Vučić Ujutru Daje Ostavku Obraća Se Naciji U 10h

Ne daje ostavku nego sutra počinje rat
Screenshot_20200729_215343.jpg

Ma nista od nista nece biti. Danas rekose na kriznom stabu da je ocekivano ovoliko zarazenih za kraj jula i da su bili spremni na to sa pojacanim merama. Prema tome neku corku ce napipamo za vikend. A glavni glumac ce da najavi sutra.
To je loša ideja i ne verujem u nju jer onda sledi huliganski čas. A i opada broj zaraženih zadnja dva dana.

To mu i treba.Narod na ulicama,suzavac,paljenje i kolaps da bi mogao na miru da potpise i pecatira sta treba. A potpuno je irelevantno da li opada ili raste broj zarazenih. Koga vise to dotice u ovom haosu.

Ljudi , da li shvatate da mi mesecima nemamo ni jednu instituciju koja sprovodi zakonodavnu ni izvrsnu vlast u zemlji?! Ni jednu. Od mesne zajednice do vrhovnog suda nista ne radi,sve je stopirano, ovo sto zivimo je anarhija.

Da preformuliram; sta ocekujes, sta bi volio, da se u Srbiji dogodi?
Nece se apsolutno nista dogoditi.Srbi ispastaju grehe svojih predaka koji su ubili dva kralja,odrekli se monarhije vere tj sebe a u ime komunizma i interancionalizma.Losa karma koju su navukli trajace onoliko dugo sve dok se nove generacije ne vrate na pravi put,a ja to za mog zivota necu doziveti ,a nije da planiram da ne dozivim duboku starost

Nece se apsolutno nista dogoditi.Srbi ispastaju grehe svojih predaka koji su ubili dva kralja,odrekli se monarhije vere tj sebe a u ime komunizma i interancionalizma.Losa karma koju su navukli trajace onoliko dugo sve dok se nove generacije ne vrate na pravi put,a ja to za mog zivota necu doziveti ,a nije da planiram da ne dozivim duboku starost
Ne mislim na to, vec sta bi ti zelio da se dogodi?

Кажу на Твитер да Берлин управља Балканом.
Ovaj bio opcinjen Angelom Merkel medjutim posto Angela ima novog ljubimca Kurtija ovaj nas sada pise ode Makronu. Trazi neku zastitu. A ovo za ostavku,pa vec dve godine priprema javnost da ce da potpise .Sad trenutno revizori trkeljisu NVO da vide ko im kopa jamu. Nece nikada dati ostavku.

Back