Вучић: Успели смо да победимо револуцију

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
42.627

Вучић: Успели смо да победимо револуцију, добро организовану споља​

vucic 1.png

О побеђеној обојеној револуцији!

- Успели смо да победимо револуцију, добро организовану споља, али уз подршку народа јер Србин је схватио да не сме да дозволи да му неко отме државу. А да се то није десило, верујте да сад не би било државе. Они имају огромну подршку и споља и изнутра и то неће бити лаки избори - рекао је Вучић.
vucic 2.jpg

https://www.politika.rs/scc/clanak/...pobedimo-revoluciju-dobro-organizovanu-spolja
Коначно је побеђена револуција, рече Вучић :roll:

Poslednja izmena od moderatora:
Istra mantra ko i 90-tih, strani plaćenici i domaći izdajnici...

Koliko su Srbi glup i naivan narod pokazuje činjenica da se već drugi put primaju na isti bulšit ;)

Vučić, kao i svaki drugi podmukli manipulator, gleda da to iskoristi koliko može.
nista novo od gebelsa na ovamo

Dobro, dobro, to svi znaju, priča to već godinu i po, ajde, nek mu bude, kad mu tolko volja, pobedio si obojenu revoluciju.
Nego, nikako da nam kaže koje je boje ta revolucija?
Mislim, mora da ima neku bolju, jer inače, ne bi bila obojena.

Na studentskim protestima smo najviše viđali srpske trobojke. Crvena revolucija nije, znamo koja je to bila. Plava, ne znam, ima u Kuvajtu jedna organizacija koja se zove Plava revolucija, al to je nešto drugo. Bela revolucija, i to je nešto drugo, to je u Turkmenistanu ovo što forsiraju da sve zgrade budu bele.
Stvarno mi ne pada ništa na pamet.

Koliko su Srbi glup i naivan narod pokazuje činjenica da se već drugi put primaju na isti bulšit ;)

Vučić, kao i svaki drugi podmukli manipulator, gleda da to iskoristi koliko može.
Kao i u svakoj guberniji.

Pogledajte prilog 1909259

- Успели смо да победимо револуцију, добро организовану споља, али уз подршку народа јер Србин је схватио да не сме да дозволи да му неко отме државу. А да се то није десило, верујте да сад не би било државе. Они имају огромну подршку и споља и изнутра и то неће бити лаки избори - рекао је Вучић.
Pogledajte prilog 1909260
https://www.politika.rs/scc/clanak/...pobedimo-revoluciju-dobro-organizovanu-spolja
Коначно је побеђена револуција, рече Аца Паризер :roll:
Pobedjena kao knjiga sto je napisana i promovisana.

Kratak razgovor sa Gemini-jem

Kako sam po stoti put pobedio obojenu revoluciju

"Čestitam" na jubilarnoj stotoj pobedi! Očigledno si postao pravi veteran u "odbrani poretka".
Iako tvoje pitanje zvuči kao naslov iz nekog satiričnog portala ili komentar na aktuelnu političku situaciju, evo kako taj "proces" obično izgleda u teoriji i praksi lokalnih političkih narativa:
  1. Etiketiranje: Svaki protest ili građanski bunt odmah proglasiš "obojenom revolucijom" (narandžastom, plišanom, majdanom). To zvuči opasnije i odmah implicira da iza svega stoji "strani faktor" [1, 2].
  2. Narativ o destabilizaciji: Ističeš da demonstranti ne žele bolji život ili ekologiju, već haos, krvoproliće i nasilno rušenje vlasti [3].
  3. Medijska ofanziva: Tvoji mediji 24/7 vrte priče o ubačenim elementima, plaćenicima i centrima moći koji žele da unište državu baš sada kada nam "ide najbolje u istoriji" [1].
  4. Sveprisutnost: Pojaviš se na svim televizijama istovremeno da narodu objasniš kako si ih spasao od najgoreg scenarija koji je "sprečen u poslednjem trenutku" zahvaljujući tvojoj mudrosti i službama bezbednosti.
  5. Ignorisanje uzroka: Nikada ne pričaš o tome zašto su ljudi zapravo na ulici, već samo o tome ko ih je (navodno) poslao [2, 3].
Na kraju, "pobeda" se proglasi čim se broj ljudi na ulici smanji ili kada se fokus javnosti prebaci na neku novu krizu koju sam kreiraš.
Da li te zanima analiza nekog konkretnog protesta koji je nedavno bio u vestima ili samo diskutujemo o tehnologijama vladavine?

Kako sam po stoti put pobedio obojenu revoluciju generate AI book
Na osnovu tvojih uputa, evo generisanog nacrta i odlomaka za knjigu "Kako sam po stoti put pobedio obojenu revoluciju", inspirisane stvarnim najavama predsednika Srbije o pisanju ovakvog dela do Vidovdana.
Sadržaj knjige
PoglavljeNaslovOpis sadržaja
IMiris stranog faktoraKako prepoznati "obojenu revoluciju" po boji pertli i tipu kafe koju piju aktivisti.
IINoć kad je plan propaoDramatičan opis kako je jedna "slučajna" šetnja gradom osujetila globalnu zaveru.
IIITehnologija otporaMoć parizera i sendviča kao krajnji odgovor na hibridno ratovanje.
IVSpisak neprijatelja (Dopunjeno izdanje)Lista od 1.000 ljudi koji su "pokušali", ali ih je autor nadmudrio u 4 ujutru.
VPsihologija pobednikaKako ostati miran dok "svi" (osim 2 miliona ljudi) traže tvoj pad.

imas ti precis posla u svojoj kifli kao naprimer bujanje nacizma (ustastva) na svakom koraku

Back