Vučić uživo se svađa sa svima koji su argumentovano protiv iskopavanja litijuma

Beži bre Brankoviću, izrode sa Kosova
Hrvoje, nemoj se mnogo potresaš zbog situacije u Srbiju
Jeste da živiš kod nas, jeste da nisi morao na traktor...
Al nemoj se sekuraš toliko...
Utiče na lepotu :D
"Neka ti je večna slava, Pašiću...";):cool:
i-215.png
hq720.jpg

Sta bi rusi i lizaci njihovih cizama drugo i znali osim da sire lazne vesti.
aha, ruski maligni ce vas potrovati, onda mora da su oni najveci akcionari u rio tintu, odma' iza kineza?
Господин Вучић се не свађа, него разбија у Аргументовај Расправи!
ciganjska posla, dule je ona ciganka koja vodi za rukav na glasacko mesto iz svoje mahale da se ne pogresi na glasackim listicima, tj. nije im samo trolovanje organizovano, vec sve, od sakupljanja sekundarnih sirovina, do glasanja
ups nisam hteo tebe da cimam i odgvoram ti, nego ovome

pura moca

ti si takav trol da čvarka mećeš na aparate :malav:
:mrgreen:
komandant je onda trol nad trolovima, vrhovni trol, kao vrhovno bozanstvo, samo u mom recniku je sve to banda lazovska
ti mu kazes, trolu,. on misli da ga castis nekim titulama, kao neko je i nesto u ciganjskoj mahali , a ono nula lazovska

Poslednja izmena:
AUTORSKA
Lepo sam ovde napisao još pre par meseci da dok je Vučić na vlasti nećete moći zaustaviiti iskopavanje litijuma u Srbiji.
Vučić kaže da se bori za istinu i kaže da će on biti Tata za Rio Tinto, alo bre pa on ne shvata da mi ne želimo njih i da će pasti sa vlasti upravo zbog toga.
ne padaju vlade radi tebe i mene. Da je tako pali bi i Netanjijahu, i Bajden i Zelenski i Makron, Solc.................il ce Srbija biti jedina zemlja na svetu gde ce vlada pasti radi rudnika ?

Back