gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Знамо, али не убијај нам наду.
Нека барем ово једно вече заспимо у миру. Једно вече за последњих 8 и више година.
Ništa od toga. Obraća se naciji i govoriće o sastavu nove vlade.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Знамо, али не убијај нам наду.
Нека барем ово једно вече заспимо у миру. Једно вече за последњих 8 и више година.
ne razumem pitanje.Odrasla osoba nema zelje pa da duva u svecice@sumnjivo lice , sta ti zapravo zelis da se dogodi?
Da preformuliram; sta ocekujes, sta bi volio, da se u Srbiji dogodi?ne razumem pitanje.Odrasla osoba nema zelje pa da duva u svecice
Ima jedno pitanje koje me veoma muči.
Kada zlotvor PADNE a pašće pre ili kasnije, kako će 700 000 naprednjaka da stane u avion za BEŽANIJU???
![]()
To je loša ideja i ne verujem u nju jer onda sledi huliganski čas. A i opada broj zaraženih zadnja dva dana.Ma nista od nista nece biti. Danas rekose na kriznom stabu da je ocekivano ovoliko zarazenih za kraj jula i da su bili spremni na to sa pojacanim merama. Prema tome neku corku ce napipamo za vikend. A glavni glumac ce da najavi sutra.
Nece se apsolutno nista dogoditi.Srbi ispastaju grehe svojih predaka koji su ubili dva kralja,odrekli se monarhije vere tj sebe a u ime komunizma i interancionalizma.Losa karma koju su navukli trajace onoliko dugo sve dok se nove generacije ne vrate na pravi put,a ja to za mog zivota necu doziveti ,a nije da planiram da ne dozivim duboku starostDa preformuliram; sta ocekujes, sta bi volio, da se u Srbiji dogodi?
Nije anarhija, zbog toga sto je tu predsjednik Aleksandar Vucic.Od mesne zajednice do vrhovnog suda nista ne radi,sve je stopirano, ovo sto zivimo je anarhija.
Ne mislim na to, vec sta bi ti zelio da se dogodi?Nece se apsolutno nista dogoditi.Srbi ispastaju grehe svojih predaka koji su ubili dva kralja,odrekli se monarhije vere tj sebe a u ime komunizma i interancionalizma.Losa karma koju su navukli trajace onoliko dugo sve dok se nove generacije ne vrate na pravi put,a ja to za mog zivota necu doziveti ,a nije da planiram da ne dozivim duboku starost
ili dok ne diplomira za trenera![]()
pazi ovog,po drugi pt mu kazem da samo deca imaju zelje i on opet po staromNe mislim na to, vec sta bi ti zelio da se dogodi?
Koji Srbin?Čuo sam da je Tito dugo vladao.Red bi bilo da ga neki Srbin pobedi i koju godinu vlada duže od Tita.
Znaci sve sto treba je srusiti Vucica, pa sta bude?pazi ovog,po drugi pt mu kazem da samo deca imaju zelje i on opet po starom
Ovaj bio opcinjen Angelom Merkel medjutim posto Angela ima novog ljubimca Kurtija ovaj nas sada pise ode Makronu. Trazi neku zastitu. A ovo za ostavku,pa vec dve godine priprema javnost da ce da potpise .Sad trenutno revizori trkeljisu NVO da vide ko im kopa jamu. Nece nikada dati ostavku.Кажу на Твитер да Берлин управља Балканом.
Koji Srbin?
Tito je valjda bio Hrvat,a mali alek je Cincar.Čipuljići su cincarsko selo.Daj SrbinaAko ti ne odgovara on,neka vlada drug Tito.Ipak je on bio veliki Srbin.Na kraju Tita su najviše voleli Srbi.
Jesu Marija i JozefZnaci sve sto treba je srusiti Vucica, pa sta bude?