Вучић у Таковској 10: Наш одговор предат међународним представницима, не може да се прича о признању и уласку КиМ у УН

Jesi li citao sta zapad trazi, u bar cetiri tacke je priznanje tzv. drzave Kosovos
А јел' добио?
И јел' теби Комшија ментор?

Poslednja izmena od moderatora:
Naš narod samo kapira pismeno prihvatanje tj. potpis. Neko usmeno prihvatanje oni vide kao AV njih zamajava i kupuje vreme. Možda to i jeste strategija svih strana. I Kurti je usmeno prihvatio ZSO a Zapad da će nastaviti investicije, usmeno. :lol:

Naš narod samo kapira pismeno prihvatanje tj. potpis. Neko usmeno prihvatanje oni vide kao AV njih zamajava i kupuje vreme. Možda to i jeste strategija svih strana. I Kurti je usmeno prihvatio ZSO a Zapad da će nastaviti investicije, usmeno. :lol:
Објасни ти ту могућност задртим ултрашима овде....
По њима, и Пашић је издао, кад је добио ултиматум из Беча, јер је "потписао" у тајности; само је после заебо што је се бранио, од1914... :lol:

Da, samo što kroz 2 nedelje dolazi i mastiljavi potpis

A u EU i Vašingtonu inače sede veverice jasno, i sve će ih Srbin zavrnuti i na kraju pobediti jer neće provaliti tu lukavštinu koju je izrekao na TV-u javno u udarnom terminu na RTS-u :mrgreen:

Monti Pajton rijaliti...i svi smo učesnici...pa gde ćeš lepše od toga.
Шта вам ради . ово већ није хумано. :mrgreen: :

Мислим да неће смети да потпише, због страха од народа и места у историји (опседнут је тиме),

тако да неће потпис бити мастиљав. Пре бих рекао да ће Ескобар и остала екипа да омасте објекат којим ће применити казну.

Мада..можда ће бити и неомашћен.

on my way help GIF

Izdrži bebara, makar do 2030-e :lol: :

Мислим да неће смети да потпише, због страха од народа и места у историји (опседнут је тиме),

тако да неће потпис бити мастиљав. Пре бих рекао да ће Ескобар и остала екипа да омасте објекат којим ће применити казну.

potpisace brnabicka

Poslednja izmena od moderatora:
Објасни ти ту могућност задртим ултрашима овде....
По њима, и Пашић је издао, кад је добио ултиматум из Беча, јер је "потписао" у тајности; само је после заебо што је се бранио, од1914... :lol:
Budi jednom realan pa priznaj bar to se ne placa novcano.Navedi mi sta je to Vucic izborio za srbe na Kosovu i Metohiji,navedi bar nesta idem da se bacim pod voz.Nema nista,duplo golo.

Како ће то умањити вучићеву одговорност?

одговорнос' ?

па формално он је само грађански непослушник кога скупштина и уставни суд нису импичовали

звог непоштовања ћлана 9. закона о председнику

I šta kao, to je objašnjenje za izjavu na RTS-u "Nemam nameru da potpišem"
lupa sankcije rusiji samo zato da nema ko da zabrani nezavisno kosovo, u UN rez. 1244, itd

jednom kada srbija upadne u duznicko ropstvo prema francusko-nemackim bankarima, ja ti dzeg zelim da zivis i uzivas na visokoj nozi, dok srbija pati - samo znaj, da to nije cak ni u tvom interesu

Budi jednom realan pa priznaj bar to se ne placa novcano.Navedi mi sta je to Vucic izborio za srbe na Kosovu i Metohiji,navedi bar nesta idem da se bacim pod voz.Nema nista,duplo golo.
Могу ја овде да напишем списак као Рат и Мир- не вреди то теби причати.
Мој комшија има зета и ћерку у Косовској Митровици, тамо живе и раде; и ако ми они кажу да је тамо сада боље него икад у последњих четврт века, иако је и даље напето- шта ја теби сад да објашњавам?
Јер, то ћеш одмах и њих, без да их познајеш, као што ни мене што не познајеш- да кренеш да су и они издајници, сендвичари, шта год из тог суманутог репертоара бесмисла; потврда тога је што си и сам, не чекајући било какав одговор- одмах сам себи одговорио онако како ти се свиђа, јер теби није важна истина, већ "победа" у дискусији, као и свакој осујећеној души; неко те је изгазио по истој, и сад си бесан на цео свет; бар до подне... :kpozdrav:

U istoriji je i bez potpisa vec na govnjivoj listi, taman da procuri med i mleko..

Back