ВУЧИЋ У УТИСКУ НЕДЕЉЕ

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912
Ne znam. Da li se u tom Vašingtonu održavaju neki brzi kursevi ili šta?

Čovek se svaki put vrati drugačiji, smireniji, mudriji .... :eek:

Pa eto, čuli smo u živom programu, zvao je Milicu Delević ali još uvek nema odgovor zašto tu nisu stavili nekog iz SNS, iako je i večeras tvrdio da oni imaju bolje ljude... Tek će da razgovara sa Ljajićem u "četiri oka" ..., jasno je da on pravi vladu .... ali definitivno još uvek nije sigurno sa kim ...

Inače, dečko stvarno napreduje..., veoma me prijatno iznenađuje već po drugi put.

Ne znam. Da li se u tom Vašingtonu održavaju neki brzi kursevi ili šta?

Čovek se svaki put vrati drugačiji, smireniji,
mudriji .... :eek:

Pa eto, čuli smo u živom programu, zvao je Milicu Delević ali još uvek nema odgovor zašto tu nisu stavili nekog iz SNS, iako je i večeras tvrdio da oni imaju bolje ljude... Tek će da razgovara sa Ljajićem u "četiri oka" ..., jasno je da on pravi vladu .... ali definitivno još uvek nije sigurno sa kim ...

Inače, dečko stvarno napreduje..., veoma me prijatno iznenađuje već po drugi put.

Технологија је отишла веома, веома далеко... данас је могуће и најобичнијим бубама уградити чипове и командовати им где да иду и шта да раде...

И ја мислим да је промена на Вучићу драстична, као да је у питању други човек... МОЖДА ИМ ТАМО
УГРАЂУЈУ ЧИПОВЕ.........:cool:

Технологија је отишла веома, веома далеко... данас је могуће и најобичнијим бубама уградити чипове и командовати им где да иду и шта да раде...

И ја мислим да је промена на Вучићу драстична, као да је у питању други човек... МОЖДА ИМ ТАМО
УГРАЂУЈУ ЧИПОВЕ.........:cool:

Ma kakvi cipovi? Trenutno ima poziciju prednosti nad sokiranim zutacima i odlicno to koristi.
Jedina promena koju sam primetio kod Vucica jeste gotovo kopija drzanja rauku kao Milo Djukanovic.

Ne verujem da ce emisija biti zanimljiva. Vucko je vec izjavio da nas cekaju teska vremena(nisu li uvek bila), povlacenje nepopulanrih poteza, dosta knedli koje cemo morati da svarimo itd.. Na svu srecu jos uvek ne pominje malicioznu REFORMU PENZIONOG FONDA. Kad do toga dodje, pukli smo. I da, goruci problem Kosova, koji je sve samo ne resiv. Ista prica, drugo pakovanje....

Ne verujem da ce emisija biti zanimljiva. Vucko je vec izjavio da nas cekaju teska vremena(nisu li uvek bila), povlacenje nepopulanrih poteza, dosta knedli koje cemo morati da svarimo itd.. Na svu srecu jos uvek ne pominje malicioznu REFORMU PENZIONOG FONDA. Kad do toga dodje, pukli smo. I da, goruci problem Kosova, koji je sve samo ne resiv. Ista prica, drugo pakovanje....

Emisija je zavrsena pre sat vremena, ako nisi znao!

Ja ne mogu da ga gledam. Ali, posle ovakvog opisa počinjem i protiv svoje volje da ga zamišljam.

Nego, je l' rekao nešto? Je li mala Matijina imala neki ekskliziv?

Гледао 10-15 минута и нисам могао даље. И Оља и Вучић ме увек некако лоше зраче. Она стално инсистира на неким абровима и трачевима и тако се некако и понаша, трачерски, а он има ту неку маску која је све дебља: као он је смирен, озбиљан, има тај извештачен тон док говори, па затим склапа руке као мудрац, итд. И наравно све што говори је округло па на ћоше и стално он нешто најављује, али неће да каже до краја, као видећемо шта ће то бити... Ма немам живце за фолирање и пренемагање.

Back