На клипу је рекао о овом задњем договору да јесте био за потпис, али да мора поштовати српски устав. Она брбља о претходном договору и фолира се као да се ради о задњем. Ја сам за да уђе са дроновима и гађа све стратешке шиптарске циљеве на Косову. Он то неће, али 100% то неће ни досманлијска опозиција.

ja se samo pitam dokle će vučić da drži monologe na svim televizijama i da glumi patriotu i junaka a ovamo je najveća kukavica jer ne sme da izađe na tv duel
Какав тв дуел какви бакрачи. Опозиција нема никакав програм, опозиција нема ништа да понуди, нема никакво решење за Косово.

Vučića ovima na zapadu priča kako srbija treba da prihvati realnost na kosovu i kako treba da uđe u EU..za domaće potrebe priča kako srbija nikada neće ući u EU i kako neće priznati kosovo iako im je sve dao i potpisao sporazume i prekršio ustav a rusima i kinezima priča kako ćemo biti njihove gubernije i kako srbija treba da uđe u briks.... pa kojoj vučićevoj ličnosti treba verovati ... ja mislim njednoj jer sve laže i sve mu je kampanja i promocija zarad doživotnog ostanka na vlasti

a on kao da ima nekakav program za bilo šta a kamoli za kosovo osim zaduživanja zemlje i stranačkog zapošljavanja pa da onda neka on glumi junaka na svim televizijama neka priča šta njemu odgovara a novinari neka klimaju glavom
Вучић је грозан али је исто толико грозна и опозиција. Нема никакав програм, ништа боље Србији не би било са њом. Иста г'вна само друго паковање.

Vučića ovima na zapadu priča kako srbija treba da prihvati realnost na kosovu i kako treba da uđe u EU..za domaće potrebe priča kako srbija nikada neće ući u EU i kako neće priznati kosovo iako im je sve dao i potpisao sporazume i prekršio ustav a rusima i kinezima priča kako ćemo biti njihove gubernije i kako srbija treba da uđe u briks.... pa kojoj vučićevoj ličnosti treba verovati ... ja mislim njednoj jer sve laže i sve mu je kampanja i promocija zarad doživotnog ostanka na vlasti
Trenutno celokupni Srpski narod ništa nije bolji od njega.

Očekivano dosadan intervju ona ga je smarala oko Radoičića i nekih njegovih izjava upućenih domaćim parizerima tipa ruka mi je utrnula pa neću da potpišem tamo nešto Parizer joj na to odgovara aman ženo sve sam predao šta su mi tražili EU mene tapše po ramenu sve vreme Kurti je taj koji pravi problem i neće da osnuje ZSO kako bi ja medijski poenirao vodimo sa 6:0 kod parizer glasača,jako dosadno...

Poslednja izmena:
Ova iz cnn je bukvalno navlacila Vucica da kaze, ako EU trazi da se odreknemo kosova onda nam eu nije strateski cilj...i da resi njeno pitanje na volej nacin..
Kad postavlja pitanje, ako hocete u eu sto vam je ultimativni cilj , moracete da potpisete dogovor..
Ali zanimljivo je da non stop forsira frazu , usa zeli da Srbija slusa EU....

Back