Vučić uživo se svađa sa svima koji su argumentovano protiv iskopavanja litijuma

Kada daš psihopati polge vlasti u Državi možete očekivati najmanje ovo.
tvrdio je pazar dok nije dosao solc i objasnio mu da nema zahebancije, ili litijum ili leti kuca za kredite koje ne vraca, djuka bizon zalarmao OKUPACIJA da sledi ako se ne da litijum svabama, a novih 18 milijardi cekaju za ekspo, i njih moze solc da obustavi, pa sta ce vucic onda, a vec pocelo pripremanje terena za gradnju, obecao nacionalni stadion srbima, odakle onda pare, ako svaba zavrne slavinu, i trazi vracanje duga? onda vucic pada kao kruska zrela sa vlasti, ko ce da ga podrzi, ova saka jada za pisljivi sendvic?

kineza je odyebao, otisao si kao popisan nazad u kinu, ne da ni kinez vise pare na lepe oci
e i onda se sns ubacio u nevidjeno laganje, da je rt zapravo vecinski kineski

Poslednja izmena:
Proći će kao Milo u CG posle litija, u zatvor mu cela stranka.

88123326_2903850773006432_8956206460950282240_n.jpg347400223_2529397070541755_2809846094995888101_n.jpg

AUTORSKA
Lepo sam ovde napisao još pre par meseci da dok je Vučić na vlasti nećete moći zaustaviiti iskopavanje litijuma u Srbiji.
Vučić kaže da se bori za istinu i kaže da će on biti Tata za Rio Tinto, alo bre pa on ne shvata da mi ne želimo njih i da će pasti sa vlasti upravo zbog toga.
Beži bre Brankoviću, izrode sa Kosova

Lakse je najebavati kad si unutar granica tvrdjave evrope
A narod isto nahebe i radi ko rob za 666 eur svuda.Sta ce nam unutar tvrdjave dati?Socialnu pomoč 13.759 din da prezivimo?Ništa to nije lakse oni jašu narod ne pitaju za tvrdjave.Po balkanu nigde naroda sve je prepeglo k njima gore i rade za njih za djabe.Poenta je naterati narod da je rob da radi za hranu i piće .Da li je to Srbiji ili Nemačka isti k.... im.

A narod isto nahebe i radi ko rob za 666 eur svuda.Sta ce nam unutar tvrdjave dati?Socialnu pomoč 13.759 din da prezivimo?Ništa to nije lakse oni jašu narod ne pitaju za tvrdjave.Po balkanu nigde naroda sve je prepeglo k njima gore i rade za njih za djabe.Poenta je naterati narod da je rob da radi za hranu i piće .Da li je to Srbiji ili Nemačka isti k.... im.
A ti gde zivis, rodjace?

A to tebe rodice zanima?
Jesi udata?Za sto je to bitno?
Jesam, a jako je bitno, jer ako ti zivis u eu, onda ti argumenti padaju u vodu.
No na stranu i to, jedina sigurnost da se tal litijum iole cisto kopa jeste ako se na nas budu primenjivala ista pravila kao u ostatku EU. Dakle, litijum moze, ali tek kad udjemo u EU. Pa ako joj nismo dobro kao clan, onda ni ona nama nije dobra kao kopac i uvoznik naseg litijuma.

Jesam, a jako je bitno, jer ako ti zivis u eu, onda ti argumenti padaju u vodu.
No na stranu i to, jedina sigurnost da se tal litijum iole cisto kopa jeste ako se na nas budu primenjivala ista pravila kao u ostatku EU. Dakle, litijum moze, ali tek kad udjemo u EU. Pa ako joj nismo dobro kao clan, onda ni ona nama nije dobra kao kopac i uvoznik naseg litijuma.
Ma ok sve ali me ne razumes.Ko nas pita šta je dobro za nas?Kakva bre pravila u relaciji eu/Srbija?
Rade sta hoće kroz istoriju.Nema dijaloga sa njima.Samo monolog rodice.Neko lepo napisa gore do guše smo u kreditima i radit će od Srbije šta hoće.Jel se sad razumemo?
Ziveo sam svuda.Nema sa njima dijaloga samo monolozi!Ko drži lovu u ruci ne pita te "može li se kopati" vec kopamo tada i tada.
A nama prezentuju 1177 priču.Ko narod pita?

Ma ok sve ali me ne razumes.Ko nas pita šta je dobro za nas?Kakva bre pravila u relaciji eu/Srbija?
Rade sta hoće kroz istoriju.Nema dijaloga sa njima.Samo monolog rodice.Neko lepo napisa gore do guše smo u kreditima i radit će od Srbije šta hoće.Jel se sad razumemo?
Ziveo sam svuda.Nema sa njima dijaloga samo monolozi!
Borba nas je odrzala itd. Ako se covek preda, onda svakako ne gine taj scenario.

Borba nas je odrzala itd. Ako se covek preda, onda svakako ne gine taj scenario.
Jeste ali oni pištolje i mašinke u ruci a ja i ti golih ruku na proteste.Znam za tu borbu.I 91/95 godine tako bilo.
Mani me rodice.
Šta misliš kako je u Slo i Hr?Pa opeljušali im sve zivo i mrtvo.
Ušli kao u eu.Jaka stvar.Minimalna plata u Slo oko 900 eur gladan narod u hr još gore.Sta oćete imate 900 eur plate!!!! Dvosoban stan u Ljubljani 85o eur u Mariboru 500 eur.
Kako da prezivi?
Ili kod nas?Još gore.Plata 600 eur stan 500 eur.
Nemacka plata 2000 eur stanovi 1000eur.Svuda nas hebe.Svi smo pod njihovom tvrdjavom.Fuj
Na aparatima smo gde god dasmo ko pošteno radi.Esad ko krade bez posledica njima super!

Poslednja izmena:

Back