Vučić uživo se svađa sa svima koji su argumentovano protiv iskopavanja litijuma

nesko101

Elita
Poruka
18.994
AUTORSKA
Lepo sam ovde napisao još pre par meseci da dok je Vučić na vlasti nećete moći zaustaviiti iskopavanje litijuma u Srbiji.
Vučić kaže da se bori za istinu i kaže da će on biti Tata za Rio Tinto, alo bre pa on ne shvata da mi ne želimo njih i da će pasti sa vlasti upravo zbog toga.

AUTORSKA
Lepo sam ovde napisao još pre par meseci da dok je Vučić na vlasti nećete moći zaustaviiti iskopavanje litijuma u Srbiji.
Vučić kaže da se bori za istinu i kaže da će on biti Tata za Rio Tinto, alo bre pa on ne shvata da mi ne želimo njih i da će pasti sa vlasti upravo zbog toga.
kad počinje kopanje litijuma?

Koliko rasipanje energije na razgovore, razmisljanja, peticije...
Pa i protesti da daju rjesenja ne bi postojali kao najvisi nacin borbe u ovom kvazidemokratskom drustvu.

протест јесте једна коначан види борбе , али највећи и најснажнији вид борбе је , веровао или не , ботовање

AUTORSKA
Argumentavano tvrdim da ti nikakvog života nemaš, ono što normal i ljudi smatraju pod životom. Izdrži Aleksandre 👍

Koliko rasipanje energije na razgovore, razmisljanja, peticije...
Pa i protesti da daju rjesenja ne bi postojali kao najvisi nacin borbe u ovom kvazidemokratskom drustvu.
Протест и те како дају ре'шење, ако се не иде у Прокоп и на Газелум него се остане испред институција.

Ja cu samo da kazem ovo ,
Tesko je ostati i 2% Srbin pored ovakvih Srba....

Znaci sigurno da ne zelim da budem 50% a nikako 100% srbin, ali bar 2%
Ne gledam RTS , ali rekoh ajd da gledam vaterpolo preko interneta i vidim ponuda srpski jezik pa hajde, kad ono
Prvo vucic o unistavanju privrede Srbije koju neko drugi a ne on unistava...

Zatim trener kosarkasa se kao cudi sto ga ne pitaju komplikovana i ozbiljna pitanja...srbenda koja nije dala maksimum kad je trebalo , nego je preneo strah i malodusnost...Pesic...

Kenjac...
Zakera a ne zna ni srpski da govori kako treba....ne znam odakle je...ali izgovor i gramatika mu je uzas....
Mozda je senilan i star, razumem ja to ....ko zna gde zivi i gde govori srpskim jezikom ali sta zakera na konferenciji za stampu , kad nije psiholoski odradio do kraja....mozda jeste imao dobru ideju , ali nije sam bio do kraja ubedljiv i ubedjen..

Stvarno je tesko biti osoba bez kompleksa i normalan kad imas takve medijske filere i predstave svaki dan..

Ma kakav litijum, vadiće ga ko god bio ili došo na vlast...aj da štrajkamo protiv onih javnih izvršitelja..cela srbijica bi izašla napolje..🤣🤣🤣
Nemate pojma protiv čega treba da se borite...:lol:
Ne bi , jer deo te srbije zivi od tih izvrsitelja...
Zabole ih dupe dok njih ne udari...
Ako treba kladicemo se ti i ja, nema sanse da si u pravu...

Taj poziv na dijalog se ogleda u tome što predsednik sam izađe na monolog gde deli lekcije o nekoj temi... ccc :dash:

Generalno, njegova situacija nije jednostavna. Za to je sam kriv. Ko zna na koje sve načine je ucenjen i on sad mora da gura tu priču. Logično bi bilo za svakog normalnog predsednika da radi u interesu svog naroda pa kad vidi da nešto ne žele, da stane iza toga. Ovde imamo situaciju da će on izgleda nastavititi da radi u interesu strane kompanije, protivno volji svog naroda i da verovatno sledi nametanje rudarenja sa još više sile i represije nego do sada. To je baš šteta, jer bukvalno poziva i građane da radikalizuju proteste.

Back