ВУЧИЋ У ПРОБЛЕМУ: Мора да одложи изборе на јесен, формира се прелазна влада!?

Ma kakvi, do juna ce sve biti okej. Idemo do nekih 60 posto po mojoj proceni. Bosko ide na nekih 0.9 ili 1 posto ako ima srece..
Ako si iskreni Hriscanin, onda bi valjalo da dobro razmislis o tome da li treba da podrzavas Sorosa.
 
Ne. To je isti qurrac , samo druga strana medalje. Profesionalnost svih tih medija je nula. Dobro, Peščanik je ipak najgori.
Vidiš i sam da nije.Isto.
Najprofesionalnije bi bilo organizovati sučeljavanje političara međutim Šizoje se boji i nameštenih bezazlenih pitanja njegovih novinara a kamo li da se sučeli u nekoj emisiji sa nekim političarem.
Voleo bih da vidimsučeljavanje Srđan Nogo-Vučić.
 
Boske tebi da kaže jednu stvar.Robija je za vas blaga kazna.Ono što bi vam ja radio..
Ali dobro.Uživaću u vašoj životnoj agoniji.

Код тих напредних увек влада гесло да лакше "улази у гуЈицу, него у главу".....зато је и несташица ваСелина, странка га дели члановима и капом и шаком... "дацо*** " се обезбедио за 2 мандата...?!?
 
Не, видиш да не знаш. Мора да си и ти неки клинац који се о ближој историји "едуковао" на навијачким форумима.
Наиме, оно што би се могло назвати ТИТОИСТИЧКОМ "дубоком државом"- и ти си вероватно чуо за покојног Ивана Стамболића у СР Србији и Веселина Ђурановића у СР Црној Гори - уништено је и стављено ван функције у три наврата. Први пут, после Осме седнице Савеза комуниста Србије када је Слободан Милошевић у великим србијанским предузећима направио "сечу" директора оданих поменутом Стамболићу, затим чистку у дебеу од свих који су желели да остану на Титовом путу братсва и јединства, као и смену "непослушних" културних радника у установама културе на републичком нивоу. Други пут све то исто али у САП Војводини и САП Косову и Метохији, али и у СР Црној Гори која је тада била "привезак" СР Србији. И трећи пут што се тиче оних савезних функционера - нарочито у дипломатији - који су били делегирани из Србије, а припадали су кругу око Анте Марковића.
А 1992 десила се и "сеча" генерала ЈНА за које се знало да нису за Милошевићеву (анти)политику.
нову генерацију Срба не занимају никакве комуноудбашке фракције, и ко је ту био мања или већа комуњара - доста нам је антисрпског отпада у свим структурама - занима нас само неидеологизован српски народ и српска држава
 
(...)

A ako ne raspise, imace tehnicku vladu sa Boskom, Bastacem i Djilasom u njoj tj efektivan gubitak vlasti i kontrole medija z:D
(...)
Неће они лично, већ "непартијске личности", а које ће бити директни експоненти Ђиласа, Обрадовића и Јеремића.
А на следећим председничким изборима иде и буквална детронизација Вучића, и то тако што ће Савез за Србију за председничког кандидата имати Млађу Ђорђевића или генерала Срету Малиновића који је за сада "резерва". Направиће се референдумска атмосфера, Вучић ће до тада бити ослабљен "прелазном владом" (која ће сигурно отворити РТС) и то ће бити то. Крај *******ог.
 
нову генерацију Срба не занимају никакве комуноудбашке фракције, (...)
Ма шта ти знаш шта занима "нову генерацију Срба" кад си ти дошао из малог миста..
 
Ма шта ти знаш шта занима "нову генерацију Срба" кад си ти дошао из малог миста..
ма јок, форумски курти зна - пребег од комуноглобалисте у ко зна шта си сад :lol:
 
Zaista nema vremena da se odrze izbori pre jeseni. Parlament i Vlada,po ustavu,prestaju da postoje treceg Juna.Tehnicka Vlada je uobicajen nacin,kada
nema vremena da se odrze izbori na vreme,u svim evropskim zemljama.
Osim kada je vanredno stanje kada se mandat vlade produzava neograniceno....
 

Back
Top