Вучић угостио баскеташе: За злато на ОИ по 200.000 евра

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
36.529
Вучић угостио баскеташе: За злато на ОИ по 200.000 евра
Александар Вучић примио је данас у 14 часова у Палати Србије мушку репрезентацију Србије у баскету 3x3.

- Стварно сам поносан на ове момке и господина Ждера и као председник и као обичан грађанин јер су ови љиди научили да доносе медаље са сваког такмичења и углавном су те медаље златне и они су несрећни када није злато. То је сада Олимпијски спорт. Ми се надамо злату из Париза, велика обавеза за њих. Огромно хвала стручно штабу и људима који раде са њима, и Савезу и Даниловићи и Гајићу - рекао је председник.
Вучић је рекао да је нажалост гледао само полуфинале са Летонијом, али да ће свакако вратити да погледа утакмицу са Литванијом.
677z381_Screenshot_2-6501b0a0e90fb.png

- Имали смо разговор пре него што смо ушли овде. Рекао сам им да очекујемо златне медаље из Париза и да их очекују награде за сваког од њих од 200.000 евра. Срећан сам што их имамо.
https://www.politika.rs/scc/clanak/571446/Vucic-ugostio-basketase-Za-zlato-na-OI-po-200-000-evra

Prvo odakle pare za kosaarkase ?
Zasto nikada kada se desi uspeh u inostranstvu srpskih baletana, matematicara, pozorista ....niko to ne proslavlja, niti im se sprema docek, a kamoli da ce dobiti i 20 eura...?
Umetnost i nauka nisu vazni, samo sport ?
:think:

...
Zasto nikada kada se desi uspeh u inostranstvu srpskih baletana, matematicara, pozorista ....niko to ne proslavlja, niti im se sprema docek, a kamoli da ce dobiti i 20 eura...?
Umetnost i nauka nisu vazni, samo sport ?
:think:

Јако је важна промоција спорта.
Што више обичних људи треба да се бави спортом.

Спортисти су здрави људи, спортска нација је здрава нација !

Зато је од врхунске важности
подржати промотере спорта, професионалце.

Hajdemo da se ne pravimo toshe....

Ako zafali molera, cena dnevnice ce skociti na 60 do 100e...
Ako zafali prosvetara i profana, cena nece skociti, nego ce biti daj nadji nekog...
Eto koliko se ceni rad, a sad da pitam da li treba da pricam o kvalitetu...mislim da shvatate da ne treba....
Kvalitet je uocljiv kod molera i trazi se, a kod profana nije uocljiv i ne trazi se...trazi se uspeh ili zavrsetak godine...

Ako ti treba neko da ti spusti stare flase sa prvog sprata castices ga 10 20 50 e...
ako ti treba neko da ti namesti program ili tv ili uredjaj ili nesto slicno neces ga castiti nista...

Јако је важна промоција спорта.
Што више обичних људи треба да се бави спортом.

Спортисти су здрави људи, спортска нација је здрава нација !

Зато је од врхунске важности
подржати промотере спорта, професионалце.
Sportisti nisu zdravi , jos manje su primer dobrih i naprednih ljudi , ali su uvazeni i trebaju kao primer , to je tacno....
Trebaju nam i pevaci , zato i imaju umetnicke penzije.
I glumci jer su nam njihove face poznate, pa im verujemo... i to je to...

Back